Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140628 Прегледи
*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Re:Сатурн във Везни - криза на кардиналните знаци
« Отговор #120 -: Октомври 28, 2009, 09:34:20 am »
И аз все се чудя на мойте Слънце, Мерк и Венера в 9-ти Дом...Нито чужди езици ми се учат, нито в университета ми беше забавно и интересно, нито ми се учи повече...В чужбина не съм излизал (не, че не искам де...). Че и АСЦ ми е Стрелец, ама пусто... :D
Религиозните теми също не ме интересуват...
Как м*ма му стара ще се проявят тея планети в 9-ти... ???
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #121 -: Октомври 28, 2009, 10:50:07 am »
На мен една астроложка ми беше казала,че аз съм изразила моята Луна в 9-ти с това,че съм родена в чужбина.Освен това съм и с две висши,та знам ли...
Колкото до чужденците,от малка съм контактувала с тях и то доста интензивно,но в общи линии не са ми интересни,особено западняците. :-[
Като малка,една от първите ми приятелки беше германка.Тя си говореше на нейния език,аз на моя и си играехме на плажа. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Октомври 28, 2009, 10:54:03 am »
Аде?! Май сме много тези, дето се чудим на посланията на планетките ни в 9 дом. И аз напоследък за тях съм се замислила, че и прогресиите и транзитите много ще го натиснат този 9 дом.
п.п.Не съм фен за лудо учи/работи за лудо не стой. Все трябва да имат някакъв смисъл и умствените и физически дейности. ;) ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Октомври 28, 2009, 09:59:14 pm »
И аз все се чудя на мойте Слънце, Мерк и Венера в 9-ти Дом...Нито чужди езици ми се учат, нито в университета ми беше забавно и интересно, нито ми се учи повече...В чужбина не съм излизал (не, че не искам де...). Че и АСЦ ми е Стрелец, ама пусто... :D
Религиозните теми също не ме интересуват...
Как м*ма му стара ще се проявят тея планети в 9-ти... ???

духовно израстване :) ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Октомври 28, 2009, 10:04:12 pm »
Някои стелиуми в 9 дом обаче не стигат по-далеч от физическото преминаване на граници, имам предвид пътувания или излизане в чужбина. Вярвам, че във всяка карта има заложен потенциал за духовно развитие, но далеч не всеки човек избира да го реализира...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Октомври 28, 2009, 10:26:19 pm »
Някои стелиуми в 9 дом обаче не стигат по-далеч от физическото преминаване на граници, имам предвид пътувания или излизане в чужбина. Вярвам, че във всяка карта има заложен потенциал за духовно развитие, но далеч не всеки човек избира да го реализира...

съгласна съм с теб , но освен правото ни на избор , винаги потенциала на картата ни дава и възможноста за избора. рано или късно този стелиум ще си покаже рогцата ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #126 -: Октомври 28, 2009, 10:38:38 pm »
...или копитцата  ;D

9 дом освен всичко е и идеология,така че планета там може просто да се изразява в издигане в култ на определен принцип,посока на следване в живота.

На по-тънко ниво 9 дом е областта в която се свързваме със Висшият Аз,което на по-обикновено ниво е сведено до религията,но за чист канал на връзка рядко могат да се похвалят мнозина...

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Октомври 28, 2009, 10:45:22 pm »
...или копитцата
.....но за чист канал на връзка рядко могат да се похвалят мнозина...

точно и ясно , повече от правилно като формулировка. но аз си мисля , че тъй като всеки човек е част от космоса и вселената и всеки е проводник на космическа енегия , трябва и да се поопита , защото стелиумите носят големи послания , а мястото ,което заемат в натала е основното и най-главно нещо ,което следва да бъде свършено... :) ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #128 -: Октомври 28, 2009, 11:04:35 pm »
Марая,тази вечер си неотразима!За толкова кратко време,успя да дадеш толкова отговори на въпроси,които ни вълнуват,че просто нямам думи.Страхотна си! :) :-*

*

missKapriz

« Отговор #129 -: Октомври 28, 2009, 11:09:51 pm »
Присъединявам се към Мия,Марая :)И като знам че май си доста заета...кога научи всичко това.Бравос!

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Октомври 28, 2009, 11:10:07 pm »
Марая,тази вечер си неотразима!За толкова кратко време,успя да дадеш толкова отговори на въпроси,които ни вълнуват,че просто нямам думи.Страхотна си! :) :-*

мерси :-[ , с квото мога и когато мога :).

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Октомври 28, 2009, 11:17:10 pm »
Присъединявам се към Мия,Марая :)И като знам че май си доста заета...кога научи всичко това.Бравос!

:-[ :-[, основата е библиотеката ми по астрология....другото е разсъждение ,не е учене.
абе има време за всичко и за всички ,желание му е майката.....е това е проблема :P ;D желанието!

*

Nebesna

« Отговор #132 -: Октомври 29, 2009, 08:53:14 pm »
ЧЕСТИТО САТУРН ВЪВ ВЕЗНИ. :-*

« Отговор #133 -: Октомври 30, 2009, 03:31:29 pm »
9 дом е и морала, нормите , вярата
а Слънце в 9 е в - радост- на какво се радва то? ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #134 -: Октомври 30, 2009, 05:22:40 pm »
Да открива нови хоризонти и на ЖИВОТА.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #135 -: Януари 14, 2010, 06:36:51 pm »
При мен кризата на кардиналните започна с пълна сила още на 30.10 - майка ми беше болна от рак, състоянието й много бързо се влоши и почина в средата на ноември.С нея винаги сме имали изключително силна връзка, а когато тя почина аз бях изключително силна и позитивно настроена - все още не мога да разбера откъде я изкопах тая енергия... може би сатурновата сила, не знам...в натала ми сатурн е в скорпион в 9 дом, плутон също, юпитер и марс в козирог в 12.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #136 -: Януари 14, 2010, 07:38:16 pm »
petchen ,съчувствам ти най-искрено за преживяното  :'(

« Отговор #137 -: Януари 14, 2010, 07:49:52 pm »
petchen, мойте съболезнования :(

в период на саде сати си, труден период
 тр. сатурн е в знака на луната ти,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Януари 14, 2010, 08:09:56 pm »
Моите искрени съболезнования, petchen, и моята майка почина внезапно на 14 ноември.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #139 -: Януари 14, 2010, 08:29:32 pm »
Най-искрени съболезнования и от мен,Петчен!
Тръпки ме побиват от Саде Сати!Май при всички има загуба на близък в този период.