Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140014 Прегледи
*

holanda

Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #580 -: Декември 29, 2010, 07:01:20 pm »
а моята е във втори дом- извличам дивиденти от дяволите сигурно..като ги изгоните се скитат немили- недраги и са склонни към сътрудничество /моята е във везни, сътрудничеството е Важно/.. ;) ;D

опасна работа си,и дяволите ще впрегне6 за енергиен капитал  ;D

Тя в Солара е по-кротка-горе главата!

И кво викаш-като влезе пр.Луна в 9 дом си отдъхна!

кротка е,да,само продълjaва агонията  ;D
иначе наистина,в момента повечето преживяваме или сме преживeли наскоро pr.Луна в 8 дом..или Скорпион.

сега съм доста fresh (да чукна..или не съвсем  ;D),но ще видим докога,без консерванти съм.
банкета ще го правим,само Уран и Юпитер да минат в в Телец  :mellow:

*

abroad

• 2187
« Отговор #581 -: Февруари 24, 2011, 01:56:45 am »
как сте?
гледам, че някои ги отпусна, при други се затяга :-X

*в тоя ред на мисли какво става с Kaily :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #582 -: Февруари 24, 2011, 01:58:44 am »
*в тоя ред на мисли какво става с Kaily :-\

И на мен взе да ми липсва... От всички кардиналки тя първа спря да пише.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #583 -: Февруари 24, 2011, 02:51:54 am »
Аз съм на линия... :blink: , но все още съм във фаза "дълбоко четене" и малко писане  ;). Слънце във везни...в компанията на Сатyрнчо си се чувствам много добре и още малко ще го заобичам ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #584 -: Февруари 24, 2011, 03:05:54 am »
Аз съм на линия... :blink: , но все още съм във фаза "дълбоко четене" и малко писане  ;).

И аз съм в тази фаза.   ;D

За статистиката- и моята прогресивна луна е в осми дом.  Хич не ми се гледа кога ще излезне оттам ама лятоска ще направи съвпад с натален Сатурн и опозиция на натална Луна.

Кризата на кардиналните ме е подпукала по АС-то.

Сатурн се разхожда напред-назад в първи дом.

Не знам кое по-напред да гледам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #585 -: Февруари 24, 2011, 03:22:41 am »
 :blink:много сме
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #586 -: Февруари 24, 2011, 03:27:23 am »
аха

при мен сега Сатурн е на асцендента,забелязах днес,че и Прия има същите оси..
кардиналките сме доста,като че ли..

но колелото се върти все пак,ще дойде и приятната част.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #587 -: Февруари 24, 2011, 04:07:16 am »
Хайде стига бе!!! Повече от половината сме с прог. Луна в 8 дом. :unsure:
Може и на това да се дължи присъствието ни във форума-гоним дяволите.

Без майтап. И аз наскоро я забелязах тази тенденция. Моята вече излезе от 8-ми, ама стоя там повече от 2 години. Направо ми се разказа играта. Затова пък ви предстои луна в 9-ти - най-ефирната и най-приятна позиция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #588 -: Февруари 24, 2011, 05:44:59 am »
сега забелязах, че по прогресии осите ми са централно- кардинални.. ;D

само чакам слънцето да ми мине във везни и ще щракам с пръсти.. :rolleyes:

този юпитер във втори дом, стрелец, не трябва ли да ми увеличи значително банковите сметки??
или викате- ако не се потвърждава това от поне още осем до десет техники- пиши го бегало.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #589 -: Февруари 24, 2011, 06:42:07 am »
аха

при мен сега Сатурн е на асцендента,забелязах днес,че и Прия има същите оси..
кардиналките сме доста,като че ли..

но колелото се върти все пак,ще дойде и приятната част.. :blink:
И при мен е тежко положението,но стискам зъби и чакам да стане по-весело :-[ След Юпитеров възврат на МЦ (Юпитер откъм 9-ти У6)тр.Плутон заформя тао-квадрат с нат.Плутон на ИЦ У5.Еми неможах да намажа нищо служебно по Юпитерски,в работата само проблеми и нерви.Дано поне с детето ми всичко да е наред,ще се постарая да не си го изкарвам на него.На всичкото отгоре ретро Сатурн е отново срещу Слънцето ми.Ще чакам само някой транзит да ми активира прогр.Новолуние върху нат.Венера,та поне да го ударя на любов :72:

« Отговор #590 -: Февруари 25, 2011, 03:34:13 am »
Какво ви донесе урановата опозиция при мен уран управлява 11 и е разположен в 6-ти,съвпад с юпитер?Транзита е от 12-ти дом.Скоро изтърпях опозиция на юпитер от 12-ти към наталното му положение в-6-ти.периода беше ужасен в комбинация с приближаващ сатурн към натална луна в6-ти и транзитен плутон от 9-ти квадрат към юпитер-уран от 6-ти.Имах чувството че е по-добра да умра за да не страдам.За период от две седмици върху ми се стовариха куп нещастия.Кредитори,проблеми със закона,детето и т.н

