Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140732 Прегледи
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #680 -: Юли 21, 2011, 04:29:45 am »
Надинка, приеми, че в момента има какво да се понареди просто във вашите отношения и щом ви свързват чувства, ще изгладите нещата, настъпило е времето да се случи. Вярвай в това и търсете взаимното разбирателство не само чрез посочване грешките на другия, а чрез осъзнаване и за собствените постъпки. Какво по-конкретно очакваш астрологията да подскаже?
[/quote]

Нищо не мога да очаквам, разбирам, че стават неизбежни неща. Но имам надежда, че когато премине тази сатурнова криза / а не-знам кога ще е това / всичко ще си стане както си беше. В интерес на истината аз много се промених от 2009 до сега, помъдрях значително но не искам да се развали всичко важно за мен. Колкото повече чета, толкова повече ме обзема страх от неизвестното. Кога трябва да премине тази криза?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #681 -: Юли 22, 2011, 05:42:44 pm »
Плутон минава през  Козирог и мисля,че всичко е от него .Нашето поколение/76 набор/ наближава Плутонова квадратура ,а Сатурн е върху рождения ни Плутон и участва  в тази квадратура.

И при мен е така ,на мен Плутон ми е на МС ,а Сатурн на Дсц .Чувствам се на дъното ,ни работа ,ни отношения - нищо не е наред ,но все пак няма да е вечно - има - няма няколко години  ;)

« Отговор #682 -: Юли 22, 2011, 11:24:16 pm »
Ужас, още няколко години е много време.  :'(

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #683 -: Юли 23, 2011, 07:35:40 pm »
То може да не е така през цялото време,все пак свикваме с тази енергия  и се адаптираме някак си.На мен предстои и Сатурнова квадратура ,така като гледам към 2012 ако сме живи ще се оправят нещата  ;)
Нормално е съпруга ти в такава ситуация да не се чувства добре и това да се отрази на отншенията ви.Виждам го от личен опит,но и аз усещам ,че нещата никога няма да са същите .Чакам и  последните напъни на квадратурата на Нептун към Слънцето ми за да изляза от черната дупка .

« Отговор #684 -: Юли 24, 2011, 03:32:33 am »
То може да не е така през цялото време,все пак свикваме с тази енергия  и се адаптираме някак си.На мен предстои и Сатурнова квадратура ,така като гледам към 2012 ако сме живи ще се оправят нещата  ;)
Нормално е съпруга ти в такава ситуация да не се чувства добре и това да се отрази на отншенията ви.Виждам го от личен опит,но и аз усещам ,че нещата никога няма да са същите .Чакам и  последните напъни на квадратурата на Нептун към Слънцето ми за да изляза от черната дупка .

Да има дни в които е по-добре, но като цяло сякаш е в депресия а няма конкретна причина за това. Аз гледам да се държа както винаги добре и с търпение изчаквам. Мисля, че това е най-правилното, което мога да направя.

Re: Криза на кардиналните знаци
« Отговор #685 -: Април 01, 2012, 03:56:10 pm »
 кардинални Слънца -обществено популярни са засегнани от  транзити на тежкарите, плутон е видим
всички засегнати от напр.асп.на тр.Сатурн във Везни и Плутон Козирог+Уран в Овен,изненадващо и шокиращо

Нана Гладуиш - 06/04/1974- Слънце в Овен- недиагностициран рак с метастази
Дим Дуков/лека му пръст/-  Слънце Козирог- здр.проблеми,завършили летално
Благой Иванов-9 /10/ 1980 г-Слънце Везни- намушкан с нож,вече повече от месец в кома,на хемодиализа
Стилиян Петров- 5 юли 1979-Слънце в Рак- левкемия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #686 -: Април 01, 2012, 04:29:38 pm »
Стреличка, отлично наблюдение. Снощи търсих датата на раждане на Нана, но безуспешно. Благодаря за информацията!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #687 -: Април 01, 2012, 06:17:31 pm »
Що, от другите знаци нема ли засегнати?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #688 -: Април 01, 2012, 06:36:24 pm »
За датата на Нана и аз търсих, но не можах да намеря,
сигурна ли е тази дата 06/04 ?
Ако това е точната дата, вероятно има съвпад на Луна/Плутон
във Везни квадратирани от транзитния Плутон в Козирог
( често срещана конфигурация при такава диагноза )
Дано се пребори, пожелавам и успех :(
Естествени минерали и амулети

