Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64678 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #180 -: Януари 28, 2010, 02:06:03 pm »
 ммммммм,   реалното ми местоположение зависи от тази  особа, но пък не иска на позволявам да се минават  моите граници :lol:
 ето нещо  характерно за марс квадратче плутон- мен конфликтите и боя ме увличат и ми стеняват възприятието до тях
хахха, е щом ще яде бой съм доволна
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #181 -: Януари 28, 2010, 02:07:55 pm »
Незнам, аз по край земетръсите с Уран/Марс на няколко пъти бях на ръба да избухна и да се предам, но се оказа, че при мен изчакването на подходящия момент за каквито и да е действия и разговори е по-подходящата стратегия.  :blink:
Ама при теб може "целта" да е друга?   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #182 -: Януари 28, 2010, 02:10:46 pm »
ще ви информирам за "сагата"  то и без това не е 1 епизод ; вчера аз пратих хладен зловещ мейл и днес получих друг многословен и уж извинителен, но всъщност пак авторитарен и сега съм аз на ход :97:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #183 -: Януари 28, 2010, 02:20:44 pm »
Отсреща да не е от рогатите, те така обикновено се извиняват и би трябвало да запазиш добрия тон, ако те устройва.  :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #184 -: Януари 28, 2010, 02:22:49 pm »
 ;D не, така се извиняват тия, които имат  в себе си " най- същностната" зодия :19:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #185 -: Януари 28, 2010, 02:30:24 pm »
И на тях им е трудно, права си. Но аз съм останала с подобни впечатления за земляците - моите любимци.  :wub: При тях е от инат. При другите, щото така, да им е "черно".  ;D

*

Nebesna

« Отговор #186 -: Януари 28, 2010, 11:07:05 pm »
;D не, така се извиняват тия, които имат  в себе си " най- същностната" зодия :19:

ама само се усмихвам и мълча, и така година- две, докато тя се предАде и вика- какво е това самообладание, защото какви интриги ми въртя- бедна ти е фантазията, а аз само драпах да се прибера в къщи и да се разрева, рибката ми да ме гушне..само да ми беше гледала в косата щеше да види как ми побелява..после станахме големи приятелки, защото тя харесвала силни характери и така ме била изпитвала, е провери ме, няма що, добре че не я убих :) понякога, като се случех след нея по стълбите вечер си позволявах няколко секунди сладката представа как я ритвам отзад... ;D ;D ;D

просто прави обратното на това, което очакват...

Година-две ли? И пет минути няма да я изтрая да ми пъпли по главичката и да се друса отгоре. Такива дето ми се правят на големи "изпитвачки" ги декласирам много преди да си въобразят, че изпита е приключил...Завинаги. Не допускам до себе си хора, коиито ме карат да плача....въобще не може да става и дума за приятелство. А ако се налага да работим заедно може и да я изтрая, но само при определени обстоятелства. Вероятно моята карма е друга.

« Отговор #187 -: Януари 29, 2010, 09:07:28 am »
 :72: Да Вижън, така е, всяко предизвикателство ни подтиква напред към израстване. Макар че не ми се е случвало да попадам в подобни ситуации, защото в повечето работи съм нямала колеги или пък никога не съм си конкурирала - просто си знам силните и слабите страни. А и съм на принципа по-добре да имаш силни врагове, отколкото слаби приятели, защото това те прави значим.  :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #188 -: Януари 29, 2010, 11:23:40 am »
О,Вижън разбрах те  ;)

Не че и аз съм склонен както вика Небесна някой да си прави хорце на главата ми,но в определени случаи,когато знам че съм на правата страна или по-силният в случая,запазвам голямо самообладание и не правя това което се очаква от мен(да се ядосам) и така да покажа колко съм лесен и податлив. Явно е от Марса ни във Водолей-ние се борим алогично и сме способни да проявим обратното на най-нормалното за всички в дадена ситуация на сблъсък. Иначе един Марс във Водолей може да избеснее именно и най-вече на тема честност и нарушаване на човешки права,обикновено търси интелегинтния и приятелски подход за разрешаване на конфликти.Моя приятелка също Козирог с Марс във Водолей (но и изгр Скорпион)-за всички е много миличка и добра,обаче в определени моменти шокира околните-имаше един случай в който една съседка постоянно си паркираше колата пред гаража и,като понякога се случваше с часове да не може да си изкара колата (а тя много се движи с нея)-няколко пъти говори с нея като с човек,нъц-накрая отиде у тях си направи един огромен омлет и хубаво и омаза предното стъкло-от тогава насам няма проблем  :72: :85: След като случаят стигна до мъжа и,който е с едни стелиуми в Близнаци/Дева-я пита "Според теб това интелегинтен начин ли е да се справиш с проблема?",тя му отговоря "Не разбира се.Но след като интелегинтният не помогна и отсреща нямам интелигентен човек,прибегнах до други методи" и естествено реакцията на мъжа и беше напълно подкрепяща  ;D Дори се е случвало до там един мъж да му звъни и да му се изцепи-"Жена ти ме наби" без капка срам,при което той си е глътвал граматиката:случаят е следният,нейна приятелка бива здраво тормозена от мъжа и,изгонена,унизяване и т.н. при което в един щастлив ден той влиза в магазина на жена си за луд скандал и почва да гони и да обижда приятелката ми,при което тя спокойно си сваля очилата и го подхваща след като той е имал неблагоразумието да и посяга,дори и само да я сплаши.Един Марс във Водолей обикновено е много кротичък,докато не попадне в ситуация в която е застрашен негов приятел или е свидетел на голямо престъпване на човешки права.Тогава вече си имате работа с Уран,а той действа като ураган-идва от нищото и повлича всичко след себе си...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #189 -: Януари 29, 2010, 11:50:43 am »
След като случаят стигна до мъжа и,който е с едни стелиуми в Близнаци/Дева-я пита "Според теб това интелегинтен начин ли е да се справиш с проблема?",тя му отговоря "Не разбира се.Но след като интелегинтният не помогна и отсреща нямам интелигентен човек,прибегнах до други методи" и естествено реакцията на мъжа и беше напълно подкрепяща  ;D

