Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64816 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #60 -: Октомври 22, 2009, 08:35:33 pm »
Само в първите три ли? ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Октомври 22, 2009, 08:57:31 pm »
Не само, но там попада фокусът.
В първия градус на Лъв Марс ще бъде стационарен преди да тръгне отново директно. В същия градус, в който е бил на 18 октомври.
Ретроградната му фаза започва в 20-ия градус на същия знак, през който ще премине отново на 17.05.2010.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Октомври 22, 2009, 09:04:24 pm »
Марс е бърза планета,обаче като го гледам в момента как ми действа,а и като зная колко месеца ще престои в Лъв направо се чудя какво ще се прави.Иначе при други обстоятелства стои около 57 дни в знак.
Някой може ли да сподели толкова ли е труден с неговите квадратури.Имам чувството,че действа като тежка планета.Или защото моите аспекти са такива.

Ами при теб нямаше ли натален съвпад със Сатурн ? Сигурно, поради това го усещаш като тежка планета.

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Октомври 22, 2009, 09:07:08 pm »
Цитат
Да му мислят родените с важни радикални точки и планети в първите три градуса на знака Лъв.

Цитат
Ретроградната му фаза започва в 20-ия градус на същия знак, през който ще премине отново на 17.05.2010.

А моето Слънце е на 19 Водолей, Луната на 15 Водолей.
Очаква ме тежка опозиция.
Отсега съм "подпалила" сандалите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Октомври 22, 2009, 09:13:28 pm »
При мен опозициите и съвпадите на транз. Марс с нат. Сатурн носят доста напрежение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Октомври 22, 2009, 09:34:56 pm »
мучудващо хората се съобразяват- друго си е да изръмжи лъва и да оголи зъбки, веднага се изпокриват хиените в дупките си  ;D 8)

Това ми хареса. И аз съм директна откакто Марс влезе в Лъв. Вероятно ми изкарва неща директно от подсъзнанието (транзитът е в 8-ми дом). ;D  8) :P

Цитат
само че се опасявам малко като се прибирам пеша вечер да не стана жертва на нападение от хора или животни, или животни и в двата случая...защото май с натален марс в шести и това е възможно...

О, да пази се!  Бъди внимателна
С транзитен Марс в 8-ми дом вероятно аз трябва да се пазя от сексуални маняци или криминални елементи.

*

missKapriz

« Отговор #66 -: Октомври 22, 2009, 09:37:58 pm »
Цитат
моето слънце е в 20-тия градус на лъв, обаче ми се струва, че този марс добре ми се отразява, да не се хваля предварително
Да не чува Дявола! :PМоето Слънце е на 27 в Лъв,а тр Марс в 10 е в секстил с Уран и Юпитер в 12 дом и предстои тригон на Марсовете-толкова смешно не ми е било от години :)Седемцифрен кредит,стагнация от всякъде, а на мен ми е весело и леко :'(Чак не ми се вярва,че съм така.Дано е за добро ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #67 -: Октомври 22, 2009, 09:50:18 pm »
Енергията на Марс в Лъв ми идва в повече -
нека споделят и другите с подчертан огнен елемент.

Преразход на енергия до пълно изтощение,
очаквам голямото напрежение
след транзита му през наталния ми Плутон , активиращ
квадратурата с натален Марс....
Тази артилерия - Марс/Плутон/Марс си е направо филмов екшън  8)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #68 -: Октомври 22, 2009, 09:54:31 pm »
Марс е бърза планета,обаче като го гледам в момента как ми действа,а и като зная колко месеца ще престои в Лъв направо се чудя какво ще се прави.Иначе при други обстоятелства стои около 57 дни в знак.
Някой може ли да сподели толкова ли е труден с неговите квадратури.Имам чувството,че действа като тежка планета.Или защото моите аспекти са такива.

Ами при теб нямаше ли натален съвпад със Сатурн ? Сигурно, поради това го усещаш като тежка планета.

Да,Небесна!Заради това е.На колко градуса от Сатурн трябва да е,за да ще разпадне съвпада и квадратурата му с Уран,за да не ги усещам толкова силно?
После пък ще ми прави квадратури със стелиума в Телец,ама ще транзитира през 1,2 и 3 дом и от там ще ги аспектира.Надявам се поне с тях да е по-леко... :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Октомври 22, 2009, 09:59:37 pm »
Преразход на енергия до пълно изтощение

