Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140202 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #540 -: Ноември 27, 2010, 08:32:08 pm »
много сме  ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #541 -: Ноември 27, 2010, 10:42:23 pm »
силни сме ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #542 -: Ноември 27, 2010, 11:17:21 pm »
Да ви кажа честно, аз съм в депресия от пълнолунието насам...
Всекакви негативни мисли ми се въртят в главата.
И ми се ще да избягам от всички и от всичко, но не на самотен остров, а да се слея с тълпата ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #543 -: Ноември 27, 2010, 11:23:17 pm »
ми фaкаи всичко и излез с приятелки на бар,колко му е  ;)

мен като ме тресеше яката депресия съм стояла вкъ6ти и никoй не ми е трябвал.Ако можех да постpоя моu си коридорчета и да не се налага да се движа сред хората,щеше да ми е много добре  :rolleyes:

Излез с хора,остави мъja и децата,..раздай се малко,помага  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #544 -: Ноември 27, 2010, 11:55:40 pm »
ми фaкаи всичко и излез с приятелки на бар,колко му е  ;)

мен като ме тресеше яката депресия съм стояла вкъ6ти и никoй не ми е трябвал.Ако можех да постpоя моu си коридорчета и да не се налага да се движа сред хората,щеше да ми е много добре  :rolleyes:

Излез с хора,остави мъja и децата,..раздай се малко,помага  :blink:

Май точно от това имам нужда, защото иначе се задушавам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #545 -: Ноември 28, 2010, 12:04:51 am »
ми фaкаи всичко

Чудех се коя е тази дума  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #546 -: Ноември 28, 2010, 12:07:13 am »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #547 -: Ноември 28, 2010, 12:07:24 am »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #548 -: Ноември 28, 2010, 12:07:57 am »
И мен ме притеснява влизането на тр. Юпитер в Овен,
нека си пише, че бил големия късметлия    :-[
през това време Сатурна е ретро във Везни и става една
красива картинка....   :'(

Като погледна и новолунието в Козирог на 04.01 в точна
опозиция с Луната ми...  :-X

Криза....Депресия....и Рецесия.... ;D

Юпитер е големият късметлия и където и да транзитира дава плодове. Обаче, ако има негативни аспекти към този транзит, Юпитер не елиминира влиянието им. . Същото важи и ако има негативин аспекти по рождение. Това, което Юпитер ще ти донесе никой не може да ти го отнеме, но в съчетание с негативни аспекти човек се научава, че "няма пълно щастие".  Ако човек отказва да приеме този факт, Юпитер хиперболизира останалите негативни аспекти. Ако приеме този факт, се научава да се наслаждава на всички щастливи мигове, които животът му поднася, без да очаква пълнота.

Ако търсите отдушници - бягайте по тригоните. Квадратурите сами ще си свършат работата.
А между впрочем днес гледах картата на приятеля ми. Мунданен голям кръст се наслагва върху натален тао-квадрат, включващ светилата. Юпитер в Овен ще транзитира върху Луна и Слънце.  :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #549 -: Декември 26, 2010, 09:54:50 pm »
И мен ме притеснява влизането на тр. Юпитер в Овен,
нека си пише, че бил големия късметлия    :-[
през това време Сатурна е ретро във Везни и става една
красива картинка....   :'(

Като погледна и новолунието в Козирог на 04.01 в точна
опозиция с Луната ми...  :-X

Криза....Депресия....и Рецесия.... ;D

Юпитер е големият късметлия и където и да транзитира дава плодове. Обаче, ако има негативни аспекти към този транзит, Юпитер не елиминира влиянието им. . Същото важи и ако има негативин аспекти по рождение. Това, което Юпитер ще ти донесе никой не може да ти го отнеме, но в съчетание с негативни аспекти човек се научава, че "няма пълно щастие".  Ако човек отказва да приеме този факт, Юпитер хиперболизира останалите негативни аспекти. Ако приеме този факт, се научава да се наслаждава на всички щастливи мигове, които животът му поднася, без да очаква пълнота.

Ако търсите отдушници - бягайте по тригоните. Квадратурите сами ще си свършат работата.
А между впрочем днес гледах картата на приятеля ми. Мунданен голям кръст се наслагва върху натален тао-квадрат, включващ светилата. Юпитер в Овен ще транзитира върху Луна и Слънце.  :(

Единственият аспект, който ми прави нат Юпитер е широка опозиция с Уран в наталната карта. Беше ми интересно да прочета този пост предвид това, че през новата година Юпитер ще навлезе в Телец и ще съвпадне с повечето ми лични планети в 11-ти дом. Реално ще бъде задействана тази опозиция. Някой може ли да каже нещо повече по въпроса?

