Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140426 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #180 -: Януари 25, 2010, 02:02:25 pm »
Наскоро ревах някъде из темите точно по тоя въпрос с тоя СЛВ в 7-ми .....

Не се тръшкай!  :P
Раху в знак на екзалтация в 7 дом дава от всичко по много - партньори, съдружници, връзки с чужбина и чужденци.  ;D

А аз с моя Кету в седми какво да кажа, според индийците това може да е партньор кръшкач или партньор, който не е в състояние да си върши качествено съпружеските задължения.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #181 -: Януари 25, 2010, 02:48:19 pm »
 не беше ли по марс твоя 7 дом- партньора ако не е постоянно "напрегнат", то поне ще се случва редовно :ariess:

по темата- има си криза на крадиналната 4-ка, но много итересно козирозите ги налазват повишения и положителни работни пормени, докато везни- овен са най - в окото на нещата и то винаги с емцоии и загуби по дядо ти сатурн
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Януари 25, 2010, 02:52:03 pm »
По Марс и Кету, а Юпитер е ДК. Марс аспектира Юпитер, хвърля аспект от 5 дом към 8ми. Кету се намира в 7 дом в марсов знак, а и нали носи марсова енергия, само че в доста по-"концентриран" вид, така че се получава Марс умножен по две. Доста активен ще да е в някои отношения, да се надяваме...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #183 -: Януари 25, 2010, 03:19:47 pm »
  аз пък да е пооплача добре кардинално представена съм и  имам непрестанни проблеми на работа от адски тъпо естетсво, които обаче са демострации на власт.... проблемът е, че съм в зависимо положение, а ме карат да  застана в подчинено- добре,че около мен няма никой като си получавам майлите, но нямам избор в момента и търпя за мое добро уж :lol: ( аман от туй кету даша и сатурновни подразделения). Гледала съм си картта и след година се почват нови насилствени промени, аз си харесвам работата...да видим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #184 -: Януари 25, 2010, 05:33:36 pm »

Раху в знак на екзалтация в 7 дом дава от всичко по много - партньори, съдружници, връзки с чужбина и чужденци.  ;D

Това не знам дали работи. Моят Раху като е в 8-ми кво? Нищо особено!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Януари 25, 2010, 05:44:19 pm »
Раху в 8ми не е като в 7ми, по друг начин работи, а и зависи кои планети аспектира. В съответствие с природата на планетите, с които има връзка, носи определени събития в живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #186 -: Януари 25, 2010, 07:25:35 pm »
по темата- има си криза на крадиналната 4-ка, но много итересно козирозите ги налазват повишения и положителни работни пормени, докато везни- овен са най - в окото на нещата и то винаги с емцоии и загуби по дядо ти сатурн

Какво за козирозите :capricorns:, макар че най ми харесва ей тази на :scorpios: - колко невинно изглежда само.. ;D
Къде са тия повишенияяя и положителното, че нещо не го хващам :25:

« Отговор #187 -: Януари 26, 2010, 07:14:09 pm »
  аз пък да е пооплача добре кардинално представена съм и  имам непрестанни проблеми на работа от адски тъпо естетсво, които обаче са демострации на власт.... проблемът е, че съм в зависимо положение, а ме карат да  застана в подчинено- добре,че около мен няма никой като си получавам майлите, но нямам избор в момента и търпя за мое добро уж :lol: ( аман от туй кету даша и сатурновни подразделения). Гледала съм си картта и след година се почват нови насилствени промени, аз си харесвам работата ...да видим

Ахам, и аз си харесвам работата.  :-[ Но назрява открит конфликт с външен контрагент. Предстои ми през март :soe: на прогр   :moo: в  :sc: с нат IC, респективно  :opo: с нат MC, а не планирам да си премествам местоживеенето  :-[ Юпитер сега транзитира нат 7-ми, след март нат 8-ми и пак през март финална квадратура на транзите Марс с натален.....не знам...Солара показва промяна в работата.

Kaya, ти за пръв път нещо споделяш по хороскопа си или поне аз за пръв път попадам на коментар  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #188 -: Януари 27, 2010, 01:40:30 pm »
Наскоро ревах някъде из темите точно по тоя въпрос с тоя СЛВ в 7-ми .....

