Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64869 Прегледи
*

Skarlet

Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #20 -: Октомври 15, 2009, 12:47:07 pm »
Абе как Регул, нали вече стана въпрос, че тя е в 29 градус на Лъва!

Разбира се.  :)

« Отговор #21 -: Октомври 15, 2009, 12:51:11 pm »
     :D  Извинявам се че ви поднесох - днес вървя и спа.....Верно, че е така !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2009, 01:39:51 pm »
моя марс е бенефик :) , във втори дом в козирог. ще прави тригони със слънцето ми ,ще тригонира мерка ми....
интересно ,ще бъде в 9-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2009, 02:02:14 pm »
Как гледате на тезата, че конкретно проявление в материален план - под формата на отчетливи събития, дават само напрегнатите аспекти - съвпад, опозиция, квадратура и евентуално куинконкс. А секстилите и тригоните са повече намек за състояние на духа. Един вид - наоколо всичко смърди, а на теб ти едно такова леко и парфюмено на душата  :-\
Склонна съм да го приема. Повечето хора сме инертни и ни е необходимо леко подритване отзад, за да предприемем каквото и да било.
Хубавите транзити нещо ми убягват, не ги усещам.
Цяла година Юпитер се разхожда из моя знак, в солара беше в 11 дом- пак обител на водолея, е, освен лежерност към наболели проблеми и нежелание да чувам лоши новини, с друго не се прояви тази "благодат". :)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #24 -: Октомври 15, 2009, 02:06:49 pm »
На мен ми транзитира през 12ти дом, Асцедента и 1 първи дом. Усещам как зачестиха конфликтите с хората около мен  :-\

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #25 -: Октомври 15, 2009, 02:13:32 pm »
НА мен през цялото време ще ми транзитира в 12-ти и ще активира на 3 гр квадрата на наталните Марс-Юпитер (9/6 д) Предполагам, че активирането на този квадрат ще донесе раздвижване в работата или любовта, защото Юпитер е в 6-ти, но управлява 5-ти. Въобще, моят натален Юпитер ще го блъскат отвсякъде  ;D - Марс в опозиция, Сатурн в тригон.

През АС-то ми ще мине чак през май, но тогава ще го дебна да видя дали ще го усетя.  ::)

Брей, със тебе имаме еднакви домове в хороскопа май ;) И на мене Юпитер ми управлява 5ти и се намира в 6ти натален. Сатурн ще го активира с един хубав ттигон началото на ноември. Марс от совя страна обаче ще ми квадратира Венерата   :-X   Не знам май в любовта няма да го бъде.
Но пък Сатурн с този тригон към Юпитер и секстил към натален Сатурн може да донесе някаква промяна в работата, знам ли...

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Октомври 15, 2009, 02:17:28 pm »
моя марс е бенефик :) , във втори дом в козирог. ще прави тригони със слънцето ми ,ще тригонира мерка ми....
интересно ,ще бъде в 9-ти дом.

Хахаха...четейки за твоя "бенефик" се сетих,че освен квадрати,транзитния Марс ще направи и тригони към Луната и Юпитера ми.А това си е страхотно раздвижване на контактите,работните отношения и личните взаимоотношения / така да ги нарека  ;) / и т.н.   :)  

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Октомври 15, 2009, 02:22:27 pm »
И на мене Юпитер ми управлява 5ти и се намира в 6ти натален. Сатурн ще го активира с един хубав ттигон началото на ноември. Марс от совя страна обаче ще ми квадратира Венерата   :-X   Не знам май в любовта няма да го бъде.

Защо си така черногледа?  ;) Юпитер в натала с добри аспекти ли е? А Венера? Не може така отраз да реши човек,че няма да му върви в любовта.  ???

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #28 -: Октомври 15, 2009, 02:26:13 pm »
И на мене Юпитер ми управлява 5ти и се намира в 6ти натален. Сатурн ще го активира с един хубав ттигон началото на ноември. Марс от совя страна обаче ще ми квадратира Венерата   :-X   Не знам май в любовта няма да го бъде.

Защо си така черногледа?  ;) Юпитер в натала с добри аспекти ли е? А Венера? Не може така отраз да реши човек,че няма да му върви в любовта.  ???