При мен от няколко месеца е така, откакто приключи марсовото завръщане... С навлизането на Слънцето в последните градуси на Дева и преминаването му във Везни, в опозиция към наталния стелиум, се чувствах направо като "изцедена". И сега все още изживявам енергиен спад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #70 -: Октомври 22, 2009, 10:21:04 pm »
интересно  наблюдение за марс... аз само се ядосвам  направо "гърмя"  и то е още от позицията в рак, а историите в работата взеха  страшно да се завихрят
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #71 -: Октомври 22, 2009, 10:26:59 pm »
То сега сигурно е песен,ама в края на февруари и през целия март ще трябва в някоя пещера да се скрия и да не излизам оттам.Тогава е стационарен в първите градуси на Лъв.Единствено малко ме успокоява,че по същото време Сатурн прави точен тригон със Слънце,имам и едно две по нормални положения.Ще я видим каква ще е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Октомври 22, 2009, 10:41:04 pm »
То сега сигурно е песен,ама в края на февруари и през целия март ще трябва в някоя пещера да се скрия и да не излизам оттам.

Затова пък от началото на февруари Юпитер ще транзитира през Луната ти, а в средата на същия месец и Венера ще му прави компания.  :P А като добавим транз. Меркурий на ДС в опозиция към ретро Марс на АС може да чакаме активизиране на междуличностната сфера, а и като цяло повече и по-оживени контакти.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #73 -: Октомври 22, 2009, 10:49:50 pm »
Много ти благодаря,Лили,че реши да се включиш и да ме поуспокоиш малко. :-[ :-*

В момента наистина се чувствам,да не казвам как.Сигурно още нямаме създадена такава тема... ;) :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Октомври 22, 2009, 10:55:23 pm »
Предлагам да създадем и такава тема - "Боли ме, сърби ме" и всеки да си споделя на воля там... Групова психотерапия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Октомври 23, 2009, 04:35:51 pm »

сега ако не се отдадеш на някакви сексуални активности и излишества, то кога?!  ;)

тази пролет в 3 часа през ноща се движех по улиците, прибирах се пеша и една глутница кучета ме нападна, като ме заобиколиха, започнаха да ръмжат и да ме предизивикват, то си личи, ако се бях уплашила и побягнала, не знам, бяха над десет и то доста охранени, но се стегнах, започнах да им говоря властно и строго и едно от се отдели от групата, застана между мен и кучетата, като се движеше настрани, с лице към тях и гръб към мен и така ме съпроводи до входа, моят ангел- пазител влезе в това куче явно, не знам какво стана.

Това звучи невероятно! Наистина си имала голям късмет и това куче те е спасило като по чудо.
Аз съм спасявала измършавяло куче от два големи екземпляра, които без малко да го удушат. Не знам откъде извадих този респектиращ глас, но си подвиха опашките и оставиха горкото, безпомощно животно на мира. На кучетата трябва да им покажеш, че владееш положението.

Цитат
сега ако не се отдадеш на някакви сексуални активности и излишества, то кога?!  ;)

Честна дума не ми се отразява върху либидото. Насочвам енергията си в проекти. Толкова динамична не съм била отдавна. Като че ли енергията ми извира от сърцето, а не от сексуалните органи - все пак това е Лъв.

« Отговор #76 -: Октомври 23, 2009, 09:26:06 pm »
ДНес тайно и полека една колежка - Телец, с АС в РАк, Луна в Скирпион, Марс съвдад на САтурн в Рак в 1-ви, успя да се изпокара с целия отдел, защото не й се запретваха ръкави. Това ще продължи и следващата седмица. Най-удобно й беше да ми подхвърли интрига с асистентката ми, като се оплака от нея, но това не ми мина. Следващата седмица МАрс ще направи квадрат на нат. си позиция и май ще действам не така дипломатично  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #77 -: Октомври 24, 2009, 10:11:00 am »
транз.Марс е в 11 дом /упр.8/ скоро ще квадратира Венера / упр.2/ и ще е в
тригон към Слънце/ IC  и секстил МС  , имам чувството,че някой ми е прикрепил турбо
двигател за активност, интересно ми е секстила на тр. Марс/МС какво би донесъл ::)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #78 -: Октомври 30, 2009, 04:56:09 pm »
Транзитен Марс в Лъв ми е в 12ти дом...това ми донесе една любов на голямо разстояние, която за съжаление не може да се осъшестви, а човекът е много готин...  :'(   Астрологията е доста буквална понякога...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #79 -: Октомври 30, 2009, 06:12:22 pm »
От как Марса е в Лъв живея на макс-от една седмица насам не съм си лягал преди 5 сутринта...абе така ли живеят Лъвовете?  ;D ??? 

Сега Марс ми прави опозицийка с Мерка,Слънцето също го е приклещил с квадрат,но за сега само изби на по-оживени дискусии.Но опозицийката още не се е разпаднала,дано Марс ми набие някоя здрава инжекция енергия още (Мерка упр АСЦ),че ще ми трябва-имам куп задачи дето ме чакат хи хи след като се развявах по Лъвски.