Здравей Гост

Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?

• 111 Отговора
  • 14480 Прегледи
*

Vanila

• *
  • 385
Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?
« Отговор #60 -: Октомври 09, 2009, 09:06:18 pm »
...познавам мъж със съвпад на Луната със Сатурн и Плутон, в 12-ти дом; усещането е за меланхолия, ама като че ли човекът си има нужда от нея.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #61 -: Октомври 09, 2009, 09:09:28 pm »
Аз имам Слънце в Стрелец в 3-ти дом и Марс в Рак в 10-ти дом.А понеже видях,че някой говори и за Венера-моята е във Водолей в 4-ти дом. :)

Иначе харесвам симпатични,с чувство за хумор мъже,нежни и опитващи се да те разберат.Не знам,не се сещам точно сега за повече качества,но това е....горе-долу.  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Октомври 09, 2009, 09:12:09 pm »
Луна в твърд аспект със Сатурн определено не е от аспектите, които допринасят роденият да раздава безразборно емоции, емпатия, привързаност, а също и материални ресурси. По-премерени са с даването... За сметка на това са едни от най-лоялните партньори, привързват се силно. Същото важи и за Сатурн в седми дом. Все пак Сатурн не обича да се прахосват излишно енергия и ресурси. Широките пръсти са по Юпитер и Нептун.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #63 -: Октомври 09, 2009, 09:48:35 pm »
Марс ми е във Везни в 3ти дом, Слънцето в 4ти Скорпион, съвпад Плутон...
харесвам интелигентни мъже, най-вече кавалери, да могат да танцуват, да обичат кино, музика, заведения, да мога да говоря с тях, да можем да спорим....и да обичат разнообразието..също така добре облечени, чисти и спретнати, гнуслива съм и не понасям миризми, неизгладени и мръсни дрехи, мазни коси и тн....изобщо изтънчен господин със светски обноски, широк мироглед и да не е скъперник!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Октомври 09, 2009, 09:50:33 pm »
О, селски тарикати и аз не понасям! Забравих ли да го спомена?  ;D
Да, Скарлет, какво ще е въздействието на аспекта зависи най-вече от самия човек, както и от средата. Но нерядко има тенденция за пренасяне на проблеми от ранното детство, семейството и общо взето от миналото и тяхното несъзнателно преживяване и предъвкване в по-зряла вече възраст. Това може би е най-големият товар, от който такива Луни трудно се отърсват. Затова често дава склонност към депресии и меланхолия, психосоматични нарушения, макар че много умело могат да си придават безгрижен вид. Сатурнова свръхкомпенсация - "ако отречем проблема, той спира да съществува". Само че това отричане автоматично задейства механизма на проекцията. И така проблемът се прехвърля в дълбокото несъзнавано. Наистина свалям шапка на всички сатурнови Луни, успели да осъзнаят и да признаят както пред себе си, така и пред другите, че не винаги и задължително трябва да бъде "виновен" другият или набеден за такъв. Присъщо им е едно вътрешно усещане за ощетеност, а един от използваните ключове при психологическия анализ на такива Луни е "never is enough!" (никога не е достатъчно!). В редица случаи това може да действа и доста конструктивно, тъй като вътрешноприсъщото им чувсво за неудовлетвореност ги тласка към постижения в социума и търсене на признание. Но преди това трябва да са преодоляли редица ограничения и вътрешни задръжки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Октомври 09, 2009, 09:57:08 pm »
Марс ми е във Везни в 3ти дом, Слънцето в 4ти Скорпион, съвпад Плутон...
харесвам интелигентни мъже, най-вече кавалери, да могат да танцуват, да обичат кино, музика, заведения, да мога да говоря с тях, да можем да спорим....и да обичат разнообразието..също така добре облечени, чисти и спретнати, гнуслива съм и не понасям миризми, неизгладени и мръсни дрехи, мазни коси и тн....изобщо изтънчен господин със светски обноски, широк мироглед и да не е скъперник!!

В темата за Марс бях описала предпочитаният от мен мъж и затова не се впуснах в подробни обяснения в тази тема. Твоето описание много прилича на моето с някой допълнителни детайли. Изисканите кавалери с влечение към музиката и изкуството са по Марс във Везни (моят Марс също е във Везни). Интелигентните партньори, с които да можеш да разговаряш идват от позицията на Марс в 3-ти дом.

Да не би Плутон да ти управлява 6-ти дом - откъде идва тази гнусливост? Аз също обичам спретнати и чистоплътни партньори, но при мен Меркурий управлява едновременно 7-ми и 6-ти дом и е в съвпад с Венера (господарка на Марс).