Венерата ми е супер - в тригон с Юпитер, упражител на 5ти натален и в секстил с Уран, упр. на 7ми ;)  Юпитер е в тригон с Марс и Венера и в Тау-квадрат с Луна, Слънце и Плутон. Абе работа и лИбов са замесени май, ма за работата по-вероятно да ме огрее   ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #29 -: Октомври 15, 2009, 02:37:13 pm »
Склонна съм да го приема. Повечето хора сме инертни и ни е необходимо леко подритване отзад, за да предприемем каквото и да било.
Хубавите транзити нещо ми убягват, не ги усещам.
Цяла година Юпитер се разхожда из моя знак, в солара беше в 11 дом- пак обител на водолея, е, освен лежерност към наболели проблеми и нежелание да чувам лоши новини, с друго не се прояви тази "благодат". :)

И аз това имам предвид - нещо хубавите аспекти, като се обърна - не мога с нищо подчертано хубаво да ги отбележа. Хубавото е, че няма и нищо лошо. По-скоро ми е пусто и спокойно. Друго си е някоя квадратурка да та мине, та да са запомни!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #30 -: Октомври 15, 2009, 09:46:41 pm »
 ;D ;D ;D - Вижън и аз пуснах тото !!!

« Отговор #31 -: Октомври 15, 2009, 10:31:10 pm »
"На мен ми транзитира през 12ти дом, Асцедента и 1 първи дом. Усещам как зачестиха конфликтите с хората около мен  Нерешителен"

Малта, и при мен е така! :)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #32 -: Октомври 16, 2009, 12:08:39 pm »
"На мен ми транзитира през 12ти дом, Асцедента и 1 първи дом. Усещам как зачестиха конфликтите с хората около мен  Нерешителен"

Малта, и при мен е така! :)

да бе нещо много раздразнителна ставам а и не понасям чуждите неточности, грешки и глупости и директно си отварям устата ;)
много ми е нервно и напрегнато..

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Октомври 16, 2009, 12:24:53 pm »
Ами, вие двечките - Лазарова и Малта, така ако я карате до края на този транзит през Лъв,ще пукясате.  :o Намерете си занимания и отдушници за енергията,че ще се разболеете. Отсявайте качественото от плявата в ежедневието и не обръщайте внимание на всичко и всички,това е ключът от мазето. Ама,не сте длъжни да ме слушате,де.  8)

« Отговор #34 -: Октомври 16, 2009, 08:37:10 pm »
Казвам, че и при мен Марс транзитира по този начин ( домове 12 и 1,марс, асцендент, Сатурн - всичко това е в Лъва )   ;D  Какво ли ме чака?   Иначе аз стискам зъбите де - да не си изпусна езика.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Октомври 16, 2009, 09:07:01 pm »
Честит Ви Марс в Лъв!

Пожелавам ви да дадете най-доброто от себе си през следващите 8 месеца.
Дълго ще е пътуването на Марс в знака на Лъва.

*

Skarlet

« Отговор #36 -: Октомври 16, 2009, 09:11:39 pm »
Честит Ви Марс в Лъв!

Пожелавам ви да дадете най-доброто от себе си през следващите 8 месеца.
Дълго ще е пътуването на Марс в знака на Лъва.

Е,нека ни е честит! Добре стартира този огнен змей.  :) Пожелавам на всички в следващите месеци,докато транзитира в Лъв,повече щедрост и топлина в душите .  :-*

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #37 -: Октомври 16, 2009, 09:12:06 pm »
Аз се радвам,че най-после влезе в Лъв, както ми е по натал, в 5 ти дом.Дано най-после и на моята улица изгрее Слънце. :)

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Октомври 16, 2009, 09:17:31 pm »
Наистина внимавай,Мия. Не е шега да ти транзитира цели 6 месеца Марс връз Луната.  ;)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #39 -: Октомври 16, 2009, 09:18:30 pm »
и на мене ми е инетресен този транзит, особено върху АЦ ;) дали съвпадът на Марс с Асцедента ми ще повлияе на външния ми вид и как?   ::)