Всеизвестно е, че втори дом е дом и на парите, личните такива.
На мен ми е пълен с планети, там ми е стелиумът. На върха на втори стрелец и Юпитер вътре (колко хубаво).
Юпитер обаче в козирог, в падение (колко лошо)
Меркурий в стрелец, Слънце, Юпитер и Сатурн в козирог. Пари съм имала, колкото да не прося по улиците и да постъкмявам оттук оттам в тая реалност, колкото да стигат. И повече пари никога не са ми се давали.
Ма съм твърдо решена да си ги поискам.
Сега Плутон е във втори връз Слънце ми, дирекционен Нептун е връз Слънце ми, прогресивен асцендент е връз Слънце ми, прогресивна луна влиза в натален втори.
И накрая, северен възел влиза и той във втори.
Прочетох, че северен във втори дава парите, които ми се дължат кармично. Реших, че чужбина хубаво, ма парите по-хубаво, щото те ти дават не само възможност да живееш в чужбина, но и да живееш добре.
Аз цял живот досега съм насочвала силата на втори дом към личните ресурси, това значи личната сила. Квото остане - за пари за преживяване. Даже години наред се идентифицирах като ловец на лична сила, нищо друго не ме интересуваше.
Марс ми е в осми в опозиция на стелиума, рак, ретрограден. И точна опозиция на Юпитер.
Интересно, че са ми казвали на няколко пъти, че имам шанс да получа наследство. А откъде съдят, не разбрах. От Марса ли? хммм... а пък и физически няма откъде.