Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140224 Прегледи
*

holanda

Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #520 -: Ноември 26, 2010, 09:01:57 pm »
Днес прозрях, че смисълът на престоя на Сатурн във Везни е да научи кардиналните квадратури на търпение.
Те не се славят като най-търпеливите. Освен това са по инициативите и обичат да се налагат.

Определено. Сатурн във Везни добре ще ги ''преземи''.  :-[

Аичка,какво говориш ,направо вдън земя ни вкара  :lol: ;D
като слепи къртици търсим излаз на повърхността,а като го намерим-давай пак обратно,обичаме да ни е зле  ;D

*в интерес на истината усещам прилив на енергия,поне за момента  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #521 -: Ноември 26, 2010, 09:08:03 pm »

*в интерес на истината усещам прилив на енергия,поне за момента  :blink:

Не е от Сатурн и е временно. вероятно се дължи на секстила на Марс откъм Стрелец с планетите ти във Везни-той те енергизира. на мен ми е на асцендента и преливам вече. да се маха, че се изтощих физически.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #522 -: Ноември 26, 2010, 09:32:19 pm »
Не е от Сатурн и е временно. вероятно се дължи на секстила на Марс откъм Стрелец с планетите ти във Везни-той те енергизира. на мен ми е на асцендента и преливам вече. да се маха, че се изтощих физически.

ти сега като каза,много е възможно.Сатyрн ми наближава АЦ-то и се предполага да затъна още по-сериозно ,но не е проблем,щом ги има транзитите-днес е Марс,утре Венера..ще го избутаме някак до навлизането в 1 дом xax

Определено с този Юпитер и Уран,Плутон и СаTyрн не беше розАво положението,хич даже  ;)

..но оцеляхме нали?  ;D Сега Кaily може да изгори черния списък  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #523 -: Ноември 27, 2010, 03:08:51 am »
...А ти не бързай....

*

abroad

« Отговор #524 -: Ноември 27, 2010, 03:32:20 am »

..но оцеляхме нали?  ;D Сега Кaily може да изгори черния списък  ;D

Ей сега се замислих ;D - колко му трябва на Сатурна да мине през Везни, пък после Уран да премине през Овен, и стигнах до прехода на Плутон през Козирог........и се оказа, че толкоз не мога да броя :P

*

holanda

« Отговор #525 -: Ноември 27, 2010, 04:28:30 pm »
...А ти не бързай....

;D
каза Kaily с мъдър тон  :blink:

права си,не е свър6ило,но трудното е винаги в началото.При повторението вече имаш изграден имунитет и опитност.

Ей сега се замислих ;D - колко му трябва на Сатурна да мине през Везни, пък после Уран да премине през Овен, и стигнах до прехода на Плутон през Козирог........и се оказа, че толкоз не мога да броя :P

свободата,Санчо..е в салама  :P ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #526 -: Ноември 27, 2010, 06:20:18 pm »
...А ти не бързай....

;D
каза Kaily с мъдър тон  :blink:

права си,не е свър6ило,но трудното е винаги в началото.При повторението вече имаш изграден имунитет и опитност.

Абе айде амин, дай Боже....
Ама Плутон ще виси вечност в козирог, а Уран вечност ще квадратира козирог и рак, та ....

То повторенията не се правят заради имунитета, а заради ненаучените уроци - който си е научкал всичко, минава безпроблемно. Ама а некой да се похвали, че е научил всичко....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #527 -: Ноември 27, 2010, 07:26:08 pm »

Ох, верно колко му трябва.....
Ама аз вече си мечтая Сатърна да се махне от Везни, ама само като си помисля че Урана още не евлязъл в Овен...лошо ми става. то ще са едно яки опозиции на и горкичкия ми Везнишки стелиум, не малко му беше от Сатурня та сега и Урана....
Мани ми то и като се почнат едни плутонови квадратурки........е, не !!!  вече сърбах квадратурата на Плутон на Марса, после на Плутона - сега е в разпад и следва сходяща квадратура към нат. Слънце......
Жива де ме оплачеш.....Какво ли ще идва ????
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #528 -: Ноември 27, 2010, 07:32:41 pm »

Ама аз вече си мечтая Сатърна да се махне от Везни, ама само като си помисля че Урана още не евлязъл в Овен...лошо ми става. то ще са едно яки опозиции на и горкичкия ми Везнишки стелиум, не малко му беше от Сатурня та сега и Урана....
Мани ми то и като се почнат едни плутонови квадратурки........е, не !!!  вече сърбах квадратурата на Плутон на Марса, после на Плутона - сега е в разпад и следва сходяща квадратура към нат. Слънце......

elfidka saturn ti dawa wasmoznosta da osasnes s koi hora ot okolnata ti sreda da se rasdelis, i uran ti dawa chanca da otworis wratata sa nowoto. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #529 -: Ноември 27, 2010, 07:39:58 pm »

Ама аз вече си мечтая Сатурна да се махне от Везни, ама само като си помисля че Урана още не евлязъл в Овен...лошо ми става. то ще са едно яки опозиции на и горкичкия ми Везнишки стелиум, не малко му беше от Сатурня та сега и Урана....

elfidka saturn ti dawa wasmoznosta da osasnes s koi hora ot okolnata ti sreda da se rasdelis, i uran ti dawa chanca da otworis wratata sa nowoto. :wink2:

Сигурно е така. Доби може ли да те помоля да хвърлиш едно око на картата ми ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #530 -: Ноември 27, 2010, 07:40:50 pm »

Ама аз вече си мечтая Сатурна да се махне от Везни, ама само като си помисля че Урана още не евлязъл в Овен...лошо ми става. то ще са едно яки опозиции на и горкичкия ми Везнишки стелиум, не малко му беше от Сатурня та сега и Урана....