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #66 -: Октомври 09, 2009, 10:13:28 pm »
Към Небесна:

Плутон ми управлява 4ти дом, който е зает целия от Скорпион, със Стелиум от 4 планетки вътре - съвпад на Слънце и Плутон, съвпад на Меркурий и Сатурн, 6ти дом се управлява от Козирог...брей да не би от съвпадът на Мерк и Сатурн да идва тази гнусливост, не знам..? Меркурий управлява 2ри, 11ти домове.

« Отговор #67 -: Октомври 09, 2009, 10:20:40 pm »
Аз имам Слънце на 27%Везни ,прителя ми на 28% Везни.Моята и неговата Венера в Скорп.Моя Марс Скорп. съвпад Венера неговия Везни съвпад Плутон.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #68 -: Октомври 09, 2009, 10:27:38 pm »
Аз имам Слънце на 27%Везни ,прителя ми на 28% Везни.Моята и неговата Венера в Скорп.Моя Марс Скорп. съвпад Венера неговия Везни съвпад Плутон.

Брей много ревност и много страсти по тази Венера в Скорпион...добре, че Слънцата са ви в по-романтичните Везни, за да смекчат малко опасното Скорпионско влияние...а и намесата на Марс и Плутон тука прави връзката още по-скорпионска...всъщност по моите наблюдения за хора съсскорпионски Венери, вие би трябвало да е започнало да се ревнувате, когато сте усетили, че сте влюбени един в друг...тоест любовта и ревността може би са дошли ръка за ръка при вас... ::)

« Отговор #69 -: Октомври 09, 2009, 10:32:04 pm »

Брей много ревност и много страсти по тази Венера в Скорпион...добре, че Слънцата са ви в по-романтичните Везни, за да смекчат малко опасното Скорпионско влияние...а и намесата на Марс и Плутон тука прави връзката още по-скорпионска...всъщност по моите наблюдения за хора съсскорпионски Венери, вие би трябвало да е започнало да се ревнувате, когато сте усетили, че сте влюбени един в друг...тоест любовта и ревността може би са дошли ръка за ръка при вас... ::)
От всичко по много има...Мен по принци ме привличат мъже с влияние на Скорп .Не е задължително Слънце в Скорп.Достатъчно е един такъв Марс...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Октомври 09, 2009, 10:36:29 pm »
Да, Скарлет, ако в семейството има повече от едно дете, детето с твърд аспект Луна/Сатурн може да се чувства "ощетено" по някакъв начин, независимо дали това му усещане се обуславя от обективни причини или имагинерни. Ако обаче има две и повече деца в семейството и при всички тях е налице такъв аспект независимо от вариациите му, или Луна в Козирог при единия и Луна в мажорен аспект със Сатурн при другия, имаме повтаряща се сатурнова тема в семейството. Ако детето с такъв аспект е единствено в семейството, не е изключено то да се чувства по някакъв начин емоционално натоварено и в немалко случаи това е бремето на високите очаквания от страна на родителите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #71 -: Октомври 10, 2009, 10:28:58 am »
И при мене Марс в 3ти и Слънце в 4ти дом  ;D

Като цяло всичките ми "мъже", по които съм си падала досега са изглеждали много добре, били са с много хубави тела, спортни типове, много добре поддържани, добре материално, с коли.....не, не от най-богатите, а от средния клас добре живеещи хора, но никога под средния...не си падам по отнесени хора на изкуството, на духовните науки и тн...трябва да се занимава с нещо практично, от което се печелят пари - трябва да е бизнесмен - по професия, по дух и по визия ;) и да има нещо романтично в него......  ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #72 -: Октомври 10, 2009, 11:26:02 am »
Романитичен бизнесмен? ;D ;D
През деня- акула на Уолстрийт, вечер свири ноктюрните Шопен.
Страстен любовник, природозащитник, не си извръща глават след топ- моделите и би могъл да краси кориците на списания.
При -10^С гол до кръста цепи дърва за камината на зимната ви хижа.
Отгатва точно кога ти се пие кафе- миг преди да си го помислиш ....и ти го поднася . в изискана порцеланова чашка. Прекрасен кулинар, гл. готвач на "Максим" може да си направи публично сепуко ;D
ga3l, нЕма такова животно. Може след време и да има, но ще е продукт на генното инженерство. ;D ;D ;D
Май с прекалено много очаквания натоварваме клетите мъже. Сега като ги гледам какви са ми метросексуални повечето, радвам се, че съм от поколението на 60-те.

