Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64611 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #360 -: Април 27, 2010, 08:37:51 pm »
И шегите ми са грубички ;D

Не бих казала че звучиш, изразяваш се в писмен вид грубо ...имаш пиперлив хумор и казваш нещо точно на място. А визуално изглеждаш фина жена. А може би първо трябва да формулираме какво разбираме под груб изказ.  :blink:

*

abroad

« Отговор #361 -: Април 27, 2010, 09:04:14 pm »
Както веднъж казах виртуалното пространство е доста по-различно от реалното, с което предполагам всички са наясно.
Аз нямам добър изказ и дар слово...тук с пълна сила се проявява Сатурн, предполагам :blink:
От друга страна, според психолози при непосредствения контакт 70% от изказа е невербалната комуникация...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #362 -: Април 27, 2010, 10:52:21 pm »
Както веднъж казах виртуалното пространство е доста по-различно от реалното, с което предполагам всички са наясно.
Аз нямам добър изказ и дар слово...тук с пълна сила се проявява Сатурн, предполагам :blink:
От друга страна, според психолози при непосредствения контакт 70% от изказа е невербалната комуникация...

и са много прави... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #363 -: Април 27, 2010, 11:00:57 pm »
Aброуд, защо мислиш, че имаш груб изказ?
Марсът ти ранява само едното светило. Вероятно тази отрицателна енергия избива в отношенията с любимия, заради позицията на Марс в 5 дом.
 ;DМай много се самонаблюдаваш.

*

abroad

« Отговор #364 -: Април 28, 2010, 05:58:23 am »
Сигурно, щото много обичам да се заяждам :P
Дали заради раздразнителния Марс, дали заради търсенето на някакъв отговор за себе си...
Но най-вече когато се плъзна по Юпитер, който е от значение в картата :rolleyes:, все търси някаква справедливост и не може да си трае, но нещата са по-лесни откак прогресивно Слънце съвпадна с прогресивен Юпитер, сякаш.
Ако можеше да е вечен тоя съвпад ;D

*

abroad

« Отговор #365 -: Април 28, 2010, 07:54:46 pm »
ти сигурно го вадиш голям на приказки.. ;D ;D

;D ;D ;D
Не си падам много по приказките както нееднократно стана ясно ;D
Те тия дето много приказват нали знаеш...
Но до тук с шегата, а иначе съм като магнит за сексуално ориентираните ;D ;D
В съседна тема стана дума за проституцията, явно е щекотлива и вълнуваща тема ;D
Де да бях по-меркантилна ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #366 -: Април 28, 2010, 08:04:22 pm »
Марс в Телец може да го вади и голям  ;D, но не на приказки. Те са по конкретиката телешките. Близнашките са по приказките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #367 -: Април 28, 2010, 08:07:29 pm »
А за Марс в Лъв какво ще кажете, все пак темата е такава  :P ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #368 -: Април 28, 2010, 08:18:00 pm »
За Марс в Лъв потребителките не се изказаха единодушно, това все пак е сериозен форум за Астрология и трябва да се вземе под внимание цялата карта.

Ако въпросният Марс е аспектиран от Юпитер, важи правилото "колкото повече-толкова повече", т.е. от всичко по много.

Интересни са ъгловите отношения с Нептун, при хармоничен аспект на пръв поглед не изглежда добре, но на практика голям го вади. При напрегнатите аспекти често е точно обратното.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #369 -: Април 28, 2010, 08:24:10 pm »
Кали.  ;D

И понеже форума става все по-сериозен и професионален искам да ви кажа да не се чудите - всичко е от пълнолунието в Скорпион.  :scorpios: Това тук, дето се боцка трябва да е с друг орган, за да онагледя положението.  :P :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #370 -: Април 28, 2010, 08:36:44 pm »
Интересни са ъгловите отношения с Нептун, при хармоничен аспект на пръв поглед не изглежда добре, но на практика голям го вади. При напрегнатите аспекти често е точно обратното.

