Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140508 Прегледи
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #420 -: Май 06, 2010, 11:04:33 pm »
Случайно се зачетох в един друг форум, и там се оплакват яростно, въпреки че не са астролози.

Ми всеки се терапира с неговите инструменти.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #421 -: Юли 17, 2010, 04:51:04 pm »
 ;D

« Отговор #422 -: Август 27, 2010, 08:48:42 am »
Имам колега стелиумен, новорунен овен с Марс в Риби! Е****а си безволевото, слабопаметно същество! :angry:
Просто ме вбеси тази сутрин!  :33: Не знам кой какво го тресе, но този не го е пускало! :angry: :angry: :angry:

*

abroad

« Отговор #423 -: Август 27, 2010, 09:00:47 am »
гледам гореща любов тече между везни и овни :P
и мен ме квадратират и едните и другите, но всъщност имам близки приятели и от 4те кардиналки ;D

« Отговор #424 -: Август 27, 2010, 09:11:25 am »
И аз имам приятели между кардиналните, но един Рак и един Овен са с АС Водолей, а една Рачка е с АС Овен. И общо взето има по-пъстро застъпване на елементите.

Не, не ......този овнешкия тази сутрин направоооооо имах желание да му хвана кичето и да му забия тъпата глава в бюрото!  :angry:

*

abroad

« Отговор #425 -: Август 27, 2010, 09:44:59 am »
в интерес на истината до около 20те си падах основно по мутабелки
с времето, като взех да се осъзнавам /или заблуждавам, не знам ;D/ се ориентирах към кардиналните
но най-трудно понасям себеподобните слънца ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #426 -: Август 27, 2010, 09:47:23 am »

Не, не ......този овнешкия тази сутрин направоооооо имах желание да му хвана кичето и да му забия тъпата глава в бюрото!  :angry:

леле каква мила жена си  :rolf: :rolf: :rolf:

забелязала съм тенденциозна липса на акъл при мъжете овни  ;D  не им се впрягай и те имат право да живеят на този свят  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #427 -: Август 27, 2010, 12:33:35 pm »
забелязала съм тенденциозна липса на акъл при мъжете овни  ;D 

И аз  :72:, макар и да има някои изключения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #428 -: Август 27, 2010, 12:54:40 pm »
5 часа по-късно съществото дойде на мойта и на всичкото отгоре каза, че нямал никакви скрупули да се обади на съответните хора и да се отметне  :-\ :-\ :-\, а аз вече си приготвих добре подготвена лъжа, за да оправдавам действията му. А бе една грешка не се поправя с друга грешка.  :-X

*

Nebesna

« Отговор #429 -: Август 27, 2010, 01:36:28 pm »
5 часа по-късно съществото дойде на мойта и на всичкото отгоре каза, че нямал никакви скрупули да се обади на съответните хора и да се отметне  :-\ :-\ :-\, а аз вече си приготвих добре подготвена лъжа, за да оправдавам действията му. А бе една грешка не се поправя с друга грешка.  :-X

Като тактична Везна, ще трябва да спасяваш положението. Или го остави да поеме вината, щом иска! Но, задължително ще трябва да се извинява, което не е присъщо за един Овен, така че пак на теб се пада честта да спасиш честта на фирмата.

« Отговор #430 -: Август 27, 2010, 03:10:14 pm »
Четох, изчетох, но не видях някой със съвпад на тр. Сатурн и нат. Плутон в 12 дом, във Везни . Притеснява ме, защото аспектът е доста тежък - ограничения, тежък, урок чрез болезнено изживян опит. При съвпада ще ми се опозира и наталната Луна на ДСЦ. Оттук следват още ограничения в изразяването на този опит, лоши емоционални кризи и пр. Да не забравям и опозицията на съвпада с прогресивното Слънце. Тоест, получавам натрупване - от есна страна сатурн и Плутон, а от другата - Луна и пр. Слънце! Лоша работа...
Сатурн ми е съуправител на 3 дом и е в 11, Дева. Плутон ми е У2.

Споделете как сте преживели подобен аспект.  :25:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #431 -: Август 27, 2010, 03:24:43 pm »
Четох, изчетох, но не видях някой със съвпад на тр. Сатурн и нат. Плутон в 12 дом, във Везни . Притеснява ме, защото аспектът е доста тежък - ограничения, тежък, урок чрез болезнено изживян опит. При съвпада ще ми се опозира и наталната Луна на ДСЦ. Оттук следват още ограничения в изразяването на този опит, лоши емоционални кризи и пр. Да не забравям и опозицията на съвпада с прогресивното Слънце. Тоест, получавам натрупване - от есна страна сатурн и Плутон, а от другата - Луна и пр. Слънце! Лоша работа...