« Отговор #550 -: Декември 27, 2010, 04:23:28 am »
Като стана въпрос за транзитен Юпитер и мен ме притеснява навлизането му в Овен,защото по натал имам Т-квадратура в началните градуси на Везни,Рак и Козирог и тогава ще се образува голям кръст,който не знам как ще ми се отрази като се има предвид,че Юпитер ще бъде квадратура и с н.Юпитер,а той упр.3 дом в натала.Плутон ми е натиснал меркурий,който пък от своя страна е естествен управител на трети дом и ще участва в картинката от т-кръста.Направо не ми се мисли,с толкова силен акцент върху трети дом какво ще се случи

*

holanda

« Отговор #551 -: Декември 27, 2010, 04:33:58 am »
Като стана въпрос за транзитен Юпитер и мен ме притеснява навлизането му в Овен,защото по натал имам Т-квадратура в началните градуси на Везни,Рак и Козирог и тогава ще се образува голям кръст,който не знам как ще ми се отрази като се има предвид,че Юпитер ще бъде квадратура и с н.Юпитер,а той упр.3 дом в натала.Плутон ми е натиснал меркурий,който пък от своя страна е естествен управител на трети дом и ще участва в картинката от т-кръста.Направо не ми се мисли,с толкова силен акцент върху трети дом какво ще се случи

много сме,силни сме  ;)

разликата е само в това,че Плутон на мен ми е затиснал Уран,Сатyрн и Нептун (след някой друг месец ще налегне Сатyрн в точен съвпад)
останалото е като при теб.
Слънцето ми е в 4-ия градус на Везни,12 дом..чакам Уран и Юпитер да отидат в 4 градус на Овен,за да направят 2 Големи кръста  :blink:

« Последна редакция: Декември 27, 2010, 04:40:21 am от жълтолилава »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #552 -: Декември 27, 2010, 08:13:05 pm »
много сме,силни сме  ;)

и аз да си припомня тази песен ;D ;D
тази година всичкото кардинални кръстове се озоваха връз личните ми светила и има още... to be continued

« Отговор #553 -: Декември 28, 2010, 08:54:13 pm »
   Искам отдавна да го споделя, но не съм направила статистиката, за да бъда конкретна. Но в общи линии, понеже материята с която се занимавам може да се каже че засяга финансовите кризи в живота на човек - средно статистически Везните са сред най-честите ни клиенти. Срещат се и от другите кардинали, но Везни, Раци и Лъвове са водещи....чат-пат и някой друг фиксиран знак....

*

holanda

« Отговор #554 -: Декември 28, 2010, 09:04:01 pm »
   Искам отдавна да го споделя, но не съм направила статистиката, за да бъда конкретна. Но в общи линии, понеже материята с която се занимавам може да се каже че засяга финансовите кризи в живота на човек - средно статистически Везните са сред най-честите ни клиенти. Срещат се и от другите кардинали, но Везни, Раци и Лъвове са водещи....чат-пат и някой друг фиксиран знак....

значи от тези,които са със сериозни парични затруднения,най-много са Везни?

спомням си преди като четох за влизането на Сатyрн във Везни,как всичко щяло да претърпи промени,но в положителен смисъл за Везните.А като гледам как някои Везнища от познатите ми са залегнали и миjaт ,направо страх ме хваща.Само на 1-2 им потръгна в живота.И едно момче.Останалите..(дори по-скоро тези с Асцендент Везни) не са в най-щастливия си период  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #555 -: Декември 28, 2010, 11:46:31 pm »
Дейзи, да не работиш в някоя лихварска къща? ;D

п.п.Всеки ден минавам край една заложна къща "Заложна къща Щедрите". Направо ме убиват с този надпис. ;D

« Отговор #556 -: Декември 28, 2010, 11:57:03 pm »
Останалите..(дори по-скоро тези с Асцендент Везни) не са в най-щастливия си период  :-\

Да, и аз имам такова наблюдение - първо удари тези с кардинални оси, не толкова с кардинални слънца.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #557 -: Декември 29, 2010, 01:58:54 am »
А такааа-аз съм Лъв с асц везни-двойно подчертана финансова криза според тази статистика ;D Колежките са ми Везни-утре ще ги зарадвам с тази статистика
Сатурн ми е точно на Асц сега,да видим какви ще ги натвори там.
Сега сериозно-финансово не е напакостил,но пък докато беше в началото на везни в 12  дом почина татко-Сатурн жестоко си взе своето,макар и не във финансов аспект/де да беше финансов :(/

*

Uran

• 6041
« Отговор #558 -: Декември 29, 2010, 02:02:14 am »
Останалите..(дори по-скоро тези с Асцендент Везни) не са в най-щастливия си период  :-\

Да, и аз имам такова наблюдение - първо удари тези с кардинални оси, не толкова с кардинални слънца.
Мдааа, така е. Аз имам подчертана кардиналност- 4 планетки, възли, МЦ/ИЦ, и Слънце, Луна и др+ асц/десц във фиксирани знаци. Надявам се скоро да спра да ям дървото.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #559 -: Декември 29, 2010, 02:49:29 am »

:-\ аз не се оплакам, но може и по-добре да е  :(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер