Здравей Гост

Крупни бизнесмени и предприемачи

• 262 Отговора
  • 40085 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Крупни бизнесмени и предприемачи
« Отговор #160 -: Октомври 18, 2009, 12:52:39 am »
РАЗВИЙ КАРТАТА на богатата жена! :) бизнеса й , възможностите и аспектите.ще ми бъде любопитно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #161 -: Октомври 18, 2009, 12:54:19 am »
Небесна, темата като веднъж си я пуснала, вече не зависи от теб.
Всяко креативно същество, такова, което създава или е създало нещо, знае, че творението след това придобива собствен живот. Марая може да го потвърди, нали Марая?
Освен това в процеса на разговора стигнахме до идеята да огледаме карти на родни бизнесмени, което иначе би ни убягнало като тема. Щото чичоСкручовците едно, ама да видим и на родна почва предприемачите с какви карти са.
Така че от дума на дума доведохме темата на родна почва, това не е ли полезно за всички?

А иначе и на мен ми омръзна да се правя на неразбрала, че нападаш Скарлет щото те настъпи по някакъв бутон, ма си трая. Не щото темата е твоя, а щото клубът не е мой.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #162 -: Октомври 18, 2009, 01:23:44 am »
Небесна, темата като веднъж си я пуснала, вече не зависи от теб.

Е може да не зависи,но поне темата си има някакво заглавие нали?
Не видях в последните постове никакво астрологично присъствие...

Оф омръзна ми само да мърморя тука-то не бяха гърци,евреи,шофьори и помощнички,патки и не знам какво си-явно някои теми много са ви интересни,ама си пишете там където трябва!Или си създавайте такива-ей не омръзна ми всяка втора тема да става рекламна за в-к "Лична драма" или да се превръща в предаването "На кафе" с Гала което сутринта зърнах и там някакви кокошки безспир си кукудякаха и нищо не чатнах (ще ме извинявате) !  >:( :D

*

kaily

• 5145
« Отговор #163 -: Октомври 18, 2009, 01:33:17 am »
Добре де, мир да има.
Тогава нещо друго. Датите поне на изтрепаните  наши бизнесмени можем да намерим.
Кюлев примерно.
И после да му завъртим картата така, че тая карта да даде богатството му и смъртта му.

Емил Кюлев е роден на 5 юни 1957 г
Емил Кюлев е убит на 26 октомври 2005 г

Иво Александров Карамански е роден в София на 29 ноември 1959 година.
Умира на 19 ноември 1998 година.

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Октомври 18, 2009, 01:37:28 am »
А иначе и на мен ми омръзна да се правя на неразбрала, че нападаш Скарлет щото те настъпи по някакъв бутон, ма си трая. Не щото темата е твоя, а щото клубът не е мой.

Не я нападам. И не ми е настъпила никакъв бутон. Светна ми лампичката, че трябва да ходя до банката да внеса осигуровките, че хората си очакват хонорарите. Това го обясних вече. А за "чесането на езиците", както се изразих имам пълното право да мисля така. Темата се отклони в неастрологична посока още с твоя дълъъъъъг пост за сестрата, зетя, приятелката и прочее. Аз със Скарлет бих дискутирала на астрологични теми, но с теб не се получава.

*

Nebesna

« Отговор #165 -: Октомври 18, 2009, 01:38:25 am »
Добре де, мир да има.
Тогава нещо друго. Датите поне на изтрепаните  наши бизнесмени можем да намерим.
Кюлев примерно.
И после да му завъртим картата така, че тая карта да даде богатството му и смъртта му.

Емил Кюлев е роден на 5 юни 1957 г
Емил Кюлев е убит на 26 октомври 2005 г

Иво Александров Карамански е роден в София на 29 ноември 1959 година.
Умира на 19 ноември 1998 година.

И какво очакваш да ти кажем без час на раждане. Такива дати в нета с лопата да ги ринеш.....но за съжаление не вършат работа.

