Здравей Гост

Индийска астрология

• 608 Отговора
  • 97553 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Индийска астрология
« Отговор #280 -: Април 18, 2011, 02:49:48 am »

Crack (крак) е .exe фаил, по който са правени промени с някаква цел (най-често да се премахне някаква защита на
exeto или да върви без диск) . Дали даден "крак" се отчита като вирус само заради това, че е "крак" зависи от
антивирусната.Възможно е и самият "крак" да е действително инфектиран с вирус и антивирусната с право да го спира.
Аз въпросната програма Парашара я имам инсталирана на PC-то, но съм забравил от къде съм я свалил  ;D .

веднъж реших да се изкажа докрай, но се спрях, че все ме обвиняват в спорове напоследък (да си призная взе да ми натежава :-X) :lol:, нищо че идеята е друга
това ми беше мисълта, но нали не съм специалистът :P, шегувам се

Alric, можеш ли ако не те затруднява да я качиш в някое от общите пространства :rolleyes:, че читаво копие трудно се намира засега

Кажи в кое "общо пространство"  .Ако имаш Skype може да ти я пратя и по него.

*

abroad

• 2187
« Отговор #281 -: Април 18, 2011, 02:55:49 am »

Кажи в кое "общо пространство"  .Ако имаш Skype може да ти я пратя и по него.

което за теб е удобно, благодаря :blink:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #282 -: Април 18, 2011, 03:14:03 am »
Ето: http://dox.bg/files/dw?a=3c8d5102f5. Обаче понеже нямам в момента антивирусна (мързи ме да я оправям  ;D), за всеки случай я прекарайте през вашите, защото не е невъзможно да съм прихванал някой вирус.
« Последна редакция: Април 18, 2011, 03:20:42 am от Alric »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #283 -: Април 18, 2011, 12:54:59 pm »
Parashara по-добра ли е от Jagannatha Hora?

« Отговор #284 -: Април 19, 2011, 08:19:23 pm »
  Определено, много богата програма, има и тълкувания....но иска много цъкане и четене - на английски разбира се, доколкото знам, Йоганатха Хора, май няма тълкувания.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #285 -: Април 20, 2011, 03:59:58 pm »
Как да се я инсталирам тази програма, че се омотах? Т.е. нещо с краковете не се получи...

Ако става въпрос за Parashara-та от моя линк:
- разархивираш сваления файл
- стартираш файл SETUP.exe (има файлове с подобни имена, така че внимавай да не сбъркаш)
- избираш директория за инсталация и програмата се инсталира
- в папката крак има файл "how to install crack.txt", в който е описано какво се прави след инсталацията на програмата

* Ако не разбираш инструкциите за кракване пиши тук, за да дам допълнителни обяснения  :P .

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #286 -: Април 22, 2011, 05:37:38 pm »
Получих мейл, че според ведическата астрология Юпитер щял да влезе в Овен на 8 май и щял да стои там следващата 1 година и това бил най-важният транзит за годината.

http://www.cyberastro.com

Тук ми разправят, че Юпитер щял да е в моя 7 дом и щял да играе ролята на тласкач относно делата с тоя дом.

На мен изведнъж взе, че ми хареса.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #287 -: Април 22, 2011, 06:15:55 pm »
Да, тогава влиза в сидералния Овен.
На мен ще ми минава през Кету, който по индийската се е настанил в 7 дом. Да видим какви дела ще отприщи.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #288 -: Април 22, 2011, 06:17:41 pm »
Ми то на фона на всичките ужасии с Плутон, Уран, Сатурн и сие, това си е направо великолепна новина.  :rolleyes:

Аз си предвиждам цяла година щастие и безсмъртие.  :49:

« Отговор #289 -: Април 22, 2011, 06:25:24 pm »
Гледам,че темата е актуална,но да си призная честно,нищичко не разбирам от индийска астрология  :(  а винаги ми е било любопитно как изглежда картата ми според нея.Ако някой има време и желание да я погледне,ще дам данни и ще съм много благодарна  :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #290 -: Април 22, 2011, 06:46:12 pm »
Че то и аз не разбирам, ма това не ми пречи да се радвам. Луд на шарено се радва.  ;D

