ще започна от заточението
юпитер в близнаци
меркурий в стрелец
не стига ,че не са си по местата , ами и РЕТРО и двамата /единственните ми ретро планети в картата/ и във взаимна рецепсия. мерка управлява 10 и е съуправител на 7-ми. юпи управлява пъви , а се намира в 7-ми. У Б А В И Н Я!

венеа в козирог
ако щете ме обвинявайте в писането на нова астрология , но тъй като венерката е във втори /мунданно телец/ , аз я реабилитирам
, не само заради факта ,че е на Трон по дом , а ми се струва ,че тук тя е повече от практична ,точна , верна и не на последно място ЦЕНИТЕЛКА. /все си мисля ,че някой ден трябва да проследиме ,хората работещи в аукционните къщи като СОТБИ ,КРИСТИС и други разбира се какви венери имат./
марс в екзалтация във втори дом козирог.управлява 5-ти и ,ако го приемем за управител на скопиона /АЗ ОТРИЧАМ ТОВА , СМЯТАМ ,ЧЕ ПЛУТОН МОЖЕ ЕДИНСТВЕННО ДА УПРАВЛЯВА СКОРПИОН/ , управлява и 12-ти.
луна- екзалтирана в телец

.управлява 8-ми ,намира се на к6.
на трон по дом е венера и нептун , който е в 12-ти дом.
скъпият приятел

, Люмиер казва , че сатун бил в РАДОСТ в РИБИ.

въобще не съм на това мнение.
в интерес на истината , това са изключително важни планети в живота ми

. идея си нямате , някоя от тях като застане в неприлична поза

, някъде по ъглите в картата ми

иииии, какво се случва ,като застанат около екзалтиращите градуси

.
и тъй като осите ми са в мутабелни знаци и тъй като точно мерка управлява мц-то ми , това ХЕРМАФРОДИТЧЕ меркурий е толкова важно и толкова мръснишки номерца ми върти,че ми идва да изпратя атомна ракета към него

.
нооо , не мога да отрека и друго негово явление. в стрелец

, аз съм перфектен търговец , пиша добре , контактувам по стрелчешки.
юпито в 7-ми и в близнаци

. гаден мръсен пе дал

. мъже по много

. на някой по един не дават , при мен на кило да ги ринеш.но юпито е почти на к8 ,та и с големите парички добре се оправям.