Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64580 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #120 -: Декември 05, 2009, 05:06:58 pm »

когато е по оста 3/9 и шофираш всеки ден   >:( :o

виж това е интерсноооо... от известно време не ми се качва на кола и е било по 3-9
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #121 -: Декември 06, 2009, 09:35:57 am »
   Явно остта 3/9 е показателна за инциденти при шофиране. Бях споделила личен опит, но беше във връзка с пълното слънчево затъмнение, което ми засегна Парс Фортуната в ІІІ дом, непосредствено след това - пътувах, но късмета си каза думата. На мен ми се размина, но някой зад мен пострада.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #122 -: Декември 06, 2009, 12:16:53 pm »
Ами то 3/9 са си пътуванията, превозните средства ... как така явно е показателна.

Марс също ми се мотка в 9 сега и би трябвало повече да ме нервира като карам, но аз и друг път съм казвала, ме седна ли зад волана съм повече от спокойна. Това е изключително странно явление, предвид това, че по принцип съм си доста буйна натура.  :P Уран ми управлява трети дом и е в Скорпион. Не разбирам откъде идва това спокойствие.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Януари 24, 2010, 06:23:56 pm »
Тук във форума едно момче се оплака, че Сатурн му транзитира през 8-ми дом и изпитва страхотно чувство на вина заради миналото. На мен Марс ми транзитира през 8-ми дом и ми се явяват отминали случки и странни сънища, в които съм била ядосана на някого, но съм потискала всичките си отрицателни емоции. Явно, че Марс сега ги изважда на бял свят, за да мога да ги осъзная да ги изживея и да се изчистя от тях.  Излизат на бял свят случки, за които дори и не съм подозирала, че мога да ги помня....изнервям се и не мога да спя пълноценно и така ще бъде още 6 месеца, ...но му намерих цаката на Марс в 8-ви дом. Вече си пийвам по чаша червено вино вечер и се успокоявам перфектно.

*

missKapriz

« Отговор #124 -: Януари 24, 2010, 08:55:46 pm »
А на мен тр.Марс ми е в 10 и взех мн да се изнервям на работа-започнах да си мисля за кардинални промени,нещо реда /или безредието/не ме устройват напоследък.Представям си като мине през Слънцето ми на 27 гр.Лъв какво ще ми е вулакнично :-\

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #125 -: Януари 27, 2010, 11:16:06 am »
транз.марсова опозиция- постоянно някой те провокира с действията си с цел да ти изкара демоните на паша, хич не е добре

:41: :33: :72: :25:

Големи поразии бяха-и на двете ми Марсови опозиции,кеч от всякъде!Отгоре на всичко ще има и трета,ние с Марс във Водолей по средата сме от "късметлиите",които Марс си е набелязал да бъдат воини и проводници на всякакви силови сблъсъци.Обаче Марс е много полезна в кармично отношение планета-изгаря се карма,стига се до пик на всякакви конфликти,а когато се стигне коя да е връха точка-от там нататък енергията се изхабява и може само стига да вложиш усилия да доведеш нещата до градивност (на мен ми е по-лесно с натален тригон Сатурн/Марс),когато кулминира Ян започва набирането на Ин.Да се надявам,че при третата опозиция ще са просто взимане на решения без да се налага това да е свързано със сблъсъци.А и курвичката Лилит като се намеси в тази опозиция ела да гледаш-обаче на Лилит и Марс им хванах цаката-намираш начин да подходиш към нещата с положителна енергия и намерения,дори и обратното да е къде по-лесно и така да се заформя отвън,че да ти е доста трудно-но няма невъзможно.