*

Asol

• 4140
« Отговор #73 -: Октомври 10, 2009, 11:54:52 am »
И при мене Марс в 3ти и Слънце в 4ти дом  ;D

Като цяло всичките ми "мъже", по които съм си падала досега са изглеждали много добре, били са с много хубави тела, спортни типове, много добре поддържани, добре материално, с коли.....не, не от най-богатите, а от средния клас добре живеещи хора, но никога под средния...не си падам по отнесени хора на изкуството, на духовните науки и тн...трябва да се занимава с нещо практично, от което се печелят пари - трябва да е бизнесмен - по професия, по дух и по визия ;) и да има нещо романтично в него......  ::)

Ми то романтиката по я влече към хора на изкуството - със силно влияние на Нептун и вода и Венера, а бизнесмените трябва да са практични и с организирана мисъл - това по силен Нептун няма как да стане.   

Романитичен бизнесмен? ;D ;D
През деня- акула на Уолстрийт, вечер свири ноктюрните Шопен.
Страстен любовник, природозащитник, не си извръща глават след топ- моделите и би могъл да краси кориците на списания.
При -10^С гол до кръста цепи дърва за камината на зимната ви хижа.
Отгатва точно кога ти се пие кафе- миг преди да си го помислиш ....и ти го поднася . в изискана порцеланова чашка. Прекрасен кулинар, гл. готвач на "Максим" може да си направи публично сепуко ;D
ga3l, нЕма такова животно. Може след време и да има, но ще е продукт на генното инженерство. ;D ;D ;D
Май с прекалено много очаквания натоварваме клетите мъже. Сега като ги гледам какви са ми метросексуални повечето, радвам се, че съм от поколението на 60-те.

;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Октомври 10, 2009, 11:55:16 am »
В момента в който разбера, че един мъж слуша долнопробна музика и се забавлява на чалга партита, нищо не е в състояние да ме убеди че имам какво повече да си кажа с този човек/мъж!

Харесвам също ексцентрични художници, фотографи, музиканти и въобще хора, които пряко или косвено се занимават с някакъв вид изкуство.

Харесвам мъже, които се занимават с бойни изкуства, владеят някакво оръжие или имат афинитет към източната философия и мистицизъм.

Гал, вкусовете ни на 100% съвпадат.

Първото е по Марс в Риби в тригон с Уран, второто - по Слънце в опозиция с Плутон.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Октомври 10, 2009, 12:09:49 pm »
Тази вечер откакто се прибрах се опитвам да опиша какъв мъж харесвам ииии.....някак си не мога да го конфигурирам  ;D.

Слънце във Везни съвпад с Уран, Марс в Телец ретро, квадрат на Юпитер, секстил на Сатурн.

Добре.... ::) непушач, подстриган /не мога да понасям мъж да се занимава с косата си/, избърснат, изкъпан. Също така, бедни мъже не харесвам. Мъже, които си мислят, че са направили сделката в живота се като спят на нечий таван за никакви пари. Нахални, невъздържани. Лошите момчета са за други жени. Интелекта е водещ пред първичните полови белези. ;D
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 12:14:27 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #76 -: Октомври 10, 2009, 12:37:04 pm »
вероятно пак по линия на тригона между Марс в 3-ти и Уран си падам и по хакери ..  ;D

Е само гледай да не ти хакнат софтуера  ;D :P

А сега с какъв цвят на косата си-толкова огън имаш в картата,как така не си червена или светла  ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Октомври 10, 2009, 12:47:28 pm »
вероятно пак по линия на тригона между Марс в 3-ти и Уран си падам и по хакери ..  ;D

Питаш ли ме мене  ;D, дотук повечето ми по-сериозни и общо взето запомнящи се връзки бяха все с програмисти и мъже, завършили компютърни специалности. Последният имаше и уклон към изкуството, накрая завърши компютърен и пространствен дизайн.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #78 -: Октомври 10, 2009, 12:56:40 pm »
Ми Нептуна ми е в Козирог, как да не е бизнесмен човека..а колко мъже с хубав бизнес познавам, които обгрижват жените си и са мили и изтънчени...айде сега, има ги, сигурна съм в това! Практичен, стъпил на земята с двата крака, но и мил....

Последната ми авантюпа беше с подобен тип - бизнесмен тежка категория /Лъв на МЦ и Сатурн в точен съвпад с МЦ/, същевременно романтичен - Слънце Везни, искаше от мене нежност и утеха - Луна в Риби, обичаше да се гушка - нещо, което аз обожавам - Телец на ДЦ в съвпад с моя Луна....

Но се разделихме, защото човекът си беше влюбен повече в работата си, отколкото в мене, а и с този негов Сатурн на моя Асцедент, аз не бих се примирила някой дълго да ми ограничава лъвския блясък на АЦто.... :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #79 -: Октомври 11, 2009, 08:13:51 pm »
Някъде бях чела,че по принцип привличаме хора,с които имаме еднакви аспекти,да речем квадратури,опозиции и др.Това възможно ли е да е така?Вижда ми се малко неприятно,защото как ще постигнем хармония заедно?