;D Да, когато прибегна до такива методи, мен все ми се карат и превъзпитават, но аз си имам своите доводи. Наистина понякога просто нямаш друг избор.  :rolleyes:   

*

Nebesna

« Отговор #190 -: Януари 29, 2010, 03:26:56 pm »
от козирог, и предполагам, че асц. и е скорпион, поне..аз също не се впечатлявам лесно, но това са хора, които си личи веднага, че ще са значими по един или друг начин и си заслужава да се смири човек, за да види какво има да научи и вземе от тях :)
а защо не и да даде..

Абе, лошо няма да се възхищаваш от определени качествата на някого и той да ти бъде образец за подражание, но лично аз съм още по-критична към негативните страни на хората, от които се възхищавам. и в този ред на мисли, не одобрявам интригите, чрез които се е опитвала да пробие.

*

Uran

• 6041
« Отговор #191 -: Януари 29, 2010, 04:45:10 pm »
 И  при мен тр. Марс прдизвиква главоболие. Квадратира себе си, натиска нат. Луна и опозира Слънце и Меркурий. Освен главоболието, усещам и напрежение зад дясното си око.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #192 -: Януари 29, 2010, 04:47:54 pm »
Дясното ти око е по Луната и нищо чудно че Марс сега прави аспект с нея и там ти избива енергията.

Освободи я като развиеш и изразиш активно Лунните теми в картата ти,такива каквито се изискват в нея-възможно е да ти мине,ако не си говорим за сериозно заболяване,а за временно натрупване на излишна енергия там  ;)

Комбинирай червено с бяло в облекло временно докато минава транзита,за съвместяване на двете енергии.

*

Uran

• 6041
« Отговор #193 -: Януари 29, 2010, 04:50:08 pm »
Синухе, сериозно ли :o? Аз в момента съм облечена в червено, но с лек цикламен нюанс.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #194 -: Януари 29, 2010, 04:55:11 pm »
Ами сериозно-енергиите избиват навсякъде ,в крайна сметка става въпрос за вибрации,които се изявяват там където има сходно излъчване.

Намали червеното на макс (и прозиводни) и се ангажирай повече с бялото,но му отдай дължимото-я червен шал,колан или аксесуар,ако ще и бельо. Но в комбинация с бяло.Временно огранични червени храни (и месото,риба може) и засили белите.Пък да видим-ти ще кажеш после  ;)

« Отговор #195 -: Януари 29, 2010, 06:09:10 pm »
На мен транзитен Марс ми докарва такова сърцебиене и нерви дори ходих на лекар уж всичко е наред а сърцебиенето не спира.Марс прави в момента опозиция със натални Слънце и Венера!Даже си купих мента глог и валериан за да успокоя топката и пак същото!А и транзита на Марс-упр.на 4-ти дом започна да действа малко преди опозицията с Венера упр.на 5-ти дом и допълнителен стрес - разделих се с любовта и като си представя че ще има и трети рунд при директен Марс-милото ми сърчице!!!  :41:
Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

« Отговор #196 -: Януари 29, 2010, 07:01:10 pm »
Мрас в Лъв, докато ми опозираше светилата се усетих, че нося все повече червено. От години не бях носила толкова много червени дрехи...Като ми образува тао-квадрат с Нептун в Скорпион ми се нарушиха сънищата. Все едни такива странни и агресивни сънища започнах да сънувам, а на сутринта се събуждах нервна и тревожна...О-о-о-о-о! -викам си. Така няма да стане, ще те науча аз тебе, пиле шарено!....И за да си погаля Нептуня по коремчето, започнах да си купувам по една бутилка червено винце и да си сипвам всяка вечер преди нанкане...За всяка болка си има билка....После защо хората се пропивали?!  :-[
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 07:06:03 pm от Небесна »

*

Helo

« Отговор #197 -: Януари 29, 2010, 07:15:42 pm »

Комбинирай червено с бяло в облекло временно докато минава транзита,за съвместяване на двете енергии.

Синухе, а аз как да съвместя енергиите на Сатурн и Уран едновременно? Че и на Луната! Сатурн ми е в квадратура с Луната, а скоро и Уран ще е в квадратура с нея.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #198 -: Януари 29, 2010, 07:44:23 pm »

Синухе, а аз как да съвместя енергиите на Сатурн и Уран едновременно? Че и на Луната! Сатурн ми е в квадратура с Луната, а скоро и Уран ще е в квадратура с нея.

качи се на покрива на блока и започни да крещиш с пълно гърло, после като почнат да те замерят с домати млъкни за известно време и после пак така, докато не изкараш всички негативни емоции навън  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #199 -: Януари 29, 2010, 09:09:51 pm »
и ако не излезат негативите навън,ще дойдат едни хора с бели престилки и ще те облекчат
дано не сбъркат дозата ;D ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...