« Отговор #291 -: Април 22, 2011, 06:53:25 pm »
Че то и аз не разбирам, ма това не ми пречи да се радвам. Луд на шарено се радва.  ;D
Ми то и аз съм луднала доста напоследък,щом се радвам на глупостите,които върша  :57:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #292 -: Април 30, 2011, 07:54:19 am »
Когато сме в период на дадената планета, да търсим нейните проявления в дома, в който се намира в Бава Чалит ли? Това го четох из нета.

За йогите дали, обаче, е така? Т.е. да търсим йогите според чалит. В Jagannatha Hora няма опция за йогите да се пресмятат според чалит картата.
« Последна редакция: Август 17, 2011, 09:39:14 pm от Shreya »

*

holanda

« Отговор #293 -: Май 03, 2011, 10:30:41 pm »
пиша се като вече излязла от Венера/Кету антардаша,влязох в Слънце даша .
За ефекта на идните няколко години трябва да гледам как е поставено Слънцето в раши картата или навамша ?
с какво се свързва периода- себеизразяване в различни направления ?
С хубави неща ли се свързва ?

аз сега ще ровя из нета да видя за какво става въпрос  :thinking:

*

Asol

• 4140
Re: Индийска астрология
« Отговор #294 -: Август 23, 2011, 12:51:52 pm »
Лили и Дияна, смятате ли че планетните периоди "работят" и в посока аспектите, които имат планетите от периода в различните варги ?
« Последна редакция: Септември 11, 2011, 06:32:54 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #295 -: Август 23, 2011, 10:21:18 pm »
Лили и Дияна, смятате ли че планетните периоди "работят" и в посока аспектите, които имат планетите от периода в различните варги ?

Не съм го проследявала, Асол, но по принцип би трябвало.

За отминалата вече антардаша на Кету мога да споделя, че даде събития и в дома, в който се намира Кету в раши, и в навамша, т.е. и по 7ми, и по 12ти. Сега за венерината още ми е трудно да преценя, като че ли повече си работи по 6ти (Д1), отколкото по 11ти (Д9), но до 2013 има време да се сбъдне някое съкровено желание (надявам се  :-[).
Всъщност като се замисля, АД на Венера си работи и в Д10 - започнах да пиша повече (публицистична дейност), в дашамша имам Венера и Сатурн в 3 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #296 -: Август 26, 2011, 12:52:32 pm »
Книгите на другото място експирясаха. Тук линковете ще са активни минимум месец, след като спрат да се теглят.

Vedic books 1

Vedic books 2

Vedic books 3
Дияна, може ли да качиш книгите отново някъде. Аз чета книжката към help-а на Jagannatha Hora, но не ми се струва достатъчно.
Дано не ти е проблем. Предварително благодаря

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #297 -: Февруари 24, 2012, 12:09:25 am »
Извинявам се, че избутвам темата напред, но не намерих по-подходяща, където да си задам въпроса  :blink:
В махадаша на Раху съм и антардаша на Сатурн. Сатурн ми е сравнително добре поставен по сидерал ( управлява АСЦ-та Водолей, в екзалтация във Везни, 9-ти дом ). Мислите ли, че при транзитна опозиция на Юпитер към натален Сатурн и особено при Сатурнов възврат, може да се отключат събития по Сатурн, дома в който се намира и домовете, които управлява?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #298 -: Февруари 24, 2012, 09:03:33 am »
От индийска астрология не разбирам-тука спецовете ще кажат, но при положението, което описваш-със сигурност очаквай прояви

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #299 -: Февруари 24, 2012, 01:21:46 pm »
От индийска астрология не разбирам-тука спецовете ще кажат, но при положението, което описваш-със сигурност очаквай прояви
Благодаря за отговора! Опозицията на транзитен Юпитер ще е скоро, така че ако има събития по засегнатите домове, ще дам обратна връзка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх