Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140104 Прегледи
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #440 -: Септември 24, 2010, 12:22:07 pm »
Веднъж ви бях споменала за един новолунен, стелиумен овен в службата. Е, отнесе плувката  :'( Отиграха го уж като преместване, щото си е техен човек. Съмявам се дали не е и кардинален по осите. Май е, защото Сатурн още е далеч от Слънцето му.
Имам нов шеф....ъген! :mellow: Това ли ми беше соларното новолуние?! Че преди като ги сменяха нямах соларно новолуние?!  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #441 -: Септември 24, 2010, 12:27:06 pm »
Веднъж ви бях споменала за един новолунен, стелиумен овен в службата. Е, отнесе плувката  :'( Отиграха го уж като преместване, щото си е техен човек. Съмявам се дали не е и кардинален по осите. Май е, защото Сатурн още е далеч от Слънцето му.
Имам нов шеф....ъген! :mellow: Това ли ми беше соларното новолуние?! Че преди като ги сменяха нямах соларно новолуние?!  :lol:

В началните градуси ли е?
Много съм любопитна :rolleyes:....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #442 -: Септември 24, 2010, 12:36:41 pm »
Не, не е в началните. Към средата е. Но имам съмнения, че е Везна на АС - добре сложен, симпатичен, с тръпчинки...но мургав и с някакви дафакти по кожата. Да не говорим как постоянно прави някакви проучвания на чуждото мнение, с което много ме дразни.  :angry: Е вече няма да ме дразни  :'( Все пак е кофти това, което му се случи. Както се казва на испански - what goes around comes around. :mellow:Ако наистина е  в първите градуси Везни на АС, овенския стелуим е в 7ми - ужас.

*

Марая

• 28287
« Отговор #443 -: Септември 24, 2010, 12:44:24 pm »
Не, не е в началните. Към средата е. Но имам съмнения, че е Везна на АС - добре сложен, симпатичен, с тръпчинки...но мургав и с някакви дафакти по кожата. Да не говорим как постоянно прави някакви проучвания на чуждото мнение, с което много ме дразни.  :angry: Е вече няма да ме дразни  :'( Все пак е кофти това, което му се случи. Както се казва на испански - what goes around comes around. :mellow:Ако наистина е  в първите градуси Везни на АС, овенския стелуим е в 7ми - ужас.

Тръпчинките са по Венера , не е задължително според мен да има АСЦ-ВЕЗНИ , стига му само една Венера на АСЦ...
Но от друга страна , не би могло толкова кардинална промяна да се случи. Вероятността кардинални домове е сигурно сериозно настъпена.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #444 -: Септември 24, 2010, 07:37:39 pm »

Тръпчинките са по Венера , не е задължително според мен да има АСЦ-ВЕЗНИ , стига му само една Венера на АСЦ...
Но от друга страна , не би могло толкова кардинална промяна да се случи. Вероятността кардинални домове е сигурно сериозно настъпена.... :rolleyes:

Интересен факт е, че Венера може да те бележи с трапчинки и след рождение, след лекарска намеса. Може да се шегува и да си ги слага когато си реши.  ;D ;D 
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #445 -: Септември 24, 2010, 07:40:09 pm »

Интересен факт е, че Венера може да те бележи с трапчинки и след рождение, след лекарска намеса. Може да се шегува и да си ги слага когато си реши.  ;D ;D 
;D ;D , особено когато е в добра връзка с упр. на 8-ми и някой друг..., би могла и пола да ти смени... ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #446 -: Септември 24, 2010, 07:44:37 pm »

Ние сме у нас семейство трапчинкови.  :P Всички, без съпруга, сме с трапчинки. Дори най-големия ми син, който нито е с асцендент Везни, нито има Венера на асцендента. А най-малкия, освен двете трапчинки на бузките, има от двете страни на устните.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #447 -: Септември 24, 2010, 07:47:48 pm »

Ние сме у нас семейство трапчинкови.  :P Всички, без съпруга, сме с трапчинки. Дори най-големия ми син, който нито е с асцендент Везни, нито има Венера на асцендента. А най-малкия, освен двете трапчинки на бузките, има от двете страни на устните.  :blink:

Значи има аспект към асц. Венера...

« Отговор #448 -: Ноември 21, 2010, 09:46:50 pm »
Моя приятелка - Овенка - Сл в Овен , АС Козирог с Марс там в 1ви, Луна във Везни, преди няколко дни е подала молба за напускане. Тя е на висока позиция. Общо взето - решение въпрос и на чест и физическо оцеляване.
От дирекциите най-съществената е ингрес на дирекционна Луна в Стрелец. Представям се това какво чувство на свобода ще й донесе. След 1 година има ингрес на дирекционно Слънце в Близнаци. А, да - тя е пълнолунна.

