Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64818 Прегледи
*

Nebesna

Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #40 -: Октомври 16, 2009, 09:27:08 pm »
и на мене ми е инетресен този транзит, особено върху АЦ ;) дали съвпадът на Марс с Асцедента ми ще повлияе на външния ми вид и как?   ::)

Много физическа активност, не прекалявай с инициативата, пази си здравето. Все пак асцендента се свързва с физическото тяло.

Всички, на които Марс транзитира през Асцендента да се пазят от травми, особено ако Марс сключва негативни аспекти. Вижте знака Лъв кои органи управлява и внимавайте в тази насока. Възможна е тахикардия, сърдечна невроза. Пазете сърцето.

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Октомври 16, 2009, 09:36:47 pm »
Не са изключени и острите респираторни заболявания след 23 октомври с навлизането на Слънцето в Скорпион. Родените през първите декади на Телец,Лъв,Скорпион и Водолей да си обръщат сериозно внимание,за да не се получат постфактум перикардити и миокардити,вследствие на усложнения. Обличайте се топло,пийте топли напитки,яжте плодове и зеленчуци и избягвайте стреса.Той понижава имунитета.  ;D

« Отговор #42 -: Октомври 16, 2009, 09:37:52 pm »
а тези, на които Марс транзитира върху наталния Марс и Сатурн?
те от какво да се пазят?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Октомври 16, 2009, 09:40:04 pm »
Наистина внимавай,Мия. Не е шега да ти транзитира цели 6 месеца Марс връз Луната.  ;)

Скарлет,остави,ами има и натална квадратура Луна-Уран.За какво мислиш започнах да пускам хорари за смяна на офиса.По-хубаво,по-далече... ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #44 -: Октомври 16, 2009, 09:41:05 pm »
Пак ще ми се обиди някой предполагам,но за даване отговор на такива въпроси,трябва да се види цялата карта. А това си иска време. Пък къде са тези Марс и Сатурн,кои домове управляват,какви аспекти правят в натала и по транзити с останалите планети......

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Октомври 16, 2009, 09:42:18 pm »
Наистина внимавай,Мия. Не е шега да ти транзитира цели 6 месеца Марс връз Луната.  ;)

Скарлет,остави,ами има и натална квадратура Луна-Уран.За какво мислиш започнах да пускам хорари за смяна на офиса.По-хубаво,по-далече... ;D ;D ;D

По-сигурно от наталната карта няма,това да го знаеш.  ;)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #46 -: Октомври 16, 2009, 10:05:13 pm »
Не са изключени и острите респираторни заболявания след 23 октомври с навлизането на Слънцето в Скорпион. Родените през първите декади на Телец,Лъв,Скорпион и Водолей да си обръщат сериозно внимание,за да не се получат постфактум перикардити и миокардити,вследствие на усложнения. Обличайте се топло,пийте топли напитки,яжте плодове и зеленчуци и избягвайте стреса.Той понижава имунитета.  ;D

Те тва е за мене отвсякъде...досега не съм имала сериозни здравословни проблеми, слава Богу, ама ще видим, да не се изостри нещо скрито...   :o

*

Helo

« Отговор #47 -: Октомври 17, 2009, 12:53:39 pm »

скоро разбрах, че наталният марс ми бил ретрограден :) преди това си мислех, че единственото кофти нещо около него е, че е в шести дом, във водолей и в опозиция с венера, слънцето и юлв..а, и квадратура с луната..

И на мен ми е в опозиция на Венера и Слънцето. Не мисля, че това е чак толкова лошо. Опозицията с Венера дава засилена сексуалност, а също сексапил и привлекателност за другия пол. А също проблеми с мъжете в ранните години. Опозицията със Слънцето дава повече мъжки качества на характера или по-скоро такава умствена настройка.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #48 -: Октомври 17, 2009, 01:22:07 pm »
Според Синухе, който потвърди моето предположение, ретроградният по натал Марс се обръща според прогресиите, аз чаках 40 и кусур години да обърне на директен и да почне да се насочва навън.

*

kaily

• 5145
« Отговор #49 -: Октомври 17, 2009, 01:49:32 pm »
Ми аз го видях с налучкване.  ;D
Вадиш си наталната карта, гледаш си по нея кога ретроградният Марс се кани да се обърне в директен, обръщаш дните между раждането и обръщането в директен в години и приблизително знаеш кога.
В Зета - ляв бутон връз Марс, координати скорост и там пише кога става директен.

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Октомври 18, 2009, 10:48:58 pm »
направих го, но как да го обърна в години??значи съм родена на 13.08, а той е станал директен на 09.09 същата година, това са 27 дни, значи на 27 години ли???
ако е така, значи нямам оправдание с марса  ???

