Здравей Гост

Положителни и отрицателни качества на Риби ,Скорпион и Рак

• 49 Отговора
  • 11006 Прегледи
Много теми се оспамиха ,за което и аз имам принос.
Много се изписа за Рибите тези дни .
Добре е нещата да са подредени.За това предлагам личните неща само в тема КЕЧ
Относно Зодиите и Планетите в тях може всеки да пише тук и добре би било ,ако нещата не опират до лични обиди относно кой каква задия е .
Ако не ви харева идеята за новата тема(не говоря за особата ми а темата) пишете и ще я изтрия а ако сметнете,че идеята е добра може да се отворят теми и за останалите Зодии .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
ау каква тема.. защо никой не псува на воля?

защото не могат да плуват  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ау каква тема.. защо никой не псува на воля?

защото не могат да плуват  ;)

Много хубава тема, наистина  ;D

Напоследък доста негативи се изписаха за рибите и раците, а скорпионите постоянно биват похвалвани... Но те също не могат да плуват, а само да пълзят... и жилят, ако са в период на полова зрялост... :mellow:

От предпоследните , доколкото знам едните плуват без цел и посока , а другите все на заден... :blink: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Общото между Скорпион и Рак е, че и двете животинки пълзят, но първото може и да жили. Второто пък умее да използва щипките си в случай необходимост.
Вярно е, че Рибите за разлика от тях умеят да плуват. Но пък не могат да летят.  ;D

Намират се и изключения обаче.
Но изключенията затова са изключения, защото рядко се срещат в природата и са на изчезване почти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Общото между Скорпион и Рак е, че и двете животинки пълзят, но първото може и да жили. Второто пък умее да използва щипките си в случай необходимост.
Вярно е, че Рибите за разлика от тях умеят да плуват. Но пък не могат да летят.  ;D

Намират се и изключения обаче.
Но изключенията затова са изключения, защото рядко се срещат в природата и са на изчезване почти.

Ето за това се изразявам метафорично, не могат охлювите да простят на птиците , че могат да летят.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Факт е обаче, че Риба полетя в космоса.  ;D (Юри Гагарин, роден на 9 март)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
А представяте ли си какъв кеф е да си една такава летяща рибка? ;D

На мен ми прилича на лястовичка малко.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Както е факт и , че не се върна.... ;D

*

Марая

• 28287
Разграничението е на Рак и Скорпион, тези двете са в кюпа, Рибата е съвсем отделно съдание и като телосложение и като психологически подход. ;D

Oooo , Kris ,спри моля те , не ми говори за психология на ходилата.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
Разграничението е на Рак и Скорпион, тези двете са в кюпа, Рибата е съвсем отделно съдание и като телосложение и като психологически подход. ;D

Oooo , Kris ,спри моля те , не ми говори за психология на ходилата.... ;D ;D
Няма такива, рибата е безкрако създание, както втората половина на Козирог. :blink:

Още по-зле , липсва и опора , а е много трудно да носиш кармичен товар без опора.... :blink:

*

Lillie

• 30532

Както е факт и , че не се върна.... ;D

Абе спорен е въпросът.
Спомням си, че гледах някакво руско предаване.
Официалната версия, която се пробутва още от съветски времена е, че совалката се е разбила на връщане.
Има и друга версия, според която Юри Гагарин е загинал по време на учения/изпитания.
Първата версия (официалната) изглежда много по-героична, разбира се.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Още по-зле , липсва и опора , а е много трудно да носиш кармичен товар без опора.... :blink:

Ти друго не виждаш, и сееш само субективизъм. ;D

Толкова съм обективна колкото не можеш да си представиш? ;D ;D
Много рядко се срещат делфинчета... :blink:

*

Lillie

• 30532
Риби наистина са най-трудно разбраният знак на Зодиака.
Но и духовността им често се преекспонира.

Интересно е обаче, както спомена и Крис, че по-старите изображения на Козирога са били във вид на планинска коза с рибя опашка. В древността Козирогът е бил свързван със земноводно и по-конкретно с крокодила.
Рибешката опашка при него обаче сочи, че този знак не е изцяло ориентиран към материални постижения. Тук се крие по-дълбок символизъм - пренасяне на духовния опит от финия свят в материята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Рак - Харесва ми спокойствието и влечението към нетрадиционното. Духовни са. Жените са добри по начало,но са много лицемерни. Ок са ми. Мъжете са лесно раними, лесно се влюбват,но са си и курвачета. Все едно ми е за тях, по-скоро са ми мазни. За приятели стават, за работа - прекалено са страхливи.

Скорпион - Силата на Скорпиона при жените, особено в секса- преувеличена. Има красавици,но са ми плоски и тъпи. Женките Скорпион винаги чакат на готово. Ей как ги мързи бе,ако може само да се е.е и да и се носят скъпи подаръци. Обаче ако става дума да навредят на друга жена - ебаси силите вадят. За мене тея са невидими, нямат стойност. Това което им е плюс е домакинството и това че са въртиопашки, та се има балък за тях. За мъжете - магнетични са, живее им се, обаче често стават жертва на някакви измислени драми и романси. Много са отмъстителни.

