Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140205 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #600 -: Април 30, 2011, 03:30:23 am »
Аз тъкмо преди две три седмици си въобразявах, че ми се е разминало, понеже транзитен Плутон задмина наталния Сатурн,
без да си давам сметка, че ще стане ретрограден... Наивността ми, ми излезе през носа, когато Плутона тръгна назад  :-X .
Като гледам как тежкарите едвам се мъкнат, ми се струва, че няма да ми се размине много скоро  ;D .

*

Vision

• 3523
« Отговор #601 -: Април 30, 2011, 04:08:52 am »
един козирог преди малко за две минути се изду изведнъж в лицето, сигурно алергична реакция и тръгна към болницата..май на 27.12 е роден..бащата на снахата е много зле, той е овен..моя баща- овен, засега като че ли най- леко понася напрежението..само си е пуснал брада като Робинзон и е почернял от слънцето като него също, по цял ден се катери по планините, иска да живее с орлите..интересното е, че други хора на неговата възраст като си пуснат брада, предварително са развили и някаква по- дълбока духовност..моят бащица задълбава сериозно в наталния си егоизъм..да е жива и здрава майка да го носи на гърба си още много години..майката на снахата е рак, също кардинал и от глезена и гледана цял живот жена, сега всичко почти пада на ръцете и като грижи за болен мъж и много стара свекърва и е на път да се предаде и тя..жената на козирога, който се изду също е овен, дано да се оправи човека, че и тя е една глезана, няма да може да се справи без него..племенника ми- везничка, на 7.5 години вчера се скара с ''гаджето'' си, което е овенка и вече си има ново гадже, но той е сладък и се избиват за него.. ;)
на един колега от работата- зодия рак, оперираха по спешност преди няколко дни гаджето, овенка и и извадиха жлъчката..две самотни майки в работата, и двете раци, едната с две деца, другата с едно- разведени, тотално са изтрещели /млади са/ и съвсем открито и агресивно налитат и си търсят мъже, които да им помагат за децата..ако може и да са яки тъпкачи и да изкарват много пари, които да им предоставят безапелационно..
другите жени- овен, които познавам са добре, защото живеят скромно и без снобарски претенции..

това беше малък рапорт по отношение на темата.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #602 -: Април 30, 2011, 04:17:35 am »
 ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #603 -: Април 30, 2011, 04:21:22 am »
Ние сме с вас! И стискаме палци скоро "да ви мине". ;D

При някои е минало вече, при други тепърва започва...
Сигурно съм от малкото кардиналки, които не пищят на умряло в момента, а хем и двете светила са ми в кардинални знаци и ги притискат Сатурн и Плутон. Но моят хороскоп нали е по-специална "марка"?  ;D
Всевъзможни проблеми и загуби от всякакво естество се изредиха още в началото на "цикъла", когато Плутон и Сатурн едва бяха навлезли в кардинални знаци.
Сега не мога да се оплача, но не мога и да се похваля, де. Има безброй хора, които в момента пребивават в много по-тежка и неприятна от моята ситуация. А какво ми е на мен? Започвам и аз да ритам срещу статуквото и с всяка клетка от тялото си да копнея за промяна, цената вече съм я платила с лихвите! И имам вътрешна увереност, че оттук нататък животът ми ще трябва да тръгне в друга насока, много неща ще бъдат изхвърлени зад борда, но вече не са ми и нужни. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #604 -: Април 30, 2011, 10:40:54 pm »
Цитат
и с всяка клетка от тялото си да копнея за промяна, цената вече съм я платила с лихвите

:72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #605 -: Април 30, 2011, 10:52:04 pm »
Ще се възнасяме, Кайли, остава да кажем последно сбогом.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #606 -: Април 30, 2011, 10:56:59 pm »
Аз съм в това състояние не помня вече от кога, направо като кон, пръхтящ преди гонка, не ме свърта вече, откачааам!  :yahoo:

« Отговор #607 -: Май 01, 2011, 12:08:20 am »
Аз съм в това състояние не помня вече от кога, направо като кон, пръхтящ преди гонка, не ме свърта вече, откачааам!  :yahoo:
И аз съм така  :41:

*

kaily

• 5145
« Отговор #608 -: Май 01, 2011, 12:35:46 am »
Ей добре че са клубовете, та да се броим не само оцелелите, ми и отлитащите, а после оставащите ще броят отлетелите.  :confuse3:

*

kaily

• 5145
« Отговор #609 -: Май 02, 2011, 11:20:05 pm »
ИДЕ ЛИИИИИИ  :41: :41: :41:
Ебати напрежението, то по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
Чувствам се като разтегната в преса и всеки момент все повече и повече се отдалечават двата и края.
Айде да се скъсва вече квото трябва, че нервите ми се скъсаха отдавна!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #610 -: Май 02, 2011, 11:23:56 pm »

Що?
При мен нищо не иде.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #611 -: Май 02, 2011, 11:37:01 pm »
И аз съм кардинално чедо, тамън 4 планети в кардиналните знаци. Не знам тази криза колко ми влияе, ама съм се заредила със слонска доза търпение и спокойствие и оптимизъм, та за сега издържам :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #612 -: Май 03, 2011, 12:06:33 am »
Никога не съм си и помисляла , че един стелиум в 5-ти дом при транзит , може да ми обърне с хастара нагоре представите за тригони и цикличност...
По-бързо да се махат от тук и Марс и Венера и Мерка и Юпитер , щото съм готова да пратя ракета носител към тях... :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #613 -: Май 03, 2011, 02:13:53 am »

Що?
При мен нищо не иде.  :-\

...е да де... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #614 -: Май 03, 2011, 02:43:00 am »
В понятието "криза на кардиналния кръст" традиционно се влага смисъла, че понеже Сатурн е там и предизвиква наталните Слънца, които се намират в кардиналните знаци, т.нар. "Сатурнова криза". След 1-2 месеца, Сатурн обръща посоката, ще си плое на петите и ще мине в третата декада.

А останалите тежки планети само още повече утежняват положението. Следващият месец Юпитер се изнася от Овена, поне той да не раздува нещата, че има способността да прави лошото още по-лошо, а хубавото-още по-хубаво. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #615 -: Май 03, 2011, 03:11:30 am »
На мен Слънцето не ми е кардинално, но пък имам 6 други планети в кардинални знаци и определено усещам "кризата".
Надявам се, че Сатурн като  се разкара от везни, ще има подобрение.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #616 -: Май 03, 2011, 03:15:38 am »
На мен Слънцето не ми е кардинално, но пък имам 6 други планети в кардинални знаци и определено усещам "кризата".
Надявам се, че Сатурн като  се разкара от везни, ще има подобрение.

И аз така..Баси педерунгела дърт..Хем му се иска , хем не му стиска...На всичко отгоре понеже е екзалтирал си прави такива мръсни и подли номерца , че не е за приказване..Напред -назад,напред-назад...Струва ми се , че е в старческа деменция...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #617 -: Май 03, 2011, 03:58:12 am »
Какво се бутате тука при Кардиналните да се жалвате,
това си е нашата оплаквачка, аз имам 7 кардинални планети
+ кардиналните оси   ;D

Сатъра 3 пъти ми мачка Слънцето и Луната  :-[

Няма ли някой да се похвали с нещо   :P
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #618 -: Май 03, 2011, 03:14:55 pm »
Aз мога ли да се присъединя? ;D
4 кардинални планети, възли, Хирон и оста-МЦ/ИЦ.
« Последна редакция: Май 03, 2011, 03:27:28 pm от Uran »

*

Stella

• 7765
« Отговор #619 -: Май 03, 2011, 03:22:01 pm »
Aз мога ли да се присъединя? ;D
6 кардинални планети, възли, Хирон и оста-МЦ/ИЦ.

И аз имам кардинални оси ИЦ-МЦ: Овен-Везни. Освен това У1 ми е в кардинален знак - Юпитер в Рак. А господарят на асцендента в Рак ми прави квадрат с У4 във Везни, но в последната декада. И мене няма да ме подмине високо ниво на адреналин. Засега Сатурн на МЦ добре се държи...но като ми затанцува върху наталния Марс в края на годината хич няма да ми е добре. Имала съм синастрия с човек, чиито Сатурн е бил върху Марса ми - много вътрешен гняв и негодувание бях насъбрала против него...Него ако го питаш, той ще каже, че всичко което е правел по отношение на мен и моята кариера е било, понеже ме обича...ама аз тази обич я усещам някак си по Сатурновски.