« Отговор #166 -: Октомври 18, 2009, 09:31:10 am »
важното е не само предпоставките в хороскопа за предприемачество,бизнес и богатство
но и да уцелиш момента точното място/държавата/ точното време /за едни - това е кризата, прехода, за други - стабилността, сигурността/ и точните хора/ човешкият фактор, като партньори/, за да реализираш дадените ти по рождение предпоставки
както и да си достатъчно смел за да скочиш - посоката е различна

много са факторите,който трябва да заработят и то едновременно за да се получи един
добре работещ механизъм,т.е бизнес и не на последно място човек трябва да може да се справя със всеки възникнал проблем - адекватно, да се адаптира, там където нещата не зависят от него и да агира, да случва нови печеливши дейности, да усеща пулса на времето и да има интерес да се възползва от всеки възникнал щастлив случай, който му дава съдбата, във вид на бонуси...
някой се раждат и наследяват семеен бизнес, нямат избор, други сами си намират пътя, печалившият, който им е предпоставен по рождение, но трябва да го разработят и уцелят коя е тяхната печеливша сфера,
където трябва да копаят дълго и напоително докато изровят заровеното по натал, на трети трудно им се получават нещата и се лутат цял живот, защото не са на точното място, безброй фактори решават вместо тях, но Бог
не би дръзнал да нарече тези свой чада - лош човешки материал, това е опитност, която
е необходима, като всички останали, не може всички да са богати, трябва и някой който да свърши работата, която друг предприема и трети инвестира в нея средства всички сме във въртележката, само,че за момента тя така се е завъртяла, че едни хора са най-горе, други най- долу, на тази въртележка и е необходимо движение, динамика, за да се променя местопозицията на хората в нея, но за съжаление в България, някой е сложил чеп и тя е спряла да се върти и тези горе, са си все горе, а тези долу да му мисят как ще отцеляват, сития на гладният не вярва, защото скоро не е бил гладен :'(

отношението на човек към човека, уважението на всеки чужд труд като полезен, и в тази тема прозира
основният проблем и огромната пропаст в начина по който се възприемат и самоотценяват хората,
богат- беден и липсата на всякакво  усещане за съпричастност към човека до теб,срещу теб и тези около теб и оценяването им като един екип правещ нещо полезно, върнали сме векове назад в епохата
на човешките взаимоотношения основани на база робовладелец- роб, които се крепят на желанието да властваш над другият и на пълно незачитани и унижение на по- ниско стоящия от теб, жалко за това падение :'(
Нима майка Тереза е била бедна духовно, след като не е притежавала нищо лично,освен необходимото
за да отцелява ::)
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 09:52:59 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #167 -: Октомври 18, 2009, 10:14:26 am »
И аз ще оспамя малко темата. :)
В БГ работодателите са такива, че в голямата си част не им стига ума за продукт с висока принадена стойност. Сал хотели, апаратаменти и МОЛ-ове, ама то от времето още на Адам Смит е ясно, че апартаментите, къщите НЕ СЪЗДАВАТ богатство за обществото.
Щом има икономисти тук да се сетят ЗАЩО Е ТАКА.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 10:44:50 am от Uran »

*

kaily

• 5145
« Отговор #168 -: Октомври 18, 2009, 10:17:09 am »
Цитат

Небесна, казала съм го ясно. След като знаем датата на раждане, знаем какви аспекти се намират при богатството, просто можем да завъртим картата така, че да се събдната максимален брой аспекти.

Впрочем имах тук една тема КЕЧ, ще я намеря. Тя е точно за виртуални битки. Всеки, като иска да се сбие с някой друг, отива там, бие се, фърчат слюнки, после кротък се прибира по темите по същество.  ;)

« Отговор #169 -: Октомври 18, 2009, 03:59:45 pm »
   За онагледяване на казаното още в началото на темата, беше ми интересно да видим картата на Аристотел Онасис - няма нужда да тълкуваме - само за сверка.

Ако някой има данните на наш крупен предприемач - вече мъртъв - мир на духа му - Илия Павлов - нека да видим ...
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 11:27:50 am от daisy696 »

*

Nebesna

« Отговор #170 -: Октомври 18, 2009, 04:06:01 pm »
Цитат

Небесна, казала съм го ясно. След като знаем датата на раждане, знаем какви аспекти се намират при богатството, просто можем да завъртим картата така, че да се събдната максимален брой аспекти.