Споделете как сте преживели подобен аспект.  :25:

ма как беее и на мен сега тия дни това ми предстои, но в 7 дом  :P  само че за разлика от теб аз възлагам големи планове на този съвпад и го чакам като свеж пролетен дъжд  :rolf:

добре, че съм от оптимистите, че някои биха казали, че съм пътник - Сатурн ми управлява 11 и 12 дом, а Плутон 9. ама за ужас на душманите ще си седя още доста дълго тука на Земята и ще ги тровя  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #432 -: Август 27, 2010, 03:34:15 pm »

Споделете как сте преживели подобен аспект.  :25:

и аз съм като теб - предстои ми съвпад на Сатурн с Плутон и Марс в 12 дом - Везни.
готова съм да се изчистя от всичко старо и непотребно, било то части от моя характер, връзки с хора и т.н.
Сатурн по натал ми е  в 11 дом и управлява 3 и 4 дом. Сега Плутон ми транзитира през 3 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #433 -: Август 27, 2010, 03:37:23 pm »
Сатурн върху Плутон засяга цяло поколение. Няма начин да не ги чака и други хора. И аз съм сред тях. При мен е в 11 дом. Нямам идея какво мога да очаквам, напоследък не се и замислям...каквото дойде. Ще видим.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #434 -: Август 27, 2010, 03:59:24 pm »
Аз съм се приготвила психически за Сатурн в 12, стягам се и чистя. Но като се загледах както ще стане при съвпада с Плутон.... Абе, стреснах се. Вероятна е и смърт - на нещо старо, на близки хора. Като имам предвид, че Плутон е муданен У8... С чистенето проблеми нямам, имам нужда да изчистя едно леке, което ми се е лепнало от 5г за гъза, дано той миряса поне.
Ама този съвпад ми опозира Луната, целия Рак ми е в 9, в 3 ми е транзитния Плутон - ей пак по оста 3:9 се движим със съвпада в 12 дом! И понеже сега се съдим взаимно с въпросния, та се притесних, да не ескалираме...
При него съвпада ще е на К2, Сатурн е У5 и е в 12, а Плутон У3
« Последна редакция: Август 27, 2010, 04:04:24 pm от Mama Yaya »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #435 -: Август 27, 2010, 04:09:30 pm »
Да се включа,защото съм го преживяла и преживявам.
Какво засяга при мен.
Транзитен сатурн върху плутон в 3ти дом.Плутон управлява 5ти дом.
Значи...в началото при директното влизане на тр сатурн върху плутон се появиха ужасно дразнещи и неприятни проблеми със съседи.После тръгна ретроградно и взе милата ми баба в отвъдното.След това тръгна пак директно  и в момента преживявам тежък от към грижи период с детето ми(плутон упр 5ти дом).В момента е този период, разходящ съвпад с плутон 0.45м ,а тр сатурн е на 3гр.Много тежка отговорност,много трудно и изтощаване на всякакви сили.
Отминава както се казва,но не след дълго ще нагази нат уран пак в 3ти близо до ИС,уран упр 7ми дом.
Но при мен е подплатено с солара.Соларен АС в 3ти нат съвпад плутон(6гр орбис) и соларен сатурн 12 дом близо до АС.

Дано при вас няма такива събития като при мен!

« Отговор #436 -: Август 27, 2010, 04:32:35 pm »
много лошо Милки, дано детенце се оправи - физически, психически, каквито са ти грижите, да отпаднат... Най ми настръхва косата от събития с децата! Ако следвам твоята събитийност, то при мен грижите ща са по 2 дом, но обстоятелствата, които обхваща 12 дом... дано не е с болници и затвори  :o

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #437 -: Август 27, 2010, 04:39:55 pm »
На детето нищо му няма :blink: Просто е ужасно труден,като характер и отглеждане.
ЕТо сега ми направи страшна истерия,че отидох да го вдигам от сън.А беше вече буден.Като почна един рев,после ме гони от стаята и тряска вратата да се махам.Ужас,чак стомаха ме заболя от нерви.
Слънце близнаци АС рак е той.
И като допълнение още не говори ;)

« Отговор #438 -: Август 27, 2010, 05:26:17 pm »
ооооооооооо ;D аналогична ситуация току-що - буди се сам, вижда ме и след две минути решава да реве, като не ми дава да го доближа, нито да се махна, не дава да бърша сополи, идва да го гушна, като протегна ръце се дърпа и маха с ръце... не казва защо плаче "нама Ая кае!". Аз не се нервя, а се ядосвам, ицва ми да му изплющя един от тези тука има, тука нема... ама търпение му е майката - Слънце 12 дом  и Ац Лъв, Луна Скорпион!
В тази връзка - какво става, ако Луна е на трон по дом и падение по знак?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #439 -: Август 28, 2010, 12:19:47 pm »
И аз го чакам този сладкиш Сатурн, да застане върху Плутона ми. Не ми се струва да е много лесен, защото при мен задейства ли се Сатурн, въобще не ми е драго на душата. Наталният ми е на Ас-та и ми управлява 7-ми. Плутон ми е в 4-ти на 9.09 градуса, съуправител е на 5-ти...Сатурн и Плутон нямат лоши аспекти в натала като цяло.Сатурн прави секстили със Слънце, Меркурий, Венера и е на 4 гр. в съвпад с Марс. Плутон има едно сходящо сески каре с Венера на 1.30 в наталната ми карта. Така, че се надявам да не е кой знае колко фатален финала...