Преди 2 седмици разбрах за друга моя приятелка с кардинални оси /АС Овен и Марс там в 1ви/, че е напуснала сама работа след безсмислена бюрократична борба и опъване на нервите от околоните простаци. Да не говорим за апетита на шефа й към нея и нейния безинтерес към него.

Тия мацки действат със замах, да ви споделА.  :rolleyes: Надявам се това да е по-доброто решение за тях.

*

abroad

« Отговор #449 -: Ноември 22, 2010, 01:35:57 am »
Моя приятелка - Овенка - Сл в Овен , АС Козирог с Марс там в 1ви, Луна във Везни, преди няколко дни е подала молба за напускане. Тя е на висока позиция. Общо взето - решение въпрос и на чест и физическо оцеляване.

Това описание само като го прочетох, настръхнах.
Семейство между жена Слънце - Козирог, Луна - Овен, АС - Овен и мъж Слънце - Овен, Луна - Козирог, АС - неизвестен: той намери голямата си любов /след множество други връзки/ и внезапно и неочаквано взе решение за развод и брак с другата, реално понижение /добре прикрито зад уж подходяща позиция в чужбина/ след значително висока позиция понастоящем

*

Stella

• 7765
« Отговор #450 -: Ноември 22, 2010, 01:44:37 am »
Мой близък с кардинален тао-квадрат по рождение обмисля напускане на службата, поради външни, независещи от него обстоятелства - не са им плащали заплати от лятото. Влизайки в Овен, Уран ще му направи съвпад с Меркурия - управител на МЦ и на 6-ти дом, а това ще се случи на ИЦ. Смяната на кариерата му е гарантирана.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #451 -: Ноември 22, 2010, 01:58:16 am »
На мен Уран за втори път ще ми мине през МЦ,
а после и прец целия стелиум в Овен -10 дом-
не знам да слагам ли предпазните колани или
да отварям парашута      :-\
Естествени минерали и амулети

« Отговор #452 -: Ноември 22, 2010, 02:21:24 am »
Моя приятелка - Овенка - Сл в Овен , АС Козирог с Марс там в 1ви, Луна във Везни, преди няколко дни е подала молба за напускане.

Това описание само като го прочетох, настръхнах.

А всъщност е много точен човек! :( Пропуснах да кажа, че Уран-Юпитер в момента й правят опозиция на нат Плутон У10ти. Решението го е взела в четвъртък - Юпитер стана тогава директен! и й управлява 11,12 и интрасептиран 2ри Риби.

В натала й Марс и пълнолунието й образуват тауквадрат и сега транзитен Сатурн ги активира. :(

*

abroad

« Отговор #453 -: Ноември 22, 2010, 02:24:11 am »
Съвсем далеч бях от подобно мнение за неточност, имах предвид ужасно много засегнатите възлови точки

« Отговор #454 -: Ноември 22, 2010, 02:30:14 am »
Не, не , нямах предвид, че си била неточна  ;) Просто е пример за това с толкова напрегнати аспекти, а е готин човек  :blink:

*

abroad

« Отговор #455 -: Ноември 24, 2010, 04:25:32 am »
информационен бюлетин ;D

картата е на жена, от днес официално издигната на доста висока длъжност за всеобщо учудване, с идеята за повдигане на още по-горно стъпало след 1г.
часът на раждане е неизвестен

*можем да прекръстим темата на възход и падение на кардиналните знаци ;D

« Отговор #456 -: Ноември 24, 2010, 04:37:00 am »
информационен бюлетин ;D

картата е на жена, от днес официално издигната на доста висока длъжност за всеобщо учудване, с идеята за повдигане на още по-горно стъпало след 1г.
часът на раждане е неизвестен

*можем да прекръстим темата на възход и падение на кардиналните знаци ;D

Супер! Честито! Имам нужда от положитени примери!  :blink:  Само тая кака да не реши след половин година, че това не е, което е искала и с един замах да сътвори следващата изненада  ;D

ПП Aiia пак е трила постове май  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #457 -: Ноември 24, 2010, 04:38:31 am »

Я виж ти, какво може да донесе преминаването на Сатурн през опозицията Слънце/Плутон.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #458 -: Ноември 24, 2010, 04:54:26 am »
Само тая кака да не реши след половин година, че това не е, което е искала и с един замах да сътвори следващата изненада  ;

Това е най-успешната кариера за сравнително кратко време, без отклонения и колебания, съвсем целенасочена, която съм наблюдавала отблизо

И за да съм по-конкретна в интригата ;D слагам картата и на мъжа, чиято позиция заема. Той от своя страна отива "в изгнание" поне за известно време...

« Отговор #459 -: Ноември 24, 2010, 04:57:58 am »
Възможно ли е на мъжа Плутон да му управлява МСто? Един вид, сега Уран/Плутон да опозиционират наталния? :rolleyes:

Тауквадратът от юли-август на тежките планети му се е отразил.