Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140159 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Криза на кардиналните знаци
« Отговор #760 -: Септември 16, 2013, 03:29:05 pm »
 ;D
Ще ти се, съкровище! Уран се подмотва в Овен до 2018
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #761 -: Септември 16, 2013, 03:36:50 pm »
;D

поне да се махне от 12* и марса ми
другото ще го бълнувам по-нататък  :wub:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #762 -: Септември 16, 2013, 04:32:04 pm »
;D

Че то малко ли е това?  ;D
Уж ми е приятел по натал, но ми е показал само добричката си страна - никакви твърди аспекти в натала, упр на Асц, съвпад с Мц и т.н.
Сега му сърбам попарата на демоничната страна, тези опозета са малко шокови. Уж ми е другарче... Голям предател. Че и до 2018. То наближило.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #763 -: Септември 16, 2013, 10:26:23 pm »
Кво му е на Уран,егати свежара в сравнение със Сатурн.Уран търси простор,свобода и изява,а ония дядка ме хвърли в нокдаун от ограничение.Нправи ме аскет пандизчия,на Буда ибрикчия..Надявам се Уран да да раздвижи пустинното гробище.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #764 -: Септември 17, 2013, 08:24:11 am »
Кво му е на Уран,егати свежара в сравнение със Сатурн.Уран търси простор,свобода и изява,а ония дядка ме хвърли в нокдаун от ограничение.Нправи ме аскет пандизчия,на Буда ибрикчия..Надявам се Уран да да раздвижи пустинното гробище.

А кво ще кажеш като "съвпаднат" транзитите на двамцата към лични точки ;)

Аз имам светила в подвижните знаци, сатурн като беше в дева, а уран в риби - какво да ти кажа, красота.

2017 г. предстои уран да направи съпад с венера, ама пък тогава сатурн ще е в съвпад с луната и квадрат със  слънцето, аман!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #765 -: Септември 17, 2013, 08:27:20 am »

А кво ще кажеш като "съвпаднат" транзитите на двамцата към лични точки ;)

Аз имам светила в подвижните знаци, сатурн като беше в дева, а уран в риби - какво да ти кажа, красота.

2017 г. предстои уран да направи съпад с венера, ама пък тогава сатурн ще е в съвпад с луната и квадрат със  слънцето, аман!
Както един познат със слънчева Дева разправяше - родени сме да се мъчим.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #766 -: Септември 17, 2013, 12:42:58 pm »
Сладурка ,те сега са ми баш към лична точка-Слънце ми е 13 везни,а Плутон 11.40.Дано бъде за добро.Малко гадно беше ,когато Уран застана на К4,Сатурн на МЦ и Плутон в квадрат,ама мина.Ако ше са"хвалиме" ;D на криза ,в края на дева Сатурн беше кацнал в/у Меркурйй,а отсреща Уран в/у луната ми в риби..Важното е,че не полудях,бях подложена на огромно емоционално и ментално напрежение.Та като влезе във Везни,премина Мц,Слънце/Плутон,Марс,наскоро уран,СЛВ,а сега венера.Дето се вика,то не остана за газене.Та знам за какво говоря,енергията на Сатурн ми тежи.Не обичам да се подчинявам и не признавам  авторитети,предпочитам свободата на Уран.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #767 -: Септември 17, 2013, 12:49:50 pm »
Сега са ти уран и плутон връз слънцето. признавам това е зор, още повече, че ти и натално имаш съвпад слънце плутон.

Ама като ша са фалиме на криза ;D при мен транзита беше уран съвпад слънце, сатурн опозиция слънце, уран квадрат луна и сатурн квадрат луна. С меркурия не мож ме би :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #768 -: Септември 17, 2013, 12:56:40 pm »
Еми,че Сатурн ми бе опозе Луна ,а пък Уран в/у нея.Знайш ли къв рев ревах ;D

« Отговор #769 -: Септември 17, 2013, 03:18:35 pm »
да ви имам надцакването, обаче:Д
//ще се споделя по-късно