Здравей Гост

Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?

• 111 Отговора
  • 14505 Прегледи
*

Helo

Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?
« Отговор #40 -: Октомври 09, 2009, 01:01:15 pm »

Е добре де,макар темата да е само за Слънце/Марс,астрологически Венера също има тежката дума  ;) А и тя освен какъв вид връзки, показва и с какво жената привлича партньорите около себе си...

Амиии, аз с моята Венера в Телец в 7-ми съм забелязала, че докато повечето хора (които не ме познават) като че ли ме възпримет като малко сладко и невинно същество, то мъжете и момчетата, които ме харесват виждат в мен сексуален обект и като ме видят за секс мислят, а не за нежни и романтични чувства или платонична любов.
Странно!

И имайте предвид, че не нося нищо разголено!
« Последна редакция: Октомври 09, 2009, 01:05:20 pm от Helo »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Октомври 09, 2009, 01:04:05 pm »
Това е защото Марса ти е в Скорпион-възприемат те за сексуален обект,още повече че повечето мъже предимно за това търсят жените  ::) Пък и по Венера не я търси платоничната любов ,освен ако не е в Риби или в аспект с Нептун  ;) (но дори и тогава може да е божествено надарена изкусителка  :-[ )

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Октомври 09, 2009, 01:04:41 pm »
слънцето ми е в стрелец , а марс в козирог.
и аз не знам какви ги харесвам :( , ама едни ги привличам....... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #43 -: Октомври 09, 2009, 01:12:10 pm »
слънцето ми е в стрелец , а марс в козирог.

Мъже издигнати социално или духовно,богати и практични,целеустремени и действени-вероятно това харесваш  ;)

А какви привличаш?Хм явно кармата си е казала тежката дума  :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Октомври 09, 2009, 01:26:41 pm »
нухе прав си , явно кармата си знае работата! :) по-важно е обаче ,че тези които харесвам са като изкопаеми.няма мъже вече :(.
малеее ,четири щерки имам ,кой ще ги.......? ;D

привличам много слаби мъже ,с комплекси и някак си неуверени и неуравновесени...полудявам и не знам дали някога ще приключи това!?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #45 -: Октомври 09, 2009, 01:40:38 pm »
Моя мъж е със слънце в близнаци, аз съм с луна в близнац. аз съм телец, той е с луна, венера, меркурий и сатурн в телец ...явно съм го привлякла със слънцето ми. венерата ми е в риби, но той няма нищо там , в риби му е само К12.
и в рак няма нищо, където ми е марса,  К4 му е в рак...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #46 -: Октомври 09, 2009, 02:21:55 pm »
В 7-ми дом са ми Марс, Сатурн (в Рак) и почти целия Лъв.
Съпругът ми е Лъв. С него имаме и съвпад моя Луна/негова Венера в Близнаци.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #47 -: Октомври 09, 2009, 04:06:41 pm »
Слънце - в Телец
Марс - в Рак

аспекти: Слънце съвпад Венера и Юпитер /в VІІ-ми дом/
              Марс съвпад Сатурн /ІХ-ти дом/
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #48 -: Октомври 09, 2009, 04:17:36 pm »
Слънце - в Телец
Марс - в Рак

аспекти: Слънце съвпад Венера и Юпитер /в VІІ-ми дом/
              Марс съвпад Сатурн /ІХ-ти дом/

Не харесваш ли мъже?  ;D :P
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #49 -: Октомври 09, 2009, 04:23:25 pm »
Freebird, мислех, че си писал ти какви мъже харесваш  ;D, още ли чакаш нещо за Девата?

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #50 -: Октомври 09, 2009, 04:30:08 pm »
Ей такива "мъже" харесвам  ;D
За Девата разбрахме, поне 1 жена във форума ни харесва :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #51 -: Октомври 09, 2009, 04:36:22 pm »
Добър избор  ;), но разкажи малко повече. Доколкото разбрах могат да привлекат вниманието ти обекти, които разбират от коли, двигатели, могат сами да им проверят маслото. Какво друго харесваш? Какви качества търсиш?

