Здравей Гост

Слънце в дева - проявления.

• 33 Отговора
  • 5967 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Слънце в дева - проявления.
« Отговор #20 -: Октомври 13, 2009, 07:53:45 pm »
Аз пък мрънкам  ;D

О, и аз! Без да имам Слънце в Дева.  ;D
Чудя се да не би пък да е от рачешката Луна...
Мърморя си аз, ама не без причина, но бързо отминава. Мразя обаче да ми мелят на главата за щяло и нещяло и аз самата никога не го правя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Октомври 13, 2009, 08:50:21 pm »
Не съм много убедена дали Слънце в Дева е по-страшно мрънкало от Марс в Дева.Според мен,второто положение има по-голяма преднина в това си качество.
При слънчевия знак е съставна част мрънкането,но когато Марс е там-енергията е съсредоточена. ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #22 -: Октомври 14, 2009, 07:42:58 am »

не са толкова демонстративни, по-скромни са от Лъва и не държат да се налагат и да блестят. Родените на границата са по-различни. Имам чувството, че са взели най-хубавото и от двата знака.

Моите наблюдения са същите от такива хора (разбира се може да се срещат и изключения).Това което най ме привлича в тях е простотата(Дева) и светлината(Лъв),която излъчват,една самодостатъчност,като топлеща,но не изгаряща звезда.
Аз имам приятелка на 23.08, но при нея слънцето е в последния градус на лъв. Много слънчев и лъчезарен човек. Но понякога проявява и дребнавост. Явно наистина се сливат влиянията на двата знака. Моето слънце също е гранично и съм усещала действието на съседния знак.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #23 -: Октомври 14, 2009, 08:15:43 am »
Vision, нали не ми се сърдиш за горе-цитираният ми коментар?
Не съм си изхабил нищо...Напротив прочетох го внимателно, най-малкото от уважение, че си се постарата да напишеш толкова дълъг коментар по темата. Беше ми и интересно какви преживявания си имала с Девите.
:)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2009, 01:38:10 pm »
Не, не събирам никаква агресия и не се дразня. :)
Общо взето всички общи приказки, не подкрепени с някакви астрологични доказателства приемам малко или много на шега.
Така, мисля че се уточнихме. Ще продължавам да те чета  ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2009, 01:48:55 pm »
честно е всяка зодия да си развива подобно лоби :P- такъв съм, не съм  и тн
като девите, които обичат вниманието  :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2009, 03:18:17 pm »
И все пак не Дева създаде темата  ;)
А от внимание най-много имат нужда Лъвовете, според мен :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2009, 03:47:11 pm »
имат те , само след тях да върви човек, днес ми скъса нервите един такъв лъв, флегматичен,бавно мисли, не чува като му говоря, план правиме ,после все едно нищо не сме планували. Закъсняхме, накрая  спрял колата си като ме запушил аз да изляза. Баси и зодията, добре че съм Дева :)
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #28 -: Октомври 14, 2009, 03:50:26 pm »
имат те , само след тях да върви човек, днес ми скъса нервите един такъв лъв, флегматичен,бавно мисли, не чува като му говоря, план правиме ,после все едно нищо не сме планували. Закъсняхме, накрая  спрял колата си като ме запушил аз да изляза. Баси и зодията, добре че съм Дева :)

Я му виж Луната на тоя, да не е в Телец, че те си падат малко флегматични :) (без да се обижда никой, брат ми има Луна в Телец, ама е супер жив и подвижен, но е със Слънце в Близнаци :))
The Tea Party
Jeff Martin

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2009, 03:55:50 pm »
и луната му е лъв в съвпад със слънцето му, асц му е риби, доколкото си спомням , братчед ми е гореописания
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #30 -: Октомври 14, 2009, 08:52:41 pm »
И все пак не Дева създаде темата  ;)
Не Дева, но слънце в 6-ти.  ;)
Нося си някои девешки характеристики. Акуратна и подредена, редя себе си, редя и света. Максималистка (всичко или нищо!) - това го проработвам вече. Май само мрънкало не съм. Но се развивам.  ???
Freebird, твоето слънце беше в 9-ти, нали? Остави АСЦ., но съм сигурна, че слънцето ти проявява стрелчешки характеристики. Поне от постовети ти съм с такива наблюдения. От теб блика настроение и оптимизъм.  ;)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #31 -: Октомври 20, 2009, 10:52:25 am »
Извинявай за забавата с отговора, но не бях влизал от няколко дена.
Да, Слънцето ми е в 9-ти и да мисля, че носи характеристиките на знака - съответстващ на Дома :)
The Tea Party
Jeff Martin

« Отговор #32 -: Ноември 25, 2009, 12:41:10 pm »
     ;D - Хаааа, намерих къде сме се оплаквали от Девата....който е изтървал нещо, може и тук да хвърли по едно очо  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #33 -: Ноември 25, 2009, 12:56:50 pm »

Я му виж Луната на тоя, да не е в Телец, че те си падат малко флегматични :) (без да се обижда никой, брат ми има Луна в Телец, ама е супер жив и подвижен, но е със Слънце в Близнаци :))

Не е задължително Слънце или Луна в Телец да дава мудност. Майка ми е Телец, и никога не е била мудна, сестра ми е Дева с Луна в Телец и е много сръчна. Луната в Телец дава много добър усет към материята, все пак е екзалтираща, освен това са много добри кулинари са, имат силен нюх, държат на домашния комфорт.

Само за един муден Телеце се сещам, макар да има асцедент Дева.