Вижън, извинявай, в калабалъка съм изпуснала тоя ти пост.
Ми според мен би трябвало да е така. За справка можеш в астрото да направиш прогресивна карта само. Проверих, ако планетата е още ретроградна, до символа вътре в картата на астрото има знака r

Ако го няма, начи нема оправдание.  :-X

Ма то на мен Марсът ми е основната ретроградна планета в натала, та затова на него се спирам. И освен това той от няколко години е обърнал, аз още се туткам и се въртя между двата свята като теле у обор.

Миа, ко те е хванала нерва, добре дошла в отбора. минаваме в кеч и си спорим до кръв.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Октомври 18, 2009, 11:00:14 pm »
На мен Марса не ми е мръднал много-много в прогресивната карта. Наталният е на 29 Везни и скоро транзитният направи квадрат към рождената си позиция. Нямаше нито кеч, нито нерва (противно на очакванията ми). Беше малко по-динамичен период и толкуз.

А прогресивният Марс е на 1 градус в Скорпион в квадрат с транзитния Марс в Лъв (пак няма нерва, няма кеч). Обаче ми е странно, че Марс в моята карта се държи като тежка планета.  Няма голямо движение. В момента е станал ретрограден и се движи обратно от Скорпиона към Везните. Така за целия ми съзнателен живот, Марс прогресира напред-назад в рамките на 3-4 градуса на границата между два знака. Другите лични планети се разхоооооождат, а Марса - нъц! Затова отчитам квадрата с Юпитер като най-стабилния аспект в картата ми. Няма разпадане.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #52 -: Октомври 18, 2009, 11:20:02 pm »
Аз скоро се бях отчаяла,когато видях,че прогресивния ми Марс е в точна квадратура с наталната Венера.После си задавам въпроси и сама си отговарям. :D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #53 -: Октомври 20, 2009, 12:12:29 am »
Почнах да усещам вече транзитния Марс в Лъв-до сега танцувах,смятам и да си възстановя малко спортуването (явно заради заспалия Марс в Рак бях в пълна почивка),минах на по-денс вълна в музиката тия дни  :)

Макар,че Марс ми е в опозиционен знак,аз се чувствам добре-засега де,още не са минали предстоящите опозиции...но мисля,че усещам и нещо друго-това което ми е заложено във възвратната карта на Марс,явно започвам да го изкарвам навън,мисля че ще се засили като стане опозицията Марс-Марс т.е. Марсовият ми цикъл с ефект на Пълнолун(д)ие и взема да действам повече,особено в посоките указани в Марсара ::)

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Октомври 21, 2009, 11:41:00 pm »
Искам да ви кажа,че откак този Марс е влязъл в Лъв-бял ден не съм видяла,в работата ми.След два градуса като направи точен квадрат с Урана ми,вече не зная какво да очаквам.Като нищо може и мен да ме закачат новите съкращения...Не е много сигурно,но усещам,че ще има...Писна ми тотално.Голям нерв е. >:(

При нас вече направиха проект за оптимизация на персонала. (Боже, колко културна дума са измислили). Нямало пари за заплати. Горките хора, дето разчитат само на една заплата.

Марсът в Лъв на мен ми се отразява много силно. В момента е в съвпад с Юнона. Станала съм ужасно динамична и активна. Изпадам в преразход на енергия,  Ако така продължава 8 месеца, имам чувството, че батериите ми ще се изтощят тотално.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Октомври 22, 2009, 08:13:58 am »
Да ни "оптимизират".Страшно смешна дума за случая. :)
Лошото е,че не можах да се преместя по рано,от кое време драпам.Въобще не ми се стои там да се занимавам с глупостите им.Преди ходих с желание.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Октомври 22, 2009, 08:58:38 am »
Искам да ви кажа,че откак този Марс е влязъл в Лъв-бял ден не съм видяла,в работата ми.

Говори ми, говори.  ::) То при мен от доста време обстановката е просто нетърпима. Тъкмо малко премина транзита на Уран към Марс, сега пък Марса ще се шляе в Лъв сума ти и време. Сякаш не ми стигат простотиите, всеки ден нови отвсякъде.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Октомври 22, 2009, 10:04:49 am »
Да ни "оптимизират".Страшно смешна дума за случая. :)

Винаги намират оправдания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #58 -: Октомври 22, 2009, 07:36:43 pm »
Марс е бърза планета,обаче като го гледам в момента как ми действа,а и като зная колко месеца ще престои в Лъв направо се чудя какво ще се прави.Иначе при други обстоятелства стои около 57 дни в знак.
Някой може ли да сподели толкова ли е труден с неговите квадратури.Имам чувството,че действа като тежка планета.Или защото моите аспекти са такива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Октомври 22, 2009, 07:53:09 pm »
Марс се движи сравнително бързо, но му предстои дълго ретроградие...
Да му мислят родените с важни радикални точки и планети в първите три градуса на знака Лъв.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.