Впрочем имах тук една тема КЕЧ, ще я намеря. Тя е точно за виртуални битки. Всеки, като иска да се сбие с някой друг, отива там, бие се, фърчат слюнки, после кротък се прибира по темите по същество.  ;)

Завърти им ти картите, Кайли! Добре си го казала, ама хайде да те видим. От как пишеш тук в тоя форум с една крачка не си напреднала в астрологията, а ние нищо не сме научили от теб. Защо аз да губя време, за да ти угодя ли? Това изисква много време, високоплатен труд - нарича се ректификация и се прави по много събития от живота, не само по датата на смъртта. Аз с ректификация не се занимавам. Такива са ми възможностите.

Бих се радвала и аз нещо астрологично да науча от тебе, ама нейсе.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 04:10:28 pm от Небесна »

*

kaily

• 5145
« Отговор #171 -: Октомври 18, 2009, 04:53:16 pm »
   За онагледяване на казаното още в началото на темата, беше ми интересно да видим картата на Аристотел Онасис - няма нужда да тълкуваме - само за сверка. [/img]...

Ако някой има данните на наш крупен предприемач - вече мъртъв - мир на духа му - Илия Павлов - нека да видим ...

Ето какво намерих за Онасис

Aristote ONASSIS,
born January 20, 1906 at 10:00 AM in Smyrne (Izmir) (Turquie)
Sun in 29°23 Capricorn, AS in 27°50 Pisces,
Moon in 2°08 Sagittarius, MC in 28°48 Sagittarius
Chinese Astrology: Wood Snake
Numerology: Birthpath 1

Докато пробвах да търся случайно дали не се е замотала някоя карта на Илия Павлов там, попаднах на данните за Първанов. Илия Павлов го няма.

*

Skarlet

« Отговор #172 -: Октомври 18, 2009, 07:48:54 pm »

а защо някой трябва да ме лъже? :o и нима нямам право да си правя изводи?! не може да си беден ,да нямаш какво да ядеш , да нямаш къде да спиш и да си духовен. не може да си хрраниш децата с духовна храна , защото доколкото знам и твойте обичат пържолки. ;D познавам много хора скарлет.повече отколкото можеш да си представиш. участвала съм и участвам дейно в обществения живот на няколко политици и партийни централи. аботя и си гледам децата , имам пари ,коли и имоти , имам и много деца , имам много приятели и познати. покай ванга познавам ВСЯКАКВИ ХОРА.
СИРОМАХ ЧОВЕК-ЖИВ ДЯВОЛ!ДУХОВНИТЕ ХОРА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ДУХОВНО.ТЕ ГО ИЗЛЪЧВАТ И УЧАТ ДУГИТЕ НА СЪЩОТО.ДУХОВНИТЕ ХОРА СА БОГАТИ ХОРА. БЕДНИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДУХОВНИ! НАВЯРНО ПРАВИШ РАЗЛИКА М/У ВЯРВАЩИ И ДУХОВНИ!

ПОЗНАВАМ МНОГО БОГАТИ ХОРА! ПОЗНАВАМ И МНОГО ДУХОВНИ ХОРА!ПОЗНАВАМ БЕДНИ ХОРА!ПОЗНАВАМ И МНОГО ЛАЙЦИ ,СКРИТИ ЗАД АСТРОЛОГИЯ ,НОМЕРОЛОГИЯ И ЕЗОТЕРИКА.
ВСЕЛЕНАТА СЕ ГРИЖИ ЗА ВСЕКИ И ДАВА ВСЕКИМУ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ.
НЕ ПРИЕМАМ СЪВЕТИ ОТ ХОРА ,КОИТО СЕ КРИЯТ ЗАД ДУХОВНАТА МАСКА , А ТЪРСЯТ ДЕБНИ ПАРИ И ПОЛЗВАТ ЦЕНОРАЗПИСИ ;D.
НЕ МОЖЕ , ЧОВЕК , КОИТО ИМА ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК ,ДА МИ ДАВА ДУХОВНИ СЪВЕТИ.
айде стига сме се крили зад духовното , търсейки оправдания за ежедневието и неуспехите си! ;)

Марая, добре ли си?  ???