*

Stella

• 7765
« Отговор #591 -: Февруари 25, 2011, 04:24:05 am »
сега забелязах, че по прогресии осите ми са централно- кардинални.. ;D

само чакам слънцето да ми мине във везни и ще щракам с пръсти.. :rolleyes:

този юпитер във втори дом, стрелец, не трябва ли да ми увеличи значително банковите сметки??
или викате- ако не се потвърждава това от поне още осем до десет техники- пиши го бегало.. :-\

Не и ако ти е в опозиция със Сатурн....шегувкам се!
Нептун във втори дава нереалистично отношение към парите, а особено в съвпад с Юпиетр - "широки пръсти"
Опозицията със Сатурн променя тази тенденция. Абе, какви са тези прогресивни карти, разглеждани отделно от наталната? Прогресивна карта се отнася към натална.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #592 -: Февруари 25, 2011, 12:20:29 pm »

Абе, какви са тези прогресивни карти, разглеждани отделно от наталната? Прогресивна карта се отнася към натална.

вземам си бележка  :-[

но няма смисъл да пускам друга карта..и тази я пуснах само защото видях кардиналните оси, а по натал нямам нищо, освен един уран..което е хубаво, защото няма да ме хване ''кризата на кардиналните знаци''..но от друга страна понякога ми се иска да съм по- решителна.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #593 -: Март 08, 2011, 11:08:29 pm »
Ето ме и мен-в криза...май ще се окаже вярно. Вчера се прибрахме от БГ, където всичко беше много хубаво, като изключа държанието и мисленето на \"бъдещата ми снаха\". От там съм хвърлена в размисъл, криза или право казано яд.

« Отговор #594 -: Март 08, 2011, 11:23:43 pm »
Ето ме и мен-в криза...май ще се окаже вярно. Вчера се прибрахме от БГ, където всичко беше много хубаво, като изключа държанието и мисленето на \"бъдещата ми снаха\". От там съм хвърлена в размисъл, криза или право казано яд.

Мисля си, че е съвсем нормално да те е яд на "бъдещата снаха". То в БГ е малко трудно да намериш мислещи хора не само "снахи" :umnik:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #595 -: Март 08, 2011, 11:32:57 pm »
Аз не го приемам за нормално, по причини идващи от нейните родители, да решава на своя глава неща, които се решават от двамата

*

Stella

• 7765
« Отговор #596 -: Март 09, 2011, 03:30:50 am »
Аз не го приемам за нормално, по причини идващи от нейните родители, да решава на своя глава неща, които се решават от двамата

Тъкмо сега съобщиха резултатите от едно изследване, съгласно което мъжете делегирали на жените си правата за вземането на основните решения в семейството. те си запазвали правото да решават само кой да избере колата и кой да сменя каналите с дистанционното.  ;D ;D ;D

А по същия повод се сещам един виц. Една съпруга се похвалила:
"В нашето семейство малките въпроси се решават от мен, а големите въпроси - от съпруга ми."
"А кои са малките и кои големите въпроси", я попитали.
"Ами малките въпроси са: коя къща да купим, в кое училище да учат децата ни и т.н., а големите въпроси са: глобабното запопляне, разтопяването на ледниците, изтъняването на озоновия слой...."

« Отговор #597 -: Март 09, 2011, 03:46:32 am »
тр.Уран Овен У6 в каре към Мерка  в 4 и пералнята ми в гаранция,отказа ,не плакне и не простира
записах в сервиза и вечерта реших да я пробвам пак,че не ми се пере на ръка и тя проработи сама :o :P
само три дена бех у криза от напрежение :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #598 -: Март 09, 2011, 04:16:09 am »

Тъкмо сега съобщиха резултатите от едно изследване, съгласно което мъжете делегирали на жените си правата за вземането на основните решения в семейството. те си запазвали правото да решават само кой да избере колата и кой да сменя каналите с дистанционното.  ;D ;D ;D

А по същия повод се сещам един виц. Една съпруга се похвалила:
"В нашето семейство малките въпроси се решават от мен, а големите въпроси - от съпруга ми."
"А кои са малките и кои големите въпроси", я попитали.
"Ами малките въпроси са: коя къща да купим, в кое училище да учат децата ни и т.н., а големите въпроси са: глобабното запопляне, разтопяването на ледниците, изтъняването на озоновия слой...."

Благодаря, Стела, поне се поразсмях малко, но нещата никак не ми харесват. Тя е сърдита на своите родители, но си го изкарва и на мен. А аз си налагах с върховни усилия да мълча или да сменям темата и за това се чувствам много зле.

*

Stella

• 7765
« Отговор #599 -: Април 30, 2011, 02:43:55 am »
Поздрав за всички кардинални. http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
Пожелавам ви един прекрасен уикенд.
Ние сме с вас! И стискаме палци скоро "да ви мине". ;D