Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64697 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #400 -: Май 06, 2010, 03:20:52 pm »
Лили, сърбела и пъпките са на алергична основа, но не нещо медицинско, а към определен дразнител. преди години само докато видех бившата си вече свекърва и ми излизаха огромни сърбящи плюски по врата и почвах да се дръгна като крастава и да се задушавам. това си е чисто психологична реакция на непоносимост и никакво хапче нема да ти помогне и затова не се трови с фармацевтики разни. докато не махнеш дразнителя или не преобразуваш отношението си към него проблема няма да изчезне...

относно хвърчащите козини си е направо ад и в къщи. ядеш си филийка, махаш кучешкият косъм от маслото и продължаваш да дъвчеш на спокойствие  ;D ;D ;D  сега си сменят козините и е кошмар... и цял ден да яздя стирката е все тая  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #401 -: Май 06, 2010, 03:43:17 pm »
преди години само докато видех бившата си вече свекърва и ми излизаха огромни сърбящи плюски по врата и почвах да се дръгна като крастава и да се задушавам.

Моето е същото, да. Така непоносимо сърби, че почвам да треперя, в рамките на половин час отминава. Изчезва и после пак се появява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #402 -: Май 06, 2010, 04:04:35 pm »
Аз да докладвам: Транзитен Марс в 10 дом в съвпад в с натален Уран и в квадрат към натален Марс....... днес ми се обадиха роднини от провинцията,че дъщерята на един мой братовчед е родила момиченце - 3,800 гр и 52 см.  ;D  А аз не смеех да дишам тия дни,въпреки че събитието е на 3 градуса преди точния аспект. Дано да няма повече събития, докато отмине този аспект. Или ако има, пак да е хубаво. Но в нашия род като се роди дете, си отива някой. А това вече е второ дете за последните 2 месеца.  :-X

*

Nebesna

« Отговор #403 -: Май 06, 2010, 04:14:47 pm »
Обаче мисля, че реакцията е спрямо женската, а не спрямо двете кучета.
Мъжкия го взехме отдавна, вече е на девет години. И в началото много му се радвах, разхождах го, грижех се за него, не ми беше в тежест.

Може да си мислиш, каквото си искаш и да хвърляш вината само върху едното животно, обаче аз си мисля, че си алергична към техните продукти от жизнената дейност - кожа, пърхут, косми, екскременти. Това е чужд белтък. И да не си имала преди време подобни реакции, не означава че с времето няма да ги развиеш. Развила си "сенсибилизация на организма", т.е. свръхчувствителност. Ако не вземеш мерки алургията ти ще се превърне в полиалергия. Обикновено така става. С течение на времето все по-малки дози от алергена ще са необходими, за да развиеш алергична реакция.

ПП. Аз трябваше да махна коте, което обичахме, защото развих дихателна алергия. Не съм го мразила, а дори напротив, с мъка се разделихме с него.

*

Nebesna

« Отговор #404 -: Май 06, 2010, 04:17:55 pm »
Аз да докладвам: Транзитен Марс в 10 дом в съвпад в с натален Уран и в квадрат към натален Марс....... днес ми се обадиха роднини от провинцията,че дъщерята на един мой братовчед е родила момиченце - 3,800 гр и 52 см.  ;D  А аз не смеех да дишам тия дни,въпреки че събитието е на 3 градуса преди точния аспект. Дано да няма повече събития, докато отмине този аспект. Или ако има, пак да е хубаво. Но в нашия род като се роди дете, си отива някой. А това вече е второ дете за последните 2 месеца.  :-X

Ти ме утрепа. Какво общо имат Марс/Уран и 10-ти дом с момиченцето на твоите роднини?  Мисла, мисла и не виждам връзката.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #405 -: Май 06, 2010, 04:20:19 pm »
преди години само докато видех бившата си вече свекърва и ми излизаха огромни сърбящи плюски по врата и почвах да се дръгна като крастава и да се задушавам.

Моето е същото, да. Така непоносимо сърби, че почвам да треперя, в рамките на половин час отминава. Изчезва и после пак се появява.

да бе така си е - минава за 30 минути някъде. това е от твоето отношение към дразнителя. пила съм и алергозани и всякакви антиалергични разни работи и не може да мине. проблема е психологически. трябва да си изчистиш съзнанието и да решиш един път завинаги в себе си какво да правиш. струва ми се, че кучо е само катализатор, а не директен причинител. ако е така трябва да си простиш вътре в себе си и на себе си за всичко и да продължиш мирно напред... това са само предположения от моя страна, но съм сигурна, че истината е вътре в теб и само ти можеш да си помогнеш  :88:

*

Nebesna

« Отговор #406 -: Май 06, 2010, 04:25:57 pm »
Според мен, махни го, пък после като искаш си прощавай. Другото е тормоз.
Тъкмо като го махнеш, ще имаш възможност да разбереш, дали реакциите към другите животни продължават.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #407 -: Май 06, 2010, 04:27:11 pm »

Ти ме утрепа. Какво общо имат Марс/Уран и 10-ти дом с момиченцето на твоите роднини?  Мисла, мисла и не виждам връзката.

Ми, 10 дом е 5 от 6. В 10 дом са братовчедите по майчина линия.

*

Nebesna

« Отговор #408 -: Май 06, 2010, 04:29:44 pm »

Ми, 10 дом е 5 от 6. В 10 дом са братовчедите по майчина линия.

Направо ми се зави свят да въртя очи по колелото.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #409 -: Май 06, 2010, 04:31:48 pm »
Тъкмо като го махнеш, ще имаш възможност да разбереш, дали реакциите към другите животни продължават.

ако причината е другаде и не премахне причината, ако ще и в барокамера да спи - все тая  ;)

*

abroad

« Отговор #410 -: Май 06, 2010, 04:36:08 pm »
Хапчетата помагат на организма да си помогне сам, ако стане нетърпимо и докато се оправиш с първопричината.
Алергиите ми са на същата основа, по същите поводи получавам и сърбежи по цялото тяло, без външна проява

*

Nebesna

« Отговор #411 -: Май 06, 2010, 04:36:40 pm »

ако причината е другаде и не премахне причината, ако ще и в барокамера да спи - все тая  ;)

Не е другаде, а сред животните. Аз си обичах котката, а не я мразех (както ти свекърва си) и се оправих щом се разделихме с нея.

Има си едно условие за заболяване, наречено "предразположеност". Така, че нещата са комплексни- първо трябва да ти е генетично заложено да боледуваш от дадена болест, и второ трябва да срещнеш дразнителя, за да се разболееш наистина. Трябва и двете условия да бъдат налице.