Небесна,май вечерята ти не е била достатъчна,след като си хапнала и 2ката
1.
Данни за психично заболяване и пристрастяване към наркотични вещества.Слънце/Уран в опозиция с Нептун-тук са възможни и психически заболявания освен наркотици,защото в мъжка карта Слънцето е и здравето
Меркурий съвпад Луна особено в Стрелец могат да дадат много неспокоен ум,вечно търсещ и любопитен,непостоянен и податлив на чести вълнения
3.
Данни за склонност към инженерни науки.Класика-за мъжка карта за професия Марс съвпад Сатурн,отгоре на всичко в изобретателският и научен Водолей; дори е в 6 дом
4.
Данни за промискуитет и/или бисексуалностМарс във Водолей-универсален секс (за би наклонност)
Марс квадрат Юпитер-желание за много
Марс съвпад Сатурн-похот и стремеж да се доказва (както и с Юпитер)
Марс тригон Плутон-сексуална енергия в повече
Венера опозиция Плутон-чувственост в повече
Венера секстил Марс-макар и 8 градуса го отчитам в случая защото многото връзки и засилено междуполово привличане се
улесняват с такъв аспект
Уран на К5-за би /неутрална роля в любовта
Упр на 5 дом във Водолей-същото
Упр на АСЦ съвпад Луна-приема някаква женственост или засилена способност да възприема
Упр на АСЦ опозиция Плутон-за него няма табу,при всички изяви се търси крайноста,предела,изследването до край
5. Данни за богато наследство, свързано с ранна смърт на родителите.
Венера управляваща парите му се намира в 4 дом
Венера е в опозиция с Плутон (по принцип са възможни пари от смърт,секс,табу,окултизъм и т.н.)
Управителите на 4 и 8 дом Марс и Юпитер са в квадрат ,като при това единия съвпада със Сатурн
Упр на 2 дом-в Стрелец (изобилие)
Упр на 2 и 8 дом са в аспект (секстил)
На пръв поглед не се вижда личното богатство,но като се разгледа за богатство от семейството става ясно
6. Данни за филмово изкуство и т.н.
Уран/Слънце на К5; СЛВ в Лъв
5 дом в Козирог-дома заеман от Козирога в картата,често може да стане професия (съответната област)
Абе аз още не съм му прочел цялата биография (божееее щях да напиша автобиография

),но тамън щях да кажа че с този господин имаме много общо

:
Еднакви Слънце,Марс,АСЦ,МЦ,СЛВ по знак,Венера в 4ти,Слънце в 5ти,Марс в 6ти;СЛВ в 12ти (моя е в 11ти,но закача и 12ти)
Е сега остава да съм преродения Хюз ха ха ха