Здравей Гост

Достойнства и изгнания на планетите

• 57 Отговора
  • 18653 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Достойнства и изгнания на планетите
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2009, 04:25:26 am »
ще започна от заточението ;D
юпитер в близнаци
меркурий в стрелец
не стига ,че не са си по местата , ами и РЕТРО и двамата /единственните ми ретро планети в картата/ и във взаимна рецепсия. мерка управлява 10 и е съуправител на 7-ми. юпи управлява пъви , а се намира в 7-ми. У Б А В И Н Я! ;D ;D
венеа в козирогако щете ме обвинявайте в писането на нова астрология , но тъй като венерката е във втори /мунданно телец/ , аз я реабилитирам ;D , не само заради факта ,че е на Трон по дом , а ми се струва ,че тук тя е повече от практична ,точна , верна и не на последно място ЦЕНИТЕЛКА. /все си мисля ,че някой ден трябва да проследиме ,хората работещи в аукционните къщи като СОТБИ ,КРИСТИС и други разбира се какви венери имат./

марс в екзалтация във втори дом козирог.управлява 5-ти и ,ако го приемем за управител на скопиона /АЗ ОТРИЧАМ ТОВА , СМЯТАМ ,ЧЕ ПЛУТОН МОЖЕ ЕДИНСТВЕННО ДА УПРАВЛЯВА СКОРПИОН/ , управлява и 12-ти.
луна- екзалтирана в телец :).управлява 8-ми ,намира се на к6.
на трон по дом е венера и нептун , който е в 12-ти дом.

скъпият приятел ;D , Люмиер казва , че сатун бил в РАДОСТ в РИБИ. :o въобще не съм на това мнение.

в интерес на истината , това са изключително важни планети в живота ми :o. идея си нямате , някоя от тях като застане в неприлична поза ;D , някъде по ъглите в картата ми >:( >:( иииии, какво се случва ,като застанат около екзалтиращите градуси ;D ;D.
и тъй като осите ми са в мутабелни знаци и тъй като точно мерка управлява мц-то ми , това ХЕРМАФРОДИТЧЕ меркурий е толкова важно и толкова мръснишки номерца ми върти,че ми идва да изпратя атомна ракета към него ;D ;D ;D.
нооо , не мога да отрека и друго негово явление. в стрелец ;D , аз съм перфектен търговец , пиша добре , контактувам по стрелчешки.
юпито в 7-ми и в близнаци ;D :( :(. гаден мръсен пе дал ;D. мъже по много ;D. на някой по един не дават , при мен на кило да ги ринеш.но юпито е почти на к8 ,та и с големите парички добре се оправям. :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Октомври 19, 2009, 06:11:45 pm »
А твоята Венера също ли беше ретроградна?
За ретро Венера казват, че често намира символичен отдушник в изкуството. Модата и дизайнът също са вид изкуство, енергията на ретроградна Венера може да се прояви като по-нестандартен подход или стил.  :)
Да ретро е .И наистина не само ,че имам нестандартни идеи дори понякога прекален нестандартни не само относно дизайна но и техническото изпълнение.След като завърших колеж по дизайн на облеклото реших стигнах до извода ,че правилата са ограничение ,което реших да забравя.Измисих си мойя технология на изработката на дрехи и понеже работя с клиенти а клиентите в повечето случаи искат стандартни неща поне се успоковам като ги изработвам по различен начин от писаното по учебниците.Класиката до такава степен ме отблъсква ,че дори отказвам да изработвам класически скучни костюми въпреки,че така губя клиенти.Не знам заради ретро Венерата ли е винвен и съвпада на Мерк и Уран в Скорп.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Kaya

• 2893
« Отговор #22 -: Октомври 19, 2009, 07:26:15 pm »
   не съм наясно с личните карти на включилите се, но ако се коментира сидерала е по- точно да се отчита прецесията :) т.е. ако мерк е на 15 в стрелец отива на около 22 в скорпион
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Октомври 19, 2009, 08:35:34 pm »
Горкият Меркурий в Риби - хем в падение, хем в заточение.

Небесна, вярваш ли, че по индийска астрология Меркурий ми е във възможно най-неблагоприятната позиция - в знак на падение и близо до Слънцето, леко прегорен? А пък се реализирам в една от меркуриевите сфери, най-вече в писменото слово. Иначе призванието ми е представено от Меркурий и Юпитер в 10 дом в навамша и Луна в 9 дом в раши и навамша.  :)
Съгласявам се със Синухе, че при планета със слаб есенциален статус често има някаква свръхкомпенсация. Докато една планета в собствена обител - например Венера във Везни или Телец, може да бъде и доста самодостатъчна.