Moze s edin wapros i mi dai danite si na lizni.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #531 -: Ноември 27, 2010, 07:43:47 pm »

Moze s edin wapros i mi dai danite si na lizni.

:88:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #532 -: Ноември 27, 2010, 07:51:22 pm »

Месията  ;D

как сте се впрегнали,все едно всички кардинали ще се споминат до 2-3 години.ще пада страхотна чистка,не е шега работа  ;D

Не е чак толкова зле,но тук с тези планети,всеки се хваща за главата и мисли-мале,ми Урана,че и Плутона..леле мале.
Естествено,като те е страх..ще дойде..страха е много привлекателна емоция.
Колко хора познавам с разлика ot няколко дни c мен,както и с планети в кардинални знаtsи.. и сега им е пиков период,има промени ,но в положителен аспект.Повечето са станали по-активни,раздвижили са нещата в личен план и като ги гледам-не им е зле  ;)
Уран е планетата на промените.Когато приемаш тази енергетика,няма как да те подчини. Какво като застане в опозиция с Везнишкия стелuyм-нещо голямо ли трябва да се случи? Тези квадрати и опозиции събуjдат човек,но не с цел да го окуражат да си тегли ножа,а да го отворят за последващи събития,a защо не u други вибрации.. :blink:

« Отговор #533 -: Ноември 27, 2010, 07:51:53 pm »
...... едно яки опозиции на и горкичкия ми Везнишки стелиум, не малко му беше от Сатурня та сега и Урана....
Мани ми то и като се почнат едни плутонови квадратурки........е, не !!! 

Не дей така. :wub: Не можем всички Везни-Козирози-Овни-Раци да измрем заради Плутон, Уран и Сатурн   ;) Мен повече ме респектира влизането на Юпитер в Овен, че винаги при квадрати и опозиции на Слънцето ми се случват нерпиятни неща непредизвикани от мен. Просто такива уроци не знам как се учат. :mellow: Малко се изморих да очаквам неочакваното, защото се оказва, че то ме очакаква  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #534 -: Ноември 27, 2010, 07:58:20 pm »
Момичета много сте прави и напълно съм съгласна с вас. Само че аз сечувствувам изморена от промени и борби...
Целия ми живот е една промяна...
Какво да се прави явно това съм си надробила в предишния живот, няма какво да се оплаквам сега.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #535 -: Ноември 27, 2010, 08:01:47 pm »
Мен повече ме респектира влизането на Юпитер в Овен, че винаги при квадрати и опозиции на Слънцето ми се случват непpиятни неща,непредизвикани от мен. Просто такива уроци не знам как се учат. :mellow: Малко се изморих да очаквам неочакваното, защото се оказва, че то ме очаква  :-[

Аурора,а как ти е аспектиран наталния Юпитер? :blink:
(не ми се търси твоята темичка да погледна)

на мен всичко ми е в квадрати и опозиции ,само транзитния Плутон аспектира наталния чрез секстил. Но въпреки това не очаквам квадратурите да се проявят негативно.И предполагам няма.ще си мисля хубави неща и Te ще се случват  ;)

« Отговор #536 -: Ноември 27, 2010, 08:08:20 pm »
Аурора,а как ти е аспектиран наталния Юпитер? :blink:

в 6ти , У8ми и У5ти  Не много зле  ;D Квадрат на Марс, тригон на Плутон, секстил на Нептун. Но при транзити заедно със Сънцето ми аспектира и Уран и затова.....по-горе написаното  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #537 -: Ноември 27, 2010, 08:19:16 pm »
И мен ме притеснява влизането на тр. Юпитер в Овен,
нека си пише, че бил големия късметлия    :-[
през това време Сатурна е ретро във Везни и става една
красива картинка....   :'(

Като погледна и новолунието в Козирог на 04.01 в точна
опозиция с Луната ми...  :-X

Криза....Депресия....и Рецесия.... ;D
Естествени минерали и амулети

*

holanda

« Отговор #538 -: Ноември 27, 2010, 08:20:31 pm »
в 6ти , У8ми и У5ти  Не много зле  ;D Квадрат на Марс, тригон на Плутон, секстил на Нептун. Но при транзити заедно със Сънцето ми аспектира и Уран и затова.....по-горе написаното  :lol:

ще мине  :blink:
всичко минава,това е само един живот...няма защо да се приемаме толкова насериозно  :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #539 -: Ноември 27, 2010, 08:23:01 pm »
Момичета много сте прави и напълно съм съгласна с вас. Само че аз сечувствувам изморена от промени и борби...
Целия ми живот е една промяна...

Аналогичен случай и у наше село...