Здравей Гост

Втори дом

• 106 Отговора
  • 19460 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Втори дом
« Отговор #40 -: Октомври 13, 2009, 09:16:05 pm »
Абе стига с тия заучени идеи.
Аз па като имам стелиум, та мигар парите ми се дават даром.
Сичко е мъка...е, не всичко, все пак осмислям факта, че имах възможност да се занимавам 15 години с личностна трансформация, работейки по малко, колкото да поддържам некво минимално статукво.

Ама парите идват на магия, дотам стигнах аз в изводите. Той Блъсков го беше споменал преди години и много ме беше впечатлило - парите, вика, не обичат правите пътища, за да стигнеш до тях, трябва да им минеш заобиколно.
Парите са от страната на чудесата, за да стигнеш там, трябва да тръгнеш в обратна посока.
Магия някаква...дотук стигнах.
И още - ако искаш пари, не трябва да ги целиш.
Странна работа.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #41 -: Октомври 13, 2009, 09:18:36 pm »
И аз нямам "кьорава"планета във втори,заради това сигурно работя като луда и си вадя парите сама.Поне друг талант да имах-някой да ми дава от време на време.Ама пусто все да съм честна и да не ощетявам никого... :-[

Май трябва да мога да печеля от съвместен бизнес свързан с комуникации, ама невиждам като как да придобия М-тел или БТК ;D ;D ;D

Не ти требе "на баир лозе"... ;) ;D

Извинете,таланта да лежиш на гърба на некой друг по кой дом е?Сериозно питам. ;D ;D ;D

« Отговор #42 -: Октомври 13, 2009, 09:21:03 pm »
НА мен Г4 - Плутон ми е във втори, а Г2 - Меркурий е в 4-ти двете свързани в полуквадрат. Плутон управлява Мерка. Трябва някой ден да започна бизнес с недвижими имоти.  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Октомври 13, 2009, 09:26:07 pm »
НА мен Г4 - Плутон ми е във втори, а Г2 - Меркурий е в 4-ти двете свързани в полуквадрат. Плутон управлява Мерка. Трябва някой ден да започна бизнес с недвижими имоти.  ::)
Изпусна Аурора "бума" преди 5-6 години. ;D
Готви се за следващата вълна от цикъла. ;)

« Отговор #44 -: Октомври 13, 2009, 09:27:35 pm »
Абе стига с тия заучени идеи.
Аз па като имам стелиум, та мигар парите ми се дават даром.
Сичко е мъка...е, не всичко, все пак осмислям факта, че имах възможност да се занимавам 15 години с личностна трансформация, работейки по малко, колкото да поддържам некво минимално статукво.

Ама парите идват на магия, дотам стигнах аз в изводите. Той Блъсков го беше споменал преди години и много ме беше впечатлило - парите, вика, не обичат правите пътища, за да стигнеш до тях, трябва да им минеш заобиколно.
Парите са от страната на чудесата, за да стигнеш там, трябва да тръгнеш в обратна посока.
Магия някаква...дотук стигнах.
И още - ако искаш пари, не трябва да ги целиш.
Странна работа.

Така де - парите са средство, не цел. А твоята цел Кайли - ? Мисля че си се насочила към духовното извисяване, за кво ти са пари  :)...Той човек с пари няма как да погледне на нещата отвъд тях, пък ти виж как добре се справяш с минимум средства и колко напред си отишла...Ама няма страшно, рано или късно ще си доста добре, така че донт уори!

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Октомври 13, 2009, 09:48:12 pm »
То духовните постижения после се проверяват на практика. Изпит държиш така да се каже.
Ако не можеш да овладееш реалността, за какви духовни постижения говориш.
А парите са първото нещо за овладяване в тая реалност.  ;D

Майтапя се, ма така ми изглежда...учиш, учиш, пък после полагаш зрелостен изпит. Дошло е време да видим какво сме научили и дали ще мина или ще ме късат.  :-[

« Отговор #46 -: Октомври 13, 2009, 10:00:18 pm »
   Кайли, ще го вземеш ! Само не знам защо си си избрала - хайде така да го нарека - такава карта - имам впредвид - сега като почне да те гази тежката артилерия Плутон - ще стане ясно за какво си я избрала /кармата/. Трансформациите, които ти предстоят и дали си си взела уроците по отношението на парите и дали ще можеш правилно да ги приложиш. Ще има да ни споделяш тук във форума!

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Октомври 13, 2009, 10:11:18 pm »
Е стига де, той Плутон ме погази, ма ще мине.
Сега ще ми е май много напечено, щото Плутон връз Слънце, Уран и Сатурн ще му правят квадратури, досега сите вкупом ми мачкаха Мерка.
Бе весело.
Ама може да не е мачкане, ми помощ...знам ли, се пак Плутон, Сатурн и Уран са си мойте планети, господари на хороскопа и други тинтири минтири. Требе като мои хора да се държат прилично.  :-[

« Отговор #48 -: Октомври 13, 2009, 10:12:00 pm »
Кайли мойта карта отчасти прилича на твойта с тази разлика,че имам вече две получени наследства по майчина линия!Вярно е че пари кеш не съм видяла но си имам собствено жилище!Работата ми е що годе добре платена ако в днешно време може да се каже че има някакъв среден или голям праг на заплатите! Качвам картата,която е за периода когато получих второто и по-голямо наследство!