*

missKapriz

« Отговор #173 -: Октомври 18, 2009, 08:16:19 pm »
Цитат
НЕ МОЖЕ , ЧОВЕК , КОИТО ИМА ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК ,ДА МИ ДАВА ДУХОВНИ СЪВЕТИ.
И защо?От такъв човек не бих приела бизнес съвет или въобще не бих допуснала да ме критикува на тема управление на капитал и кадри,но духовен съвет-защо?Аз също имам късмета да не съм от тези с празния хладилник,но повечето от хората с които контактувам са точно такива-и точно те са които винаги са ме държали близо до земята.А също мога да споря и за това,че духовни могат да бъдат само богатите!Голямо напротив-какво духовно има в някакви си мутрески в лъскави коли,дето само силикон им в манерките???/Не съм против силикона!/Или в някой напомпан със стероиди новобогаташ ??
Когато човек работи и постига нещо сам-моите уважения!Но повечето богатши не са такъв случай!Каква духовност в хора,натрупали пари от наркотици-а не е тайна,че те са голям процент от богаташите.
За духовността парите не са критерий!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #174 -: Октомври 19, 2009, 10:43:17 am »
Сега се сетих за една приказка:"Най-трудно се работи с гладен чорбаджия",защото той като няма ще иска да вземе от теб.Така,че аз искам шефа ми да е богат,ако може най-богатия. :P ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #175 -: Октомври 19, 2009, 10:59:34 am »
Който е беден в палатка, ще бъде беден и в палат.

То не е лошо като гледаме картите на големите с пари, да вмятаме по някоя дума и за тяхната благотворителност (или нейната липса).

*

Mia21

• 2502
« Отговор #176 -: Октомври 19, 2009, 11:11:19 am »
Давай да бегаме в другата тема-"Оплаквачката".Небесна ще ни бие! ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #177 -: Октомври 19, 2009, 11:33:30 am »
Не бе що, баш си е по темата.
Щото дали богатите са богати заради стиснатостта си, или щото умеят да дават и затова получават.
Щото има две теории - едната, че някой е богат, щото си стиска парите. И другата, че някой има, щото дава и така тече обмен - на пари, на енергии, на всичко.
Тама и изразът - Който има, още ще му се даде. Щото който дава, определено си мисли, че има достатъчно.

*

missKapriz

« Отговор #178 -: Октомври 19, 2009, 11:39:28 am »
Цитат
Щото дали богатите са богати заради стиснатостта си, или щото умеят да дават и затова получават.
Щото има две теории - едната, че някой е богат, щото си стиска парите. И другата, че някой има, щото дава и така тече обмен - на пари, на енергии, на всичко.
Тама и изразът - Който има, още ще му се даде. Щото който дава, определено си мисли, че има достатъчно
Хехеххе.Богатите са богати щото могат да правят пари :PНикой не е забогатял щото си е пестил от баничките :-[Не говоря за онези мнооого богатите в Бг-те са богати защото в точното време са били на точното място и са можели да крадат ;D ;D ;DНо иначе за обмена си права-колкото повече даваш ,повече ти се връща.Но всичко отново е в мярката :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #179 -: Октомври 19, 2009, 11:41:32 am »
Цитат
Тама и изразът - Който има, още ще му се даде. Щото който дава, определено си мисли, че има достатъчно
Хехеххе.Богатите са богати щото могат да правят пари :PНикой не е забогатял щото си е пестил от баничките :-[Не говоря за онези мнооого богатите в Бг-те са богати защото в точното време са били на точното място и са можели да крадат ;D ;D ;DНо иначе за обмена си права-колкото повече даваш ,повече ти се връща.Но всичко отново е в мярката :)
Хайде да не слагаме знак за равенство между богатите от индустриалната епоха и нашите и руски "назначени" олигарси.
Нашите олигарси май трябва да имат силен 12 дом- нали все ченгета от тихия фронт са били и 11 дом- харизан им е така да се каже бизнеса от високопоставени люде.
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 11:46:54 am от Uran »