А на мен нещо е пропуснал да ми ги даде  :rolleyes:

Може би защото е в Скорпион и е по-стиснат  ;)

Осите ми са в кардинални знаци и да ви кажа и аз се чувствам като настъпан червей и по четирите направления.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #189 -: Януари 27, 2010, 01:50:19 pm »

Какво за козирозите :capricorns:, макар че най ми харесва ей тази на :scorpios: - колко невинно изглежда само.. ;D
Къде са тия повишенияяя и положителното, че нещо не го хващам :25:

Да бе и аз така вече не знам какво да очаквам-кризата на кардиналите е факт,но както се казва ако си Кардинал с главно К-от Кризи може и да спечелиш! Накрая на годината имам усещането,че ще почерпя Сатурн-макар че сега ми идва да му взема сърпа и да му острижа и малкото останала косица на тая дърта тиквица!  :25:

Ни'нам що,но очаквам Сатурн да ми помага-или винаги като съм на среща с него подхождам оптимистично,заради наталният му съпровод с Юпитер  :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #190 -: Януари 27, 2010, 03:28:47 pm »
НУХЕ , аз с мойте никакви познани по астрология /напоследк го забелязвам тенденциозно в много от темите/ :( , искам да ти кажа ,че знам със сигурност ,че сатурн е доволно силен във везни ;D ;D ,може и да бъркам. наред с това ти самия си козирогато ,та няма като как упр. на слънцето да е добре поставен и да ти носи негативи. ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #191 -: Януари 27, 2010, 03:36:51 pm »
Негативи може да носи и ако Сатурн в натала не е добре поставен,както и Слънцата на първата декада от кардиналните.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Януари 27, 2010, 03:38:51 pm »
Негативи може да носи и ако Сатурн в натала не е добре поставен,както и Слънцата на първата декада от кардиналните.  ;)

а аз това го знам от опит :(.....
макар ,че бил радостен в риби....дрън-дрън та пляс! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #193 -: Януари 27, 2010, 03:44:39 pm »
Съгласен съм за Сатурн,че резултата винаги при мен е положителен и градивен,макар че Сатурн в който и знак да е-носи изпитания и проверки,по-сериозни и трудни ситуации-минеш ли ги-Златният Век е твой както се вика  :blink: А и каквото Сатурн ти даде-е винаги заслужено и доста дълготрайно.

А твоите познания по астрология няма как да коментирам,мога само да коментирам дали познаваш или не познаваш,а в повечето теми има красноречиви примери кое е акцентирано!  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #194 -: Януари 27, 2010, 03:50:29 pm »

Не заблуждавай хората,че няма да вярват на астрологията,момееее. Сатурн в Риби може да е в радост,но ти квадратира Слънцето и Мерка, и ти опозира Уран и Плутон. Е,как искаш да има позивитно влияние.
 Нухе,съгласна съм че Сатурн си е уроците и кармата,носи си изпитанията.Но добрите аспекти намаляват негативизма и ти помагат да намериш изход и удара да е по-лек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Януари 27, 2010, 03:52:41 pm »
Сатурн не може да бъде радостен, нито в силна позиция в Риби, защото това е знак, с който енергията му трудно се синхронизира. Ако Сатурн символизира кристализацията, структурата, рамката, ясното, конкретното, Нептун размива всички граници между лично и колективно, мое и твое, тук и там...  :blink:
Това за "радостта" му в Риби Люмиер ли го беше измислил? Да не го е сънувал като Менделеев таблицата си?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Януари 27, 2010, 03:53:44 pm »

Не заблуждавай хората,че няма да вярват на астрологията,момееее. Сатурн в Риби може да е в радост,но ти квадратира Слънцето и Мерка, и ти опозира Уран и Плутон. Е,как искаш да има позивитно влияние.

нали това рекох ма скарлето ,дрън-дрън та пляс на сатурна у риби! :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Януари 27, 2010, 03:55:53 pm »
Според някои астролози от немската школа Сатурн по-скоро симпатизира на знака Дева, но в никакъв случай на Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Януари 27, 2010, 04:02:59 pm »
Според някои астролози от немската школа Сатурн по-скоро симпатизира на знака Дева, но в никакъв случай на Риби.

според френската-чийто възпитаник е чичо ти люмиер ,сатурн в риби е в радост! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Януари 27, 2010, 04:06:37 pm »
Абе не знам на коя школа е възпитаник и как се е дипломирал, но нескопосаният опит за преписване си личи през девет планини в книгите му. Нищо лично, да не вземеш да се засегнеш, ако случайно му симпатизираш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.