Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140746 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Сатурнова криза на кардиналните знаци
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2009, 08:34:26 pm »
как усещате преминаваето през 12 дом? :)

Kaya,преминаването на Сатурн през 12 дом,за мен не беше белязано с нищо лошо.Беше ми страшно спокойно,може би защото наталния ми е там,почти на Ац-та.Неприятното се случи,когато съвпадна с него,след това с Асц-та и накрая с Марс,където повтори наталната ми квадратура с Уран.Иначе преди това всичко си беше "цветя и рози".По същото време съм имала и точен съвпад на тр.Уран с Луна и тр.Уран в тригон с нат.Уран.Та ми дойде и като гръм от ясно небе. :)
Добре е да се видят и другите аспекти.

« Отговор #21 -: Октомври 11, 2009, 08:38:26 pm »
Ами в началото не усещах нищо особено, ама като ми съвпадна в Луната там, се чувствах ужасно. Обаче имаше полза. За първи път открих света на окултното и почнах да се интересувам от неща, за които преди си нямах и понятие.
Моля те опиши как се чувстваше при съвпада на Сатурн с Луната ти.Кой дом ти управлява Сатурн и къде си намира?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2009, 08:46:28 pm »
Владо,извинявай,но какво общо има с темата,кой е любимия ми цвят,любимото ми число и т.н.?!Тук говорим сериозно за Сатурн,а не за това кой в кого и как е влюбен.
Да не можем и да се самоопределим,та чак и тестове да решаваме...8)

« Отговор #23 -: Октомври 11, 2009, 10:16:33 pm »
Като си помисля, опозицията на Сатурна от Овен, преди много години в една далечна Галактика  ;D, не беше никак лош период  ::)!!! Ами да! Завършвах, започнах добре платена работа за онова време и за моя тогавъшен опит и....най-важното - срещнах се с астрологията.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Октомври 11, 2009, 10:45:46 pm »
Като си помисля, опозицията на Сатурна от Овен, преди много години в една далечна Галактика  ;D, не беше никак лош период  ::)!!! Ами да! Завършвах, започнах добре платена работа за онова време и за моя тогавъшен опит и....най-важното - срещнах се с астрологията.  8)

А като влезе Уран в Овен, очаквай....смяна на работата. Шегувка!  ;D ;D ;D

« Отговор #25 -: Октомври 11, 2009, 10:47:58 pm »
Като си помисля, опозицията на Сатурна от Овен, преди много години в една далечна Галактика  ;D, не беше никак лош период  ::)!!! Ами да! Завършвах, започнах добре платена работа за онова време и за моя тогавъшен опит и....най-важното - срещнах се с астрологията.  8)

А като влезе Уран в Овен, очаквай....смяна на работата. Шегувка!  ;D ;D ;D

Нямам нищо против това да стане и по-рано  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #26 -: Октомври 12, 2009, 10:53:24 pm »
 мерси за отговорите на pokahontas, Мia21
събирам мнения по въпроса  някои хора казват,че з атях е бил период на сериозно отстъпление от света, за други никак не е било така :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Октомври 13, 2009, 08:53:45 am »
Леле, как лети времето ... то ей го дошло.
Аз се притеснявам, защото Сатурн ще ми съвпадне с Плутон/северен възел и ще направи квадрат с Венера. Тя ми управлява 7 и 6 дом ... и е в 8 дом, все кофти.

Иначе транзитите на Сатурн принципно са градивни. Разбира се не винаги са цветя и рози, често носят нещастие и скръб, но и голяма подкрепа след усвояване на поставените задачки.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #28 -: Октомври 13, 2009, 10:18:03 am »
Ще споделя моя възврат на Сатурн ,както и съвпада му с Луната - от гледна точака на събитийност и емоционално
състояние.Преди около 4-5 месеца имах сатурново възвръщане като едноверемено и съвпад с Луната ми.Савпадът Сатурн-Луна се намира в 6 дом-работа,Сатурн управлява 10 дом ,а Луната -4.При възврата на Сатурн върху наталната позиция започнах да се замислям за структуриране на живота като основно това беше насочено към работата ми ежедневните ми дейности -и в резултата на това решение за напускане на работата ми която не ме удовлетворяваше и в която прецених че няма смисл.Поради тази причина си останах в къщи което пък доведе до
малко удръпване ,усамотение ,лека депресия в емоционален план.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #29 -: Октомври 13, 2009, 11:06:01 am »
Аз се притеснявам, защото Сатурн ще ми съвпадне с Плутон/северен възел
ммм някой с моето положение, но квадратчето е с марс :P

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #30 -: Октомври 13, 2009, 11:14:46 am »
Миа,нали с теб имаме много общо по натал  ;) , и аз така изживях  квадрата на Юпитер ,при мен се беше активирал в началото на годината ,освен изброените от теб и напълнях ,на мен наталния ми е в 1 дом,транзитния в 11  и се моташе около Луната ,обаче лятото като беше минал в 12 дом се чувствах супер ,точно сякаш имам ангел -хранител.В момента пак е при Луната ,но сега не го усещам по този начин ,а и квадрата е разходящ.