Аз още в началото на темата изразих съмнение в древното предположение, че планетите в заточение и падение са "слаби". Според мен терминът не е достатъчно коректен, но така е възприето да се смята. Отдавна вече не гледам на детронираните планети като на някакъв недостатък или като на слабо място в картата.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Октомври 19, 2009, 08:41:26 pm »
   не съм наясно с личните карти на включилите се, но ако се коментира сидерала е по- точно да се отчита прецесията :) т.е. ако мерк е на 15 в стрелец отива на около 22 в скорпион

Сидералът го изкометира Лили. Доколкото ми е известно никой друг от пишещите тук не е правил коментари по индийска астрология.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 19, 2009, 10:55:35 pm »
най-много се страхувам от неаспектирана плаанета! :)това говедце ,кви неща върши и колко е силноооо, еле и у заточение ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #26 -: Октомври 19, 2009, 10:58:56 pm »
Моят Юпитер е неаспектиран.В Телец,11-ти дом.Има само съвпад с ЮЛВ.Не зная как да го тълкувам.Действа ли,не действа ли? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2009, 11:02:42 pm »
Моят Юпитер е неаспектиран.В Телец,11-ти дом.Има само съвпад с ЮЛВ.Не зная как да го тълкувам.Действа ли,не действа ли? :-\

визирах моя юпитер ,който има КЕПЛЕРОВ АСПЕКТ със сатурна ми и 80 гл с плутон и уран.не прави мажорни в заточение , да ама как работииииии

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2009, 11:05:02 pm »
Да,Марая.Разбрах те.Аз се чудя моя дали действа и как.Силен ли е,слаб ли е...

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Октомври 19, 2009, 11:09:58 pm »
ти ще кажеш дали ти действа ;D ;D ;D , щом ти удря ОПАШКАТА ;D ;D,ТО ПРИ ТЕБЕ ВСЕ УДАРИ :P :P :P ;D ;D ;D ;D.

мисля,че щом е свързан с кету няма като как да не действа ;) :). но кету няма глава , няма мисъл , кету е търтей! :) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Октомври 19, 2009, 11:16:27 pm »
Ако Кету е търтей,то тогава при мен не действа.Нищо не ми е дошло на готово. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Октомври 19, 2009, 11:17:00 pm »
Кету се свързва и с медитацията, а тя, истинската, е отвъд ума, отвъд мисълта.
Докато Раху при определени обстоятелства може да даде и остър като бръснач ум.

ПП. Абе нямаше ли и в тази секция опция за прикачване на файлове или само в оттатъшната, предвидена за книги?  ???
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Октомври 19, 2009, 11:19:29 pm »

11-ти дом е , там много си получавала.време е да дадеш , да създадеш-бизнес ,дете ,да обичаш! там си имаш готово , отработено поле.няма да те забрави космоса.
ама докато мислиш и умуваш , нали си знаеш мерка :),много възможности изпускаш!

*

Helo

« Отговор #33 -: Октомври 19, 2009, 11:23:59 pm »

11-ти дом е , там много си получавала.време е да дадеш , да създадеш-бизнес ,дете ,да обичаш! там си имаш готово , отработено поле.няма да те забрави космоса.

А при ЮЛВ във 2-ри дом какво трябва да се прави? В съвпад ми е с Уран.

Или първо да чакам да получа, па тогава да дам?  ;D

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Октомври 19, 2009, 11:24:49 pm »
Кету се свързва и с медитацията, а тя, истинската, е отвъд ума, отвъд мисълта.
Докато Раху при определени обстоятелства може да даде и остър като бръснач ум.

ПП. Абе нямаше ли и в тази секция опция за прикачване на файлове или само в оттатъшната, предвидена за книги?  ???

Няма Лили, само отатък можем да прикачваме файлове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Октомври 19, 2009, 11:27:40 pm »
да забравиш за свойте ценности и пари и да черпиш от другите ;D. принципно ЮЛВ във втори е доста стиснат :( , това е чичо скруч.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Октомври 19, 2009, 11:29:17 pm »

Нищо не съм изпуснала!Какво се е задало съм го изхващала.Не ми требват нито медитации,нито много акъл.Без него по-лесно се живее.Къде па е попаднал до Юпитера ми този ЮЛВ.Северният ми поне е близко до Уран. ;);D
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 09:04:59 am от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #37 -: Октомври 19, 2009, 11:30:10 pm »
да забравиш за свойте ценности и пари и да черпиш от другите ;D. принципно ЮЛВ във втори е доста стиснат :( , това е чичо скруч.

;D ;D ;D

Чакай да видим сега - стелиум със Слънце в Телец - стиснатост; стелиум в 1-ви дом в Скорпион - стиснатост; Сатурн в 1-ви дом - стиснатост; Сатурн в опозиция на Венера - стиснатост; ЮЛВ във 2-ри дом - стиснатост!!!  :P :P ;D ;D ;D

Да не мислиш, че съм склонна да черпя другите?  ;D ;D ;D

;)

Дай някое друго предложение ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Октомври 19, 2009, 11:33:57 pm »
 >:( , хелооо , я стига наготово! само качваш карти , почвай да мислиш!

можеш да бъдеш отличен психолог и да ровиш в тайните местенца на човешката психика.... ;D , ама не стига!

« Отговор #39 -: Октомври 20, 2009, 10:02:15 am »
   Марая, на кое казваш кеплеров аспект ?  Гледах ти Юпитера, завалията е в точен сентагон с Хирон, в съвпад с Фортуната ти и квинтил с върха на V дом. Иначе си имаш конфигурация "крыша" - която лично аз приемам като закрила от външни светове....