Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64776 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #300 -: Април 25, 2010, 10:28:03 pm »
........тупалката ще е яка....освен тва в натала, марс и уран са в квадрат....

Може да те зареди с ентусиазъм, да усетиш прилив на енергия...
Би било добър период за стартиране на нови проекти и инициативи с партньори и съдружници, ако сега Меркурий не беше ретрограден /до средата на м. май/.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #301 -: Април 25, 2010, 10:28:19 pm »
малеее ,марс и уран в квадрат?! ; :o
имаш белези по тялото....

:o Е, аз като имам опозиция трябва няколко пъти да съм умирала и оцеляла, ама не :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Април 25, 2010, 10:29:32 pm »

:o Е, аз като имам опозиция трябва няколко пъти да съм умирала и оцеляла, ама не :P

;D ;D ;D
нали правиш разлика м/у белег и умиране..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #303 -: Април 25, 2010, 10:30:32 pm »
Всъщност, Марая позна...физически белези наистина имам...бенка на дясната буза, и петно от вендуза на дясното рамо, но това са бели кахъри....питай ме за белезите в душата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #304 -: Април 25, 2010, 10:31:25 pm »
Имам тригон на Марс и Луна с Уран, за мен също важи... Като малка преживях операция, белегът още се вижда, ако реша да нося мноооого плитки бански. И от вътрешната страна на двата глезена имам малки разрези след системи на 8-месечна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #305 -: Април 25, 2010, 10:32:37 pm »
........тупалката ще е яка....освен тва в натала, марс и уран са в квадрат....

Може да те зареди с ентусиазъм, да усетиш прилив на енергия...
Би било добър период за стартиране на нови проекти и инициативи с партньори и съдружници, ако сега Меркурий не беше ретрограден /до средата на м. май/.  :blink:

Тъй като Мерка е ретро, не може ли тая енергия и ентусиазъм да се използва за приключване на стари проекти и от края на май към нови...

*

abroad

« Отговор #306 -: Април 25, 2010, 10:33:02 pm »

;D ;D ;D
[/quote]

Тъй, де и белези по тялото никакви нямам :P
Но виж, един ден мога от катастрофа да си замина :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #307 -: Април 25, 2010, 10:34:02 pm »

;D ;D ;D

Тъй, де и белези по тялото никакви нямам :P
Но виж, един ден мога от катастрофа да си замина :P[/quote]

дрън-дрън та пляс!глупости не ми се слушат!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #308 -: Април 25, 2010, 10:36:36 pm »
Важното е да се използва енергията в позитивен план, не ми се ще да мисля за конфликти и катастрофи, а тази седмица наистина смятам да приключа с един ангажимент, който ми коства много време и нерви...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Април 25, 2010, 10:37:10 pm »
Тъй като Мерка е ретро, не може ли тая енергия и ентусиазъм да се използва за приключване на стари проекти и от края на май към нови...

Ако имаш какво да приключваш, защо пък да не приключиш.  
Аз за приключване нищо нямам, но обикновено по ретро Меркурий ме затрупват с работа /упражнявам меркуриева професия/. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #310 -: Април 25, 2010, 10:39:04 pm »
Всъщност, Марая позна...физически белези наистина имам...бенка на дясната буза, и петно от вендуза на дясното рамо, но това са бели кахъри....питай ме за белезите в душата...

сигурно не са малко , особенно , ако има ретро планета в аспект със светилата... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #311 -: Април 25, 2010, 10:41:06 pm »
Уф, излъгах, че при съвпад на транз. Марс с нат. Сатурн нищо не ми се случва...
От няколко дни тръгвам да се разболявам и вече усещам, че трябва да се вземат мерки. Пак съм прекалила с проветряването.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #312 -: Април 25, 2010, 10:42:12 pm »

Бре, ти си голям оптимист...Моят опит сочи точно обратното. Каквото правиш по ретро меркурий, все ще се налага да го преправяш/преработваш после.

