Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140398 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #460 -: Ноември 24, 2010, 05:13:08 am »
И за да съм по-конкретна в интригата ;D слагам картата и на мъжа, чиято позиция заема. Той от своя страна отива "в изгнание" поне за известно време...

А при мъжа часът на раждане е този, който си посочила, нали? Не е произволно избран?

При него началото на урановата опозиция си казва думата, както и квадратът на Плутон, който е задействал опозицията на Слънце/Меркурий с Уран върху оста АС/ДС.
Дори ако часът на раждане е неизвестен, като поставим Слънцето на АС (мунданен първи дом) опозицията с Уран във Везни пак си работи в тази насока.

Тук Меркурий е изгорен в огнен знак и освен това има опозиция с Уран на ДС, според мен при този човек има тенденция да не цепи басма и да реагира по начин, който би му могъл да му навреди, ако подходи прибързано и необмислено. Същия, дори по-силен ефект, би имал и един изгорен Меркурий в Стрелец в опозиция с Уран или Марс. Там важи сентенцията "Език мой - враг мой".

При него силата е в концентрацията върху целта. Съвпадът на Марс и Сатурн във фиксирания Телец в опозиция с Юпитер дава и изключителна пробивност, много енергия се влага и освобождава в преследване на поставените цели. Но според мен има известна доза безцеремонност тук, дори ако му се налага да го играе дипломат (Луна във Везни).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #461 -: Ноември 24, 2010, 05:16:53 am »
информационен бюлетин ;D

картата е на жена, от днес официално издигната на доста висока длъжност за всеобщо учудване, с идеята за повдигане на още по-горно стъпало след 1г.
часът на раждане е неизвестен

*можем да прекръстим темата на възход и падение на кардиналните знаци ;D

Бих я прекръстила, ама няма как да стане, профилът е изтрит, хахаха! А иначе то израстването става, чрез кризи-тя си знае през какъв огън е преминала. И аз така израстнах преди 2,5 г., когато Уран ми помете Венерата (У10).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #462 -: Ноември 24, 2010, 05:18:16 am »
И за да съм по-конкретна в интригата ;D слагам картата и на мъжа, чиято позиция заема. Той от своя страна отива "в изгнание" поне за известно време...

Ха, в тази карта няма нито е една квадратура - не е много борбен май.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #463 -: Ноември 24, 2010, 05:21:30 am »
Даммм....картата на мъжа е доста по-примитивна от тази на жената,
права си, че е " твърдоглав " и  при тази  конфигурация на планетите
от двете страни в рамките само на няколко дома
ми се вижда с доста ограничени възможности
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #464 -: Ноември 24, 2010, 05:23:32 am »
Само тая кака да не реши след половин година, че това не е, което е искала и с един замах да сътвори следващата изненада  ;

Това е най-успешната кариера за сравнително кратко време, без отклонения и колебания, съвсем целенасочена, която съм наблюдавала отблизо

Много хубава конфигурация има тя - "хвърчило", която включва У6 и У10. Създава впечатление за плавност и целенасоченост. Тао-квадратът на Луна в 6-ти не е много приятна позиция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #465 -: Ноември 24, 2010, 05:30:23 am »
Всъщност изглежда, че и двете карти са построени със слънчева домификация, тоест неизвестен час на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #466 -: Ноември 24, 2010, 06:29:33 am »
Странно :D  Сега,когато опозициите взеха да се отпускат,на мен ми става кризаво  ;D

това нормално ли е,или аз не съм?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #467 -: Ноември 24, 2010, 06:32:12 am »
Да бе. И аз съм с опозиция на Слънце в Овен с Плутон във Везни, не ме питай дали се чувствам отпусната.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #468 -: Ноември 24, 2010, 06:40:05 am »
значи сме си точно в темата  ;D
Обаче невероятното е,че ме избива на смях..толкова зле се чувствам последните..месеци (да не казвам 2-3 години),а ако ме видиш,ще помислиш,че съм в най-щастливия си период. Със сигурност е някаква реакция,..както ако гледам кръв..пак ми става смешно,а отвътре го преживявам по-силно от останалите.

..,и ще ми зле още 2 години.

Наистина ..живота е тъжен,Лили  :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #469 -: Ноември 24, 2010, 06:44:18 am »
Да бе. И аз съм с опозиция на Слънце в Овен с Плутон във Везни, не ме питай дали се чувствам отпусната.  :lol:

Lillie pri tasi oposizia ne snae koi kogo klati, ti dawola li, ili dawola teb, ako se snae w koi dom sa planetite, mozem i da se utoznim. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #470 -: Ноември 24, 2010, 06:44:45 am »
Обаче невероятното е,че ме избива на смях..толкова зле се чувствам последните..месеци (да не казвам 2-3 години)

Сигурно това със смеха е някаква защитна реакция. И при мен е така, по този начин рачешката ми Луна се самопречиства, след като прекаля с негативните емоции. Ако е имало няколко дни сълзи и тъга, после задължително трябва да се посмея, все някакъв "повод" се появява, за да се възстанови равновесието.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #471 -: Ноември 24, 2010, 06:46:45 am »
Обаче невероятното е,че ме избива на смях..толкова зле се чувствам последните..месеци (да не казвам 2-3 години)