« Отговор #689 -: Април 01, 2012, 06:44:06 pm »
Диди го е казала, значи е сигурно

http://astroartis.com/forum/index.php?topic=23.140

« Отговор #690 -: Април 01, 2012, 06:46:18 pm »
Ако това е точната дата, вероятно има съвпад на Луна/Плутонвъв Везни квадратирани от транзитния Плутон в Козирог
и опозе към нат.Слънце Овен

*

Stella

• 7765
« Отговор #691 -: Април 01, 2012, 10:35:44 pm »
Ако това е точната дата, вероятно има съвпад на Луна/Плутонвъв Везни квадратирани от транзитния Плутон в Козирог
и опозе към нат.Слънце Овен

Горката Нана! И какво сега се лекува, без да я е ясно откъде е тръгнал рака и вече има разсейки, тцтцтцтцтцтц! Гадно нещо е Луна в съвпад с Плутон.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #692 -: Април 03, 2012, 02:32:10 pm »
Трайчо Трайков, роден на 19/04/1970. Транзитен Сатурн в опозиция с натално Слънце в периода на уволнението му в коплект с нептунова квадратура и уранова опозиция.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #693 -: Април 03, 2012, 02:35:28 pm »
Трайчо Трайков, роден на 19/04/1970. Транзитен Сатурн в опозиция с натално Слънце в периода на уволнението му в коплект с нептунова квадратура и уранова опозиция.

А сега можеш да хвърлиш едни транзити и на Цв. Цв. - по въпроса за уволненията на Овнетата - ама при него тез неща бачкат иначе ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #694 -: Април 03, 2012, 02:45:57 pm »
 ;D Да, не при всички Овненчета работи и се радвам за някои от тях (те не са в политиката). А и обрат на нодалната ос е имал наскоро. Другия месец - юпитеров възврат.
Слънце в 18-19-тия градус на Овен, Сатурн няма да мине през този градус на Везни отново. Миналата година, в един период за него имаше повечко негативна информация в медиите. Дали тогава Сатурн не е бил в близка опозиция със стелиума му Венера/Слънце/Меркурий.
За жалост без час на раждане не знам в кой градус е Луната му, но със сигурност е рачешка.
Нищо чудно, че се е насочил към силовото министерство - съвпад Марс/Уран/Плутон в Дева в опозиция със Сатурн.

Благодаря, Прия, че ми обърна внимание. Политиците изобщо не съм ги проучвала.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #695 -: Април 03, 2012, 04:10:00 pm »
Аз бих казала - точно през Април да не им берете грижа на кардиналите  ;D

Те и с кризи, и с всичко - с промени се оправят ;D
А и сега им е буйната пролет тяхна :blink:

Да му мислят двойнствениците каквото им е писано  :P

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #696 -: Април 03, 2012, 04:15:22 pm »
Поживём — увидим.

Двойнствените ярки се броят на есен.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #697 -: Април 03, 2012, 04:18:46 pm »
Да - борба и чест не са баш техни характеристики. Те са по повече по цвъчките - множащи се вегетативно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #698 -: Април 03, 2012, 04:19:02 pm »
Доста трудничко ще им бъде при квадрата на Марс с Венера, но това са бели кахъри.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #699 -: Април 03, 2012, 04:27:24 pm »
И винаги ми е било забавно жена да говори за чест и достойнство. ;Д

Тъй ли, мацо?