*

nerealna

« Отговор #52 -: Октомври 09, 2009, 05:42:01 pm »
Freebird има луна в рак, венера в дева, дсц в близнаци. според това мисля, че харесва по емоционалните, такива, които си разкриват чувствата, общителни..даже бъбриви, :) умни, интелигенти, любознателни ...
не харесва лигави и разглезени момичета, а сериозни и такива със стил и висок морал ...  :)

Freebird поправи ме, ако не е така

« Отговор #53 -: Октомври 09, 2009, 06:53:14 pm »
Два-три пъти съм питала познати мъже какви жени харесват. Все започваха да ми описват външни данни, тип сексуално поведение, професия дори. Никой не се задълбочи да ми описва личностт. Имах чувството, че не говорят за човешки същества. Не знам дали така се е случило и просто съм попаднала на един вид мъже, но искрено се надявам всички да не са такива.

Не се обиждайте мъже във форума, никого тук нямам предвид, просто споделям факти.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #54 -: Октомври 09, 2009, 07:05:35 pm »
Ей такива "мъже" харесвам  ;D

Ей това Девите са много "скромни" хора  ;D

Абе някъде четох,че АСЦ Дева за мъж си избира жените като кон,в случая може и като кола-все пак сме в 21 ве хи хи  :P т.е. всичко да им е у ред,прави зъби,тинтири минтири,въобще поне на визия да са пИрфектни  :-[ А останалото (което е отвътре) Девата ще извае с острото длето на точната си критика  8)

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Октомври 09, 2009, 07:17:22 pm »
Абе някъде четох,че АСЦ Дева за мъж си избира жените като кон,в случая може и като кола-все пак сме в 21 ве хи хи  :P т.е. всичко да им е у ред,прави зъби,тинтири минтири,въобще поне на визия да са пИрфектни  :-[ А останалото (което е отвътре) Девата ще извае с острото длето на точната си критика  8)

;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Октомври 09, 2009, 07:58:06 pm »
Аз имам Слънце във Водолей в съвпад с Луната във 2-ри дом, а Марс е във Везни и в 10-ти дом в сходящ квадрат с Юпирет в 8-ми.

Забравих да кажа какви мъже харесвам. По-ми е лесно да кажа какви не харесвам. Не харесвам стиснати и арогантни мъже тип "селски тарикат" и такива, които непрекъснато хленчат и се оплакват.
« Последна редакция: Октомври 09, 2009, 08:03:51 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Октомври 09, 2009, 08:16:39 pm »
По-ми е лесно да кажа какви не харесвам.

И аз съм така, по ми е лесно да кажа какво ме дразни и отблъсква най-много.

Ако реша да си търся сериозен партньор, сигурно ще сложа една голяяяяма табела "Моля, без мъже с Луна в твърд аспект със Сатурн!". Тук визирам съвпад, квадрат, опозиция.
Зрели били, с чувство за отговорност, можело да се разчита на тях, тинтири минтири...
Това е аспектът, към който имам органична непоносимост, но го привличам като магнит.  ;D
Моля присъстващите да не се засягат, това е моя лична драма. Цял живот в сатурнови филми ме вкарват...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #58 -: Октомври 09, 2009, 08:44:31 pm »
"Моля, без мъже с Луна в твърд аспект със Сатурн!". Тук визирам съвпад, квадрат, опозиция.
Зрели били, с чувство за отговорност, можело да се разчита на тях, тинтири минтири...
Това е аспектът, към който имам органична непоносимост, но го привличам като магнит.  ;D
Моля присъстващите да не се засягат, това е моя лична драма. Цял живот в сатурнови филми ме вкарват...

Лили,извинявай че чопля стари рани,но тъй като и аз имам този твърд.....аспект  :-[ ми се иска,ако не е много нахално от моя страна,да споделиш най-общо неприятните черти на мъже с този аспект. Искам да си направя сравнение за себе си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Октомври 09, 2009, 09:04:59 pm »
Наистина обобщения само по този аспект трудно могат да се правят.
Но при тези, които аз познавам, има силно изразена инфантилност, склонност да се прехвърля вина и отговорност върху другите, при това са дребнави, тесногръди и тънкообидни. Разбира се, много е важен знакът на Луната. Квадратът е за предпочитане пред съвпада и опозицията, тъй като кара родения да се изправи лице в лице с проблемите си, да ги преодолява. Затова считам, че действа по-конструктивно. Луна, ранена от Сатурн, много трудно забравя, ако някога е сметнала, че е била "ощетена", предразположена е към мними обиди, колкото и безгрижен вид да си придава за пред хората. Може би това в по-малка степен важи за огнени и въздушни Луни, но за водни и земни със сигурност. Много звиси от цялата карта и не на последно място от еволюциононто ниво на родения. Аспектът има и някои позитивни страни, които не са за подценяване при определени обстоятелства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.