Сигурно това със смеха е някаква защитна реакция. И при мен е така, по този начин рачешката ми Луна се самопречиства, след като прекаля с негативните емоции. Ако е имало няколко дни сълзи и тъга, после задължително трябва да се посмея, все някакъв "повод" се появява, за да се възстанови равновесието.  :blink:

ami ti si namerila nazina na igrata, kak da go izklatis, bravo! :clap:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #472 -: Ноември 24, 2010, 06:47:59 am »
Lillie pri tasi oposizia ne snae koi kogo klati, ti dawola li, ili dawola teb, ako se snae w koi dom sa planetite, motem i da se utoznim. :85:

Де да беше само опозицията, Доби. В моята карта няма нещо, което да не клати и да не е клатено.  ;D

- АС Скорпион
- Луна в 8 дом
- Луна в квадрат с Плутон
- Слънце в опоциция с Плутон
- Плутон в Т-квадрат със светилата

Плутон в 11 дом според теб клати ли или него го таковат?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #473 -: Ноември 24, 2010, 06:50:19 am »
Ако е имало няколко дни сълзи и тъга, после задължително трябва да се посмея, все някакъв "повод" се появява, за да се възстанови равновесието.  :blink:

колко познато  :blink:
все едно да те лашкат събития и неприятни емоции няколко седмици и когато вече си на края,на косъм да се запиташ ''има ли смисъл изобщо'' се случва нещо малко,но го преживяваш по учудващо интензивен начин.Сякаш всички скрити надежди утрояват усилията си и се вкопчват в малкия щастлив момент,за да те върнат обратно в играта  :lol:

*

katrin_ls

« Отговор #474 -: Ноември 24, 2010, 06:54:09 am »
Лили, винаги съм намирала картата ти за изключително сложна с тези предизвикателни аспекти. Честно. Най-вече заради участието на светилата в т-квадрат и Луна в Рак 8ми. Венера в падение ретроградна, това е друга тема. Но като страстен любител на радиксите, съм убедена, че ти притежаваш невероятен потенциал, който за съжаление на този етап не е развит. Ако имаше 2 родители, които да те насърчават, сега можеше да си в някое министерско кресло. Говоря ти го съвсем сериозно. На теб ти липсва самочувствие, или по-точната дума е увереност. Съвсем малко ти трябва, за да стартираш.. И аз съм убедена, че именно Уран ще играе ролята на ''мисия'' в твоя живот през следващите години. Той ще те насърчава и ще те побутва периодично. Няма да искаш да спиш дори, толкова динамика те очаква. Дори няма да се сещаш за нас тук. Ще ни забравиш....  :P

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #475 -: Ноември 24, 2010, 06:58:08 am »
Lillie pri tasi oposizia ne snae koi kogo klati, ti dawola li, ili dawola teb, ako se snae w koi dom sa planetite, motem i da se utoznim. :85:

Де да беше само опозицията, Доби. В моята карта няма нещо, което да не клати и да не е клатено.  ;D

- АС Скорпион
- Луна в 8 дом
- Луна в квадрат с Плутон
- Слънце в опоциция с Плутон
- Плутон в Т-квадрат със светилата

Плутон в 11 дом според теб клати ли или него го таковат?  ;D

WAW, WAW, ot kade li moze da si nasledila tesi masohistizni sposobnosti,da se kapis w blatoto na dawolite. Da ne si wlasla w kluba na sabawnite masohisti? ako stanes Domina misla ze ste ima opasnost da ti haresa, ze i dobri pari moges da wsemas. zul sam ze wsemat mesdu 300 i 500 ewro na zas, i hodat samo bogati hora tam.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #476 -: Ноември 24, 2010, 07:01:03 am »
Доби,теб ти става нещо   ;D

Da be stawa mi, prawa si, oste sam maz! :leos:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #477 -: Ноември 24, 2010, 07:04:47 am »

не съм права,седнала съм и ям царевица  ;D

E pak kato imas nesto sa jadene si dobre, ze i na men mi se priade. :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #478 -: Ноември 24, 2010, 07:07:39 am »
ako stanes Domina misla ze ste ima opasnost da ti haresa, ze i dobri pari moges da wsemas. zul sam ze wsemat mesdu 300 i 500 ewro na zas, i hodat samo bogati hora tam.

С Марс в Риби не ставам за домина, Доби  ;D, мразя насилието и принудата, болка не мога да причинявам в никаква форма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #479 -: Ноември 24, 2010, 07:09:55 am »

не съм права,седнала съм и ям царевица  ;D

E pak kato imas nesto sa jadene si dobre, ze i na men mi se priade. :57:

Доби, скучаеш ли ?  :rolleyes:

Kak pak posna, i koi dawol me klati da se barkam w zenski rasgowori, satowa spasawam po dobre legloto si. :bedtime2:
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 07:14:07 am от doby »