Здравей Гост

Лява полусфера, дясна полусфера

• 41 Отговора
  • 8309 Прегледи
Лява полусфера, дясна полусфера
« -: Октомври 03, 2009, 09:40:02 pm »
В каква посока виждате да се върти балерината?

http://www.extremecentrepoint.com/?p=268

Не мога да разбера коя част от мозъка ми доминира. Постоянно й обръщам посоката.

Мерка ми е в Скорпион. Как е при вас?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
Re:Лява полусфера, дясна полусфера
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2009, 10:25:24 pm »
При мен днес се върти само по часовниковата стрелка, но си спомням, че преди време Кайли беше пуснала същата балерина и тогава, като я гледах успявах да сменям посоката, която виждам, съзнателно. Днес обаче не успявам  :)
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 11:05:33 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Октомври 03, 2009, 10:31:23 pm »
На ляво 100% :)
Имам мерк в овен.

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Октомври 04, 2009, 09:03:35 am »
хахааааааааааааа това е голям бъзик.... някой много яко се е избъзикал с тая снимка  ;D ;D ;D
при няколко клика върху самата снимка се променя посоката или на определен интервал от време се променя, а вие се вързвате на лява и дясна страна да се върти щото я гледате не толкова дълго ;D ;D ;D ;D  половин час я зяпах - посоката на въртене я следя само по едното стъпало без да гледам цялата картина - еми сменя се пък  :P  ту наляво, ту надясно... явно посоката се сменя и зависи коя от вас в какъв интервал на въртене ще отвори снимката  ::)

ебаси скоро не се бях връзвала на такава дивотия, ама пусто женско любопитство  ::)   мерка ми е във водолей  :P

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Октомври 04, 2009, 09:07:51 am »

Не мога да разбера коя част от мозъка ми доминира. Постоянно й обръщам посоката.

Аурорче, по този начин няма да разбереш кое ти доминира - снимката е гадна и долна манипулация  ;D ;D ;D

разберете не и обръщате вие посоката - анимацията е такава, настроена да ви обърка или пък да ви вкара в някакъв филм хахахаааааааааааааааааааааа   ;D

п.с. забравих да добавя - отворете снимката в отделен прозорец и се гъбаркайте с нея колкото си искате  ;)
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 09:12:37 am от Вещичка »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2009, 09:19:13 am »
Според мен първоначално се върти наляво- обратно на часовниковата стрелка, след няколко минути, обаче, се обръща надясно.
 Забелязвате ли, че когато се върти наляво- левият крак и е вдигнат, а когато се върти надясно - десният крак и е вдигнтат. Според мен наистина сменя посоката.
 Меркурий в Овен.

*

veshti4ka

« Отговор #6 -: Октомври 04, 2009, 10:01:02 am »
понеже ми влезе като трън в задника и я сейфнах в рс.

момата прави ~ 20 завъртания обратно на часовниковата стрелка и после сменя на ~ 3-4 по часовниковата, после ~ 4-5 обратно на часовниковата и пак ~ 1-3 по часовниковата - с една дума може да се каже че това е вид танц, но това е заложено в самата анимация. и кой когато отвори картинката се пада различна посока  ;)

*

Helo

« Отговор #7 -: Октомври 04, 2009, 10:39:42 am »
Върти се назад, стъпила върху десния си крак и вдигнала левия.

Меркурий ми е в Телец.

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Октомври 04, 2009, 01:23:22 pm »
Преди малко пуснах отново линка и се въртеше на дясно :o
А снощи на ляво :o

« Отговор #9 -: Октомври 04, 2009, 01:32:05 pm »
При мен всики път като я пусна се върти обратно на часовниковата стрелка, но я обръщам /след като нарочно го правя/ в посока часовниковата стрелка.

*

abroad

« Отговор #10 -: Октомври 04, 2009, 02:08:20 pm »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:33:44 am от abroad »

« Отговор #11 -: Октомври 04, 2009, 03:18:06 pm »
В посока на часовниковата стрелка .Дясна полусфера.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2009, 05:21:03 pm »
Балерината продължава да ми се върти само по часовниковата стрелка. Според мен картинката повтаря едно и също движение, разликата е в мозъка на реципиента, т.е. в начина по който я възприемаме.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Октомври 04, 2009, 05:59:22 pm »
Балерината се върти само наляво и не сменя посоката. Стъпила е върху десния крак, а лявата половина и на тялото е водеща при въртенето.

« Отговор #14 -: Октомври 04, 2009, 06:15:48 pm »
Балерината се върти само наляво и не сменя посоката. Стъпила е върху десния крак, а лявата половина и на тялото е водеща при въртенето.

Аз я виждам стъпила на левия  ???

*

veshti4ka

« Отговор #15 -: Октомври 04, 2009, 06:40:50 pm »
Небесна, в момента в който цъкнах върху картинката и се смени посоката на въртене  :P

смъкнете картинката на собственият си компютър и се загледайте поне за 15 минути. следете я постоянно - има цикличност във въртенето и посоките се сменят, като въртенето по посока на часовниковата стрелка е в пъти по-малко от обратна посока  ;)  не се заблуждавайте, че това зависи от мозъка  ;) това е невъзможно за една комютърна програма все пак, пък да не говорим за елементарна гиф картинка  ;D ;D ;D явно създателят на тази картинка е имал доста извратено чувство за хумор и се гъбарка наред с хората  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #16 -: Октомври 04, 2009, 06:41:04 pm »

Аз я виждам стъпила на левия  ???
И аз така

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Октомври 04, 2009, 06:51:53 pm »

Аз я виждам стъпила на левия  ???

Как определяш кой е левия и кой десния крак?
Аз определям карака така: заставам обърната в посоката, в която е тя. Значи не лице в лице с нея, а в посоката в която гледа тя. Двете трябва да гледаме в една и съща посока. Така я виждам стъпила върху десния крак.

« Отговор #18 -: Октомври 04, 2009, 06:55:23 pm »
Когато е с гръб към мен се вижда на кой крак е стъпила.
Това е някаква зрителна измама. Може да няма връзка въобще с доминирането на полукъблата.

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Октомври 04, 2009, 06:56:09 pm »
Небесна, в момента в който цъкнах върху картинката и се смени посоката на въртене  :P

смъкнете картинката на собственият си компютър и се загледайте поне за 15 минути. следете я постоянно - има цикличност във въртенето и посоките се сменят, като въртенето по посока на часовниковата стрелка е в пъти по-малко от обратна посока  ;)  не се заблуждавайте, че това зависи от мозъка  ;) това е невъзможно за една комютърна програма все пак, пък да не говорим за елементарна гиф картинка  ;D ;D ;D явно създателят на тази картинка е имал доста извратено чувство за хумор и се гъбарка наред с хората  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Цъках, цъках, няма смяна на посоката, братче. Преброих сто завъртания на ляво и не се смени посоката. Това е!