Миа,нали с теб имаме много общо по натал

, и аз така изживях квадрата на Юпитер ,при мен се беше активирал в началото на годината ,освен изброените от теб и напълнях ,на мен наталния ми е в 1 дом,транзитния в 11 и се моташе около Луната ,обаче лятото като беше минал в 12 дом се чувствах супер ,точно сякаш имам ангел -хранител.В момента пак е при Луната ,но сега не го усещам по този начин ,а и квадрата е разходящ.
Сатурн като влезе във Везни ,единственото което ме притеснява / в същност притеснява не е правилната дума ,по-скоро надявам се да има положителни неща

/ съвпада с Плутон в 6дом на К7 догодина ,който активира тригон със Слънце и Меркурий във 2 дом и секстил с Нептун в 8 дом,но до К9. Аспектите обаче не са точни ,но сходящи .
Някак си ми се иска да се намерят средства да попътуваме ,че отдавна не съм го правила ,а много обичам пътешествията.Това ,че във Везни е в хармония много ме обнадеждава .
В Дева ми даде някои уроци относно това ,че няма срамна работа и типичното по Дева и 6 дом служене. Не мога да кажа ,че са били толкова болезнени уроци ,при възврата в 4 дом беше къде ,къде по-тежко ,но и наградата си заслужаваше.