Такива са и моите преки впечатления ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #371 -: Април 28, 2010, 08:44:10 pm »

Такива са и моите преки впечатления ;D ;D

На мен пък точно квадратурата с Юпитер голям ми го извади. Нептун в квадрат с Юпитер дава розови очила.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #372 -: Април 28, 2010, 08:46:56 pm »
При Марс в твърд аспект с Нептун очакванията, както и хвалбите са винаги повече от това, което може реално да се пипне.  ;D Споделям го от лични наблюдения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #373 -: Април 28, 2010, 10:22:00 pm »
Абе, хора, има си тема за Марс. Ей сегичка ще я избутам, че това тук ще се затрие, още щом Марс излезе от Лъв.

*

Nebesna

« Отговор #374 -: Май 05, 2010, 06:03:41 pm »
Транзитен Марс в Лъв в 8-ми дом направи опозиция на Луна във 2-ри (Луната управлява куспидата на 8-ми).

Днес отидох до НАП-а да направя справка дали фондацията ни дължи някакви вземания през изтеклата година. Оказа се, че дължим 1 ст. към ДОО и 3 ст. за УПФ (универсален пенсионен фонд). Внесох 4 ст., за което платих банкова такса от 4,00 лв. Смяяяях!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #375 -: Май 05, 2010, 07:08:24 pm »
Там са много стриктни просто.  ;D И аз съм им го сърбала нещо подобно. Марс в Лъв и при мен се прояви днес, просто невероятно ...да се чудиш откъде толкова човешка наглост по тоя свят. И как бързо се забравя откъде си дошъл и какъв си бил. Ей ама верно хората забравиха, че са човеци на първо място!

*

Nebesna

« Отговор #376 -: Май 05, 2010, 07:27:35 pm »
Там са много стриктни просто.  ;D И аз съм им го сърбала нещо подобно.

Нямам избор. Трябва да попълвам декларация, че фондацията нищо не дължи. А между другото изчаках търпеливо "километрична" опашка...Това говедо (ретро Мерк в Телец е много търпеливо жУвотно)

*

Nebesna

« Отговор #377 -: Май 05, 2010, 07:30:05 pm »
И как бързо се забравя откъде си дошъл и какъв си бил. Ей ама верно хората забравиха, че са човеци на първо място!

Аз затова благодаря на Бога и съм благодарна на моята шефка, понеже тя ми дава чудесен пример за това как не трябва да забравяш да бъдеш на първо място човек. Познавам хора, които са се самозабравили - хората за нищо ги нямат.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #378 -: Май 05, 2010, 07:37:36 pm »
Там са много стриктни просто.  ;D И аз съм им го сърбала нещо подобно.

Нямам избор. Трябва да попълвам декларация, че фондацията нищо не дължи.

Разбирам. И аз тогава бях поставена в такива условия, принудена, иначе знаеш ли кога щях да им платя нещо, което дори не дължах по собствена вина.
 А миналата година още един такъв случай при който се оказа, че един от работодателите ми в миналото така ме водил на договор, че трябвало да ходя да пускам декларация за доходи, а естествено пред мен по друг начин се представяха нещата и други неща подписвах. Това е бандитска държава. Дължа и осигуровки /вече не, заради давността/ понеже пък навремето друг не ме е осигурявал, когато влезе здравната реформа и трябвало аз да ги плащам. Защо?! Щото няма контрол върху нищо. Що не си ги търсят от него и лъскавите му джипове, дето може само да лъже хората. Значи в тази криза се нагледах на какво ли не, работата се увеличава, експлоатацията също, за някои има само криза и това сме ние обикновените хора.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #379 -: Май 05, 2010, 07:38:46 pm »
Аз затова благодаря на Бога и съм благодарна на моята шефка, понеже тя ми дава чудесен пример за това как не трябва да забравяш да бъдеш на първо място човек.

Заслужава да я поздравиш и много да я цениш като човек, това вече е абсолютен дефицит в този живот.