рс има един лаф на който не му върви в любовта му върви на карти!
Докато дишаш...надявай се!

*

kaily

• 5145
« Отговор #49 -: Октомври 13, 2009, 10:18:18 pm »
А някакви транзити по-така имала ли си него време?
Аз гледам в момента, в който ми додадоха пари назаем, за да си купя апартаментчето, Юпитер ми е бил връз Слънце и това май единственото съществено.
Щото аз успях и една панелка накрай света да си купя и изплатя по времето, докато се занимавах с духовно усъвършенствуване.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #50 -: Октомври 13, 2009, 10:31:03 pm »
Аз имам Венера във втори дом, квинтил Марс в 5ти,  в опозиция Нептун/8ми/, квадратура със Сатурн в 5ти, и тригон с Плутон.
Не искам да се впускам в подробности, и аз си имам собствен дом, но какво съм преживяла за него.....аз си знам.Не мога да се оплача, знам две и двеста.Само искам да кажа,че за удоволствия, обичам да харча.Дали затова говори опозицията с Нептун?!

« Отговор #51 -: Октомври 13, 2009, 10:35:41 pm »
ето ги транзитите

И аз ще се включвам занапред,сега набързо-виждал съм богати бизнесмени със Сатурн във 2/8 дом -дори съм сигурен,че по-често ще се среща от Юпитер там,макар че могат да се разположат едновременно в тези два дома и да е трудно да се разграничат нещата,но Сатурн както викате е скъперника,този който цени и пази,и отделно там където е Сатурн-там се натрупва със времето обаче  ;)

А дали в картата на Рокфелер не можем да приемем Венера за широк съвпад с Регул? Защото тази звезда дава богатство и съм я виждал да работи така именно при съвпада и с тази планета-разбира се при бизнесмени (т.е. няма как да заработи при някой дето не го вълнува бизнес и пари и не е опитал).
Цитирам Синухе от съседната тема и при мен управителя на 2-ри дом е Сатурн и е в близък съвпъд с Регилус в Лъв може и на това да се дължи че не оставам без пари и съм получила тези дарове! Благодаря на Бог!

« Отговор #52 -: Октомври 13, 2009, 10:36:29 pm »

« Отговор #53 -: Октомври 13, 2009, 10:45:25 pm »
Цитирам Синухе от съседната тема и при мен управителя на 2-ри дом е Сатурн и е в близък съвпъд с Регилус в Лъв може и на това да се дължи че не оставам без пари и съм получила тези дарове! Благодаря на Бог!

Извинявай, как я намери? В астрокома й няма позицията  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #54 -: Октомври 13, 2009, 10:52:49 pm »
И аз това щях да питам  :o :o :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #55 -: Октомври 14, 2009, 05:15:43 am »
Аз също не съм ги видяла в астроком,но за неподвижните звезди пише във втората книга на Марч&Макевърс и е спомената в книгата на Каръл Ръшман "Изкуството на предсказателната асттрология"в главата рожден потиенциал

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #56 -: Октомври 14, 2009, 05:36:37 am »
В астрокома най-долу вдясно квадратчетата. Третото от долу нагоре.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Mia21

• 2502
« Отговор #57 -: Октомври 14, 2009, 08:32:49 am »
Сега прочетох,че според Каръл Ръшман 29-ия градус в Рак е градусът на милионерите.Една доста добра новина за мен със Сатурн на този градус на Асц. :P ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Октомври 14, 2009, 09:07:33 am »
Сега прочетох,че според Каръл Ръшман 29-ия градус в Рак е градусът на милионерите.Една доста добра новина за мен със Сатурн на този градус на Асц. :P ;D
;DE, поне децата ми ще бъдат милионери ;) ;D. Едното има Слънце (28гр и 37 мин), другото Юпитер (28 гр. и 27 мин). ;D ;D ;D ;)
Май много буквално ги приемаме нещата, а то много си зависи къде и в каква социално среда си се родил.

« Отговор #59 -: Октомври 14, 2009, 10:04:30 am »
;DE, поне децата ми ще бъдат милионери ;) ;D. Едното има Слънце (28гр и 37 мин), другото Юпитер (28 гр. и 27 мин). ;D ;D ;D ;)
Май много буквално ги приемаме нещата, а то много си зависи къде и в каква социално среда си се родил.

Аааа - мисля, че Скарлет трябва да се похвали - тя имаше нещо близо до този градус. А на Рокфелер, Меркурия му там ама малко го е подминал, щото е 29 и кусур.