Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140501 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #500 -: Ноември 25, 2010, 03:24:53 am »
КАРДИНАЛНИТЕ, четете! Тука д-р Калоян Петров много добре е обяснил кардиналния принцип на Овена и на Рака.
http://www.svetlinavastrology.com/zodiakalni-oblasti/rak
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #501 -: Ноември 25, 2010, 03:28:05 am »
КАРДИНАЛНИТЕ, четете! Тука д-р Калоян Петров много добре е обяснил кардиналния принцип на Овена и на Рака.

Той е точно толкова доктор , колкото аз съм медицинска сестра.... ;D ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #502 -: Ноември 25, 2010, 03:32:12 am »

Той е точно толкова доктор , колкото аз съм медицинска сестра.... ;D ;D

:rolf: :rolf: :rolf:
От кога се кабюня да си купя такова костУмче-))) Той е доктор поистория, до колкото знам. Добре е обяснено, но си имаме едно наум,че всеки е индивидуален...Ето,например твърдението, че водата не скача веднага-)))Ама, нищо подобно, паля от четвърт оборот-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #503 -: Ноември 25, 2010, 03:37:14 am »
Опита се да ме *излекува* , нали е от твоя слънчев знак..., ма не успя :P ;D ;D
Кофти луна и АСЦ....
Иначе е пич....Баровец е! цЕл министър ме прати при него...иначе бях в списъка на чакащите...НЕ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ И ОТ МЕН , КАКТО И ОТ МНОГО ДРУГИ ПИШЕЩИ ВЪВ ФОРУМА... :blink:

А , за костУмчето не е зле да ти кажа , тоЗ фетиш! ;) ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #504 -: Ноември 25, 2010, 03:39:49 am »
Сакън,шА са откажа от зодията си чрез държавен вестник...Многоооо отнесен,бееееееееееееееееее...то и аз съм завеяна, ама не понасям такава мудност и да ми вади от 9 кладенеца вода,за да ми каже нещо с две думи...тюююю...Е, как ще те лекува,бе....КОй казва, че е лекар....До колкото си спомням, самият той е споменавал,че е историк..освен,ако не помни 'кво е приказвал,де ;D
Аз,ти кАААм,ще си купя т'ва костюмче...набелязала съм си го
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #505 -: Ноември 25, 2010, 03:41:36 am »
Марайче, ти не разбра ли, че не е важно какво и колко знаеш, а в каква форма го представяш?
Sorry, предпочитам да казват, че нищо не зная, отколкото да пиша компетентно прогнози за слънчевите знаци.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #506 -: Ноември 25, 2010, 03:42:25 am »
Сакън,шА са откажа от зодията си чрез държавен вестник...Многоооо отнесен,бееееееееееееееееее...то и аз съм завеяна, ама не понасям такава мудност и да ми вади от 9 кладенеца вода,за да ми каже нещо с две думи...тюююю...Е, как ще те лекува,бе....КОй казва, че е лекар....До колкото си спомням, самият той е споменавал,че е историк..освен,ако не помни 'кво е приказвал,де ;D
Аз,ти кАААм,ще си купя т'ва костюмче...набелязала съм си го

д-р по история..., но не и по либоФ ..., язък , че е риба и ми е в 4-ти дом....

Да се представиш с косУмчето... :wub: ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #507 -: Ноември 25, 2010, 03:46:59 am »
Ако се представ, Ша стане страшноооо...незабравяй за венерата във водолей, в тригон с Ураня-)))) и взаимната им рецепция-))))) ;D ;D ;D ;D, че съм и риба, че и юпито ми е в 5 ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #508 -: Ноември 25, 2010, 03:52:58 am »
Ако се представ, Ша стане страшноооо...незабравяй за венерата във водолей, в тригон с Ураня-)))) и взаимната им рецепция-))))) ;D ;D ;D ;D, че съм и риба, че и юпито ми е в 5 ;D ;D ;D ;D

Просто нЮеам думи...Викам редно е да уважиш за рожденния ден с таквоЗ костумЧе ...само на 100км. съм от теб! ;D ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #509 -: Ноември 25, 2010, 03:56:16 am »
Ако смяташ,че няма да дойдааааа-))) Не съм казала, не съм тръгнала,ей ся,даже-)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #510 -: Ноември 25, 2010, 04:01:40 am »
Ако смяташ,че няма да дойдааааа-))) Не съм казала, не съм тръгнала,ей ся,даже-)))

Датата я знаеш...., на лични ще имаш телефона...стария го няма , заради такива като ЛИПСВАЩИ , ОНАНЕНИ , ГИЦКА , ФИЧКА И МИЧКА.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #511 -: Ноември 25, 2010, 04:02:46 am »

Датата я знаеш...., на лични ще имаш телефона...стария го няма , заради такива като ЛИПСВАЩИ , ОНАНЕНИ , ГИЦКА , ФИЧКА И МИЧКА.... :rolf: :rolf: :rolf:
а,да знам,че да го изтрия

*

Марая

• 28287
« Отговор #512 -: Ноември 25, 2010, 04:15:27 am »

а,да знам,че да го изтрия

Готова си! ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #513 -: Ноември 25, 2010, 04:33:47 pm »
Марайче, ти не разбра ли, че не е важно какво и колко знаеш, а в каква форма го представяш?
Sorry, предпочитам да казват, че нищо не зная, отколкото да пиша компетентно прогнози за слънчевите знаци.  ;D

Запо4на да ми светва , запо4нах да понавиждам... ;D
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 06:36:25 pm от Марая »

« Отговор #514 -: Ноември 26, 2010, 04:38:02 pm »
За статистиката само да допълня, че вчера се видях с една позната, тя рак, съпругът и е козирог, развели са се съвсем наскоро, мой колега рак също се разведе това лято.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #515 -: Ноември 26, 2010, 08:26:09 pm »
Да ,и моя приятелка Козирог за малко да се разведе .А момиченцето от подписа ми /Биби/ е Рак в първите градуси.

*

Stella

• 7765
« Отговор #516 -: Ноември 26, 2010, 08:37:54 pm »
Днес прозрях, че смисълът на престоя на Сатурн във Везни е да научи кардиналните квадратури на търпение.
Те не се славят като най-търпеливите. Освен това са по инициативите и обичат да се налагат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

katrin_ls

« Отговор #517 -: Ноември 26, 2010, 08:44:54 pm »
Днес прозрях, че смисълът на престоя на Сатурн във Везни е да научи кардиналните квадратури на търпение.
Те не се славят като най-търпеливите. Освен това са по инициативите и обичат да се налагат.

Определено. Сатурн във Везни добре ще ги ''преземи''.  :-[

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #518 -: Ноември 26, 2010, 08:50:42 pm »

Определено. Сатурн във Везни добре ще ги ''преземи''.  :-[

Бих добавила и повече търпимост и дипломатичност в общуването с другите ,
което трудно ни се отдава   :-[
Естествени минерали и амулети

*

Kaya

• 2893
« Отговор #519 -: Ноември 26, 2010, 08:52:14 pm »
тук някой беше написал
Много сме , силни сме ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.