*

Nebesna

« Отговор #313 -: Април 25, 2010, 10:43:30 pm »
Уф, излъгах, че при съвпад на транз. Марс с нат. Сатурн нищо не ми се случва...
От няколко дни тръгвам да се разболявам и вече усещам, че трябва да се вземат мерки. Пак съм прекалила с проветряването.  ;D

Лилиии, не се предавай! Остава да ни кажеш кой дом ти управлява Сатурн и къде се намира

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Април 25, 2010, 10:46:42 pm »
Управлява трети и се намира в девети. Но съм приключила с образованието отдавна, засега не смятам да пиша докторска дисертация.  ;D При мен опозициите на транз. Марс към Сатрун носят повече напрежение, а понякога и конфликти, ако не успея да овладея енергията и да й намеря някакъв градивен отдушник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #315 -: Април 26, 2010, 09:05:34 am »

;D ;D ;D

Аз също нямам нито белег, нито чупено, нито инцидент - да чукна на дърво. Когато съм била на около 2 години, обаче, са щели да ме изпуснат за малко. Често съм боледувала от ангини в детската ясла. По време на поредната съм била с много висока температура,пукам тъпанче и едва когато станах на 22 години, сама взех решение и позволих да ме оперират. Извършиха две поредни операции, заради поставянето и на тъпанче. Така че, това е проявлението на тази квадратура при мен. Пък и не само от нея.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Април 26, 2010, 10:59:22 am »

;D ;D ;D

Аз също нямам нито белег, нито чупено, нито инцидент - да чукна на дърво. Когато съм била на около 2 години, обаче, са щели да ме изпуснат за малко. Често съм боледувала от ангини в детската ясла. По време на поредната съм била с много висока температура,пукам тъпанче и едва когато станах на 22 години, сама взех решение и позволих да ме оперират. Извършиха две поредни операции, заради поставянето и на тъпанче. Така че, това е проявлението на тази квадратура при мен. Пък и не само от нея.  :blink:

скарлет , , що си мисля ,че слуха и ухото като цяло намат много общо с ухото ,да не кажа нищо.  :rolleyes: ако приемеме квадратурата на марс/уран като операция има и безкръвни такива от които не остават белези..., но има хора ,при които аспектите са буквални...такъв е случая с Герчо :blink:.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #317 -: Април 26, 2010, 11:08:47 am »
скарлет , , що си мисля ,че слуха и ухото като цяло намат много общо с ухото ,да не кажа нищо.  :rolleyes: ако приемеме квадратурата на марс/уран като операция има и безкръвни такива от които не остават белези..., но има хора ,при които аспектите са буквални...такъв е случая с Герчо :blink:.

Ми, ако мислехме еднакво, светът щеше да е пълен с медицински астролози.  ;D Знакът Телец управлява средното ухо и тъпанчето/ципата/. Знакът Овен се свързва с костичките /костен лабиринт/в т.нар. вътрешно ухо.За функционирането на слуха отговаря Сатурн, а слуховия нерв се управлява от Уран. Луната ми е в Овен, в квадрат със Сатурн в Козирог, а Марса в Телец е в квадрат с Уран. Надявам се да съм се изказала разбрано.

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Април 26, 2010, 11:15:45 am »

Ми, ако мислехме еднакво, светът щеше да е пълен с медицински астролози.  ;D Знакът Телец управлява средното ухо и тъпанчето/ципата/. Знакът Овен се свързва с костичките /костен лабиринт/в т.нар. вътрешно ухо.За функционирането на слуха отговаря Сатурн, а слуховия нерв се управлява от Уран. Луната ми е в Овен, в квадрат със Сатурн в Козирог, а Марса в Телец е в квадрат с Уран. Надявам се да съм се изказала разбрано.

имам луна в точен секстил със сатурн , марс в точен тригон с уран. знакът телец при мен е на к6 и лоши аспекти с нищо не прави , а имам спукано тъпанче- защо? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #319 -: Април 26, 2010, 11:22:08 am »
Очевидно и при мен астрологията е проработила буквално, като при Герчо.  :blink:
Имам Марс в Риби на ИЦ в тригон с Луна в Рак и Уран в Скорпион. Оперирана съм от гноен апендисит, намесата е в коремната област /по Луна/. Марс в мажорен аспект с нея е дал хирургична интервенция. Като малка имам и две други изживявания по Марс и Уран, силна уплаха от огън и ел. ток. Веднъж бръкнах в контакта с щепсел, хвръкнаха искри. Същия страх го свързвах и с огъня, в продължение на години кибритена клечка не можех да запаля. Страхът отмина на около 13-14-годишна възраст, т.е. след като започнах за влизам в пубертета. Интересното е, че нямам квадрати и опозиции с Марс и Уран, а голям тригон, който стои в сърцевината на хороскопа ми, т.е. играе ключова роля във всяко едно отношение - характер, темперамент, сетивност, интуиция и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.