Нямам нищо във втори дом. Управителят му е Слънце в падение и в четвърти, в напрегнати аспекти с гаднярите.
В шести дом са ми Нептун, интерсептиран Стрелец и СЛВ. Управителят му е Плутон в партилен квадрат със Сатурн или Марс в заточение, ретрограден.
В десети дом нямам нищо. МС в Риби.
Докато учих, работих много и различни неща. Предимно свързани с писмени текстове, от вкъщи. Нямах време за по-редовно работно време, щото това, което учех, ми беше важно и интересно и изискваше непрестанно киснене по библиотеките.
Първата си пълноценна, ежедневна работа с договор започнах по специалността си веднага след дипломирането, по обява в ежедневник. След нанайсе неколкочасови интервюта. Първите два месеца работих без договор, първите три не получавах заплата. Първия си делови костюм, за да "ставам" за тая работа, го купих от кило. По това време килата си бяха най-дрипавите секънд хендове и не се преструваха на аутлети. Първата година месечната ми заплата беше колкото ми е сегашната надница за четири дни. Първият си отпуск си взех няколко години по-късно, когато бях бременна и почти пометнах от многото работа. През майчинството си работих вкъщи за най-различни хора, които срещнах по време на работа.
След тази първа вестникарска обява всичките ми следващи са били "с връзки". Някой колега, партньор, шеф, конкурент, и т.н. отива някъде, започва нещо ново и ме кани да отида с него. Практически не съм търсила. Когато съм готова да си сменя работата, новото предложение е идвало. Ако кажа веднага да, значи е било моят Зелен път, ако се позачудя - не тръгвам.
Имам Юпитер в осми. Нямам богати роднини, нямам наследства, нямам богат мъж. Той е self-made, също като мен.
Не живеем в лукс, а уютно. Не знам дали сме даже средна класа, но се справяме дотолкова, че да не ни се налага да водим разговори за пари.