О,Вижън разбрах те

Не че и аз съм склонен както вика Небесна някой да си прави хорце на главата ми,но в определени случаи,когато знам че съм на правата страна или по-силният в случая,запазвам голямо самообладание и не правя това което се очаква от мен(да се ядосам) и така да покажа колко съм лесен и податлив. Явно е от Марса ни във Водолей-ние се борим алогично и сме способни да проявим обратното на най-нормалното за всички в дадена ситуация на сблъсък. Иначе един Марс във Водолей може да избеснее именно и най-вече на тема честност и нарушаване на човешки права,обикновено търси интелегинтния и приятелски подход за разрешаване на конфликти.Моя приятелка също Козирог с Марс във Водолей (но и изгр Скорпион)-за всички е много миличка и добра,обаче в определени моменти шокира околните-имаше един случай в който една съседка постоянно си паркираше колата пред гаража и,като понякога се случваше с часове да не може да си изкара колата (а тя много се движи с нея)-няколко пъти говори с нея като с човек,нъц-накрая отиде у тях си направи един огромен омлет и хубаво и омаза предното стъкло-от тогава насам няма проблем :72: :85: След като случаят стигна до мъжа и,който е с едни стелиуми в Близнаци/Дева-я пита "Според теб това интелегинтен начин ли е да се справиш с проблема?",тя му отговоря "Не разбира се.Но след като интелегинтният не помогна и отсреща нямам интелигентен човек,прибегнах до други методи" и естествено реакцията на мъжа и беше напълно подкрепяща

Дори се е случвало до там един мъж да му звъни и да му се изцепи-"Жена ти ме наби" без капка срам,при което той си е глътвал граматиката:случаят е следният,нейна приятелка бива здраво тормозена от мъжа и,изгонена,унизяване и т.н. при което в един щастлив ден той влиза в магазина на жена си за луд скандал и почва да гони и да обижда приятелката ми,при което тя спокойно си сваля очилата и го подхваща след като той е имал неблагоразумието да и посяга,дори и само да я сплаши.Един Марс във Водолей обикновено е много кротичък,докато не попадне в ситуация в която е застрашен негов приятел или е свидетел на голямо престъпване на човешки права.Тогава вече си имате работа с Уран,а той действа като ураган-идва от нищото и повлича всичко след себе си...