Риба - Жените са много завеяни, все едно не са тук. Лудички, усмихнати, все им е весело. Много креативни и чувствителни, способни на емоционални върхове, за разлика от много други. Не са ми сексуални особено. Но са положителни герой. Мъжете - харесвам ги,защото са добри, но са големи интриганти. Много объркани са, лесно може да ги манипулираш, а те може да те оплетат в мрежите си чрез своята духовитост и да те пратят на тъч линията. Всеотдайни са, не бих казала курвари или злобари, но много говорят и се оакват на места.

Не мога да се съглася, че основна характеристика на раците е лицемерие. Предпазване от чужди хора - да, но лицемерието като такова е много по-често срещано при други слънчеви знаци, Везните например, или дори Риби и Близнаци - при двойнствените зодии, по мои впечатления *лицемерието*, макар и не винаги като осъзнат порив към интриги или скрит интерес е доста по-акцентирано. 

Имала съм 3 приятелки Раци и за тях съм страдала най-много защото съм им вярвала. Не знам дали е от предпазване,но са ме предавали с поведение и говорене зад гърба. Като чуя жена Рак се сещам за Глория фолк певицата,която за мен е много лош човек и носи лоша енергия. Познавам и готини Рачки, но никога повече не искам да съм близка с такива. По-добре по-далеч.

*

Stella

• 7765
Втората половина на Козирога, Лили - това е опашката на крокодила, първата е предната му част - главата. Крокодилите могат да ходят по земята, но са много умели във водата, те плуват перфектно. Това символизира еволюцията на знака Козирог.
Козирог се стреми винаги към нещо голямо, понякога се пуска по течението, но това не означава, че губи хищническите си инстинкти.

Самия знак Козирог за мен е погрешно представен като някакъв морски козел, всъщност крокодила е много по-подходящ знак - МЦ (10-и дом), в бизнеса трябва да си като хищник.
Крокодила Мaкара(мъдрият стар крокодил) е много подходящ символ за Козирог.  

съгласявам се.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Хубаво е лицемерието да се търси в аспекти и натални положения, не в знаци. ;D

Продължавай да дуднеш, ама нема кой да те чуе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Хубаво е лицемерието да се търси в аспекти и натални положения, не в знаци. ;D

Продължавай да дуднеш, ама нема кой да те чуе.  ;D

как ще чуят, като са заглушени от собствения си глас.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Имала съм 3 приятелки Раци и за тях съм страдала най-много защото съм им вярвала. Не знам дали е от предпазване,но са ме предавали с поведение и говорене зад гърба. Като чуя жена Рак се сещам за Глория фолк певицата,която за мен е много лош човек и носи лоша енергия. Познавам и готини Рачки, но никога повече не искам да съм близка с такива. По-добре по-далеч.

Факт е, че някои жени-раци, с помалко планети над хоризонта, или по-слаб марс, имат навика да не казват неща направо, а да изчакват, изчакват, изчакват докато отсрещния /човек, на когото държат/ сам успее да се усети и да си вземе бележка.

Но ако след продължителното изчакване отсрещния не коригира нищо от нещщата, които рачката е решила, че са я наранили, е склонна да изсипе набраното с времето на първия възможен ъгъл, просто и бързо като самосвал. Без да влиза във всякакви директни препирни и обяснения с първоначалния субект. Но описаноно, в много по-тежки форми и размери, и с много по-грозни задни конструкции аз лично съм срещала при Скорпионки и Козирожки.

Но всичко е субективен личен опит наистина...

Леле, как ме подсети и за двете. И за Козирожки ( кви к...и са ) и как лесно се отказват от приятелките си, а за Скорпионките - надменни парцалани.

За Рак - едната ми беше като сестра и най-много ме нарани,че спря да ми се обажда. След 4 години ми писа в нета, че съм и липсвала и как не била постъпила добре с мене, че ме пренебрегнала, а аз й звънях,даже пред тях съм седяла с колата да видя кога ще се прибере. Тя ми каза,че ме ревнувала после от друга приятелка обща,но си мълчала. Винаги е мълчала за всичко. Но счупеното не се лепи лесно, нямаше как да сме пак близки,но поне и простих.

*

Nessus

• *
  • 104
Като става въпрос за рибите и винаги в съзнанието ми изплува мой близък който повтаряше  на всички при всякакви обстоятелства : Абе човече ти просто нямаш идеи  ;D
Той наистина беше пълен с идеи, но реализацията им беше нула
Тук водата не винаги е дълбока, има доста плитководни риби.

Скорпионите са ми слабост, може би защото познавам дълбините им, все пак това е изгрева ми.
 Искаш да се гмурнеш на дълбоко и да видиш какво има там, а наистина готов ли си да умреш за това, :P ако не, не ти трябва да влизаш в тия дълбини.
Тук водата е много дълбока и ако не можеш да плуваш – потъваш. ;)

А що се отнася  до раците
Тая вода е и дълбока, и бурна, и плитка, ту пресъхва, ту те залива, ту те изхвърли на брега.
Тази вода е река
Не знам защо, но като заговорим за раците винаги се сещам  и за един виц:
Студент влиза в женското общежитие. Портиерът го пита:
- При коя отивате?
- А вие коя ще ми препоръчате?

;D
Абе всичките са сладурчета
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...