Сатурн като влезе във Везни ,единственото което ме притеснява  / в същност притеснява не е правилната дума ,по-скоро надявам се да има положителни неща  :-\  /  съвпада с Плутон в 6дом  на К7 догодина ,който активира тригон със Слънце и Меркурий във 2 дом  и секстил с Нептун  в 8 дом,но до К9. Аспектите обаче не са точни ,но сходящи .
Някак си ми се иска да се намерят средства да попътуваме ,че отдавна не съм го правила ,а много обичам пътешествията.Това ,че във Везни е в хармония много ме обнадеждава .

В Дева ми даде някои уроци относно това ,че няма срамна работа и типичното по Дева и 6 дом  служене. Не мога да кажа ,че са били толкова болезнени уроци ,при възврата в 4 дом беше къде ,къде по-тежко ,но и наградата  си заслужаваше.
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 11:44:19 am от *Lina* »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Октомври 13, 2009, 11:42:52 am »

И кво ще прайм?  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Октомври 13, 2009, 09:01:37 pm »

И кво ще прайм?  ;D

Доста хора тук,а и не само,ни очаква този съвпад.Явно сме родени в близки години.Въобще не съм наясно какво да очаквам от него,но не ми и пука.Наталният ми Плутон е в 4-ти дом и управлява 5-ти.Каквото дойде...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #33 -: Октомври 13, 2009, 09:32:26 pm »
Миа,нали с теб имаме много общо по натал  ;) , и аз така изживях  квадрата на Юпитер ,при мен се беше активирал в началото на годината ,освен изброените от теб и напълнях ,на мен наталния ми е в 1 дом,транзитния в 11  и се моташе около Луната ,обаче лятото като беше минал в 12 дом се чувствах супер ,точно сякаш имам ангел -хранител.В момента пак е при Луната ,но сега не го усещам по този начин ,а и квадрата е разходящ.

И какво стана,когато Юпитер ти се мотлявяше около Луната?На мен мнооо ми е интересно да му погледам сеира.;D
Луната ми е в 9-ти в Риби,Нептун ми се намира в 5-ти.Юпитер ми е управител на 6-ти и се намира в 11-ти.Не мога да ги навържа въобще,а и сега не ми се мисли,много съм изморена...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2009, 09:20:23 am »
Миа, мен ме притеснява главно заради квадрата с Венера в 8-ми, а тя управлява 7-ми и 6-ти. 

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #35 -: Октомври 14, 2009, 10:51:10 am »

И какво стана,когато Юпитер ти се мотлявяше около Луната?На мен мнооо ми е интересно да му погледам сеира.;D

Гадния период е бил при квадрата най-вече,в същност и при теб трябва да е бил началото на годината .Мисля,че в/у твоята Луна може да сложиш някой кг в повече  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Октомври 14, 2009, 11:02:29 am »
На мен квадратурата ми действа сега,ама се надявам с тръгването на Юпитер напред,скоро да ме избави от това си положение.
Относно Юпитер в съвпад с Луна,не зная,може и килограми да е,но не е много сигурно.При теб може да се е получило така,защото доколкото разбрах,наталния ти е в 1 дом.
Моят Юпитер е в 11-ти,в съвпад с ЮЛВ и управлява 6-ти.
Луната ми е в Риби,в 9-ти,с управител Нептун в 5-ти.Прави квадратура със Слънце в 11-ти.
Приемам предположения,после ще проследим как ще се развият събитията...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2009, 01:47:12 pm »
Миа, мен ме притеснява главно заради квадрата с Венера в 8-ми, а тя управлява 7-ми и 6-ти. 

често квадратът на сатурн има много позитивна сила  и вместо да те стряска ще трансформира някои качества на твяота венера към конкретни, практични и не непременно депресивни както "опяват" всякакви астро сайтове- понякога сатурн съвпад венера е знак за кармична любов и появата й на хоризонта, а квадратът ще те амбицира и ще ти даде енергия

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Октомври 14, 2009, 01:48:08 pm »
Честно казано като стана въпрос за Юпитер се сетих, че за малко да ме съдят /без да имам вина за нищо, просто работата си върших/, а той ми направи опозиция първо на Луната, а после и на Слънце/Сатурн в 9 дом.
Тук обаче не е темата. Все пак да ти кажа какво мисля Миа, понеже питаш. Вероятно става въпрос за обучение или възникване/задълбочаване на интерес към наука, но честно незнам какви очаквания толкова имаш за този транзит ... аз за четене и учене ти говоря, но то може да е нещо съвсем различно, щото по 9 дом са баби и дядовци, доколкото съм запозната, а и той е свързан по-скоро с духовната страна на личността, събитие ли се търси или ...  

9 дом - интелект, философия, религия, морала и нормите, вярванията, висшето и пътешествията, мечтите, опита

Пък може и пътуване по море да ти се случи. А капитана да се окаже твой стар познат и ... там вече само ти си знаеш какви ще ги натвориш. ;D
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 04:22:58 pm от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Октомври 14, 2009, 01:52:06 pm »

често квадратът на сатурн има много позитивна сила  и вместо да те стряска ще трансформира някои качества на твяота венера към конкретни, практични и не непременно депресивни както "опяват" всякакви астро сайтове- понякога сатурн съвпад венера е знак за кармична любов и появата й на хоризонта, а квадратът ще те амбицира и ще ти даде енергия

Кайа, напълно съм съгласна.  :) Имам наблюдения от тр. Сатурн в съвпад с Венера. Просто понякога страха си казва думата, а и като се намеси 8 дом винаги си имам едно наум, не че има полза от това де.