Оф,имам приятелка с Марс във Водолей също по средата-при първата опозиция падна в банята и ходиха да и шият устната (в натала Марс е съвпад с Венера на ИЦ, а иначе упр 6 дом) и то с голям преживян стрес,сега ми се обажда че оня ден след втората опозиция е паднала и си е счупила ръката-вече се чудя какво ли ще стане на третата опозиция  :o

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #126 -: Януари 27, 2010, 11:38:41 am »

Оф,имам приятелка с Марс във Водолей също по средата-при първата опозиция падна в банята и ходиха да и шият устната (в натала Марс е съвпад с Венера на ИЦ, а иначе упр 6 дом) и то с голям преживян стрес,сега ми се обажда че оня ден след втората опозиция е паднала и си е счупила ръката-вече се чудя какво ли ще стане на третата опозиция  :o

Да не пипа електричество, електроуреди и газови бутилки или други газови инсталации. Щом Марс й управлява 6 дом,значи е с асцендент Скорпион,а Марс съуправлява и асцендента й. Надявам се,че този съвпад няма допълнително друг предизикателен аспект.  :unsure: А къде й е наталния Уран и какви аспекти има той? Ако не е удобно,не казвай.  :-X

*

Синухе

• 4978
« Отговор #127 -: Януари 27, 2010, 11:59:56 am »
Ето картата и,съвпада в момента е активиран освен от Марс и от Лилит.А Уран прави разходяща опозиция с натален и отива към Луната,но домовете които се засягат едва ли ще дадат здравословен проблем.Притеснява ме само това,че на 8-9.2. ще предприеме едно много дълго пътуване и което като престой също ще е дълъг,зад граница-Юпитер е в 4ти,а Уран опозира Луната-управителката на 9ти дом,макар и с голяма орбиса,пътуването ще е с духовна цел.Но мисля,че ще се върне преди 3тата опозиция на Марс .

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Януари 27, 2010, 12:04:07 pm »
Обаче Марс е много полезна в кармично отношение планета-изгаря се карма,стига се до пик на всякакви конфликти,а когато се стигне коя да е връха точка-от там нататък енергията се изхабява и може само стига да вложиш усилия да доведеш нещата до градивност (на мен ми е по-лесно с натален тригон Сатурн/Марс),когато кулминира Ян започва набирането на Ин.

Колко хубаво си го описал.
Аз имам секстил между Сатурн/Марс, надявам се също да ми е от полза, той и досега си е бил, де.   
Вътрешно съм го усещала как се надига желанието да доведа нещата до край, а в много случаи съм се спирала. Марс си иска своето разбира се.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #129 -: Януари 27, 2010, 12:07:58 pm »
Публикации: leet - абе кво е туй???  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #130 -: Януари 27, 2010, 12:38:24 pm »
Ето картата и,съвпада в момента е активиран освен от Марс и от Лилит.А Уран прави разходяща опозиция с натален и отива към Луната,но домовете които се засягат едва ли ще дадат здравословен проблем.Притеснява ме само това,че на 8-9.2. ще предприеме едно много дълго пътуване и което като престой също ще е дълъг,зад граница-Юпитер е в 4ти,а Уран опозира Луната-управителката на 9ти дом,макар и с голяма орбиса,пътуването ще е с духовна цел.Но мисля,че ще се върне преди 3тата опозиция на Марс .

Нямам време да видя прогресиите и солара,но не ми харесва много натала й. Управителя на 4 дом Уран / и диспозитор на Марс и Венера във Водолей / и управителя на асцендента й Плутон са в съвпад. Сатурн в Риби, като втори управител на Водолей и диспозитор на Слънцето и Меркурий, е в опозиция с Плутон и в квадрат с диспозитора си Юпитер.  :lol: Транзитния Плутон се е запътил към Меркурий-управител на 8 дом и диспозитор на Луната,Уран и Плутон. Надявам се,че поне има брачно съжителство без подпис.  :mellow: Иначе сигурно вече е разтрогнат,ако има брак. Виж й, моля те, прогресиите и транзитите. Кажи й кога е най-рисков периода и да внимава. Особено февруари и март.  :-X

*

Синухе

• 4978
« Отговор #131 -: Януари 27, 2010, 12:49:21 pm »
Офф,недей ме стряска,но ще ги видя нещата и ще и кажа какви са тенденциите  :(

Иначе има стабилен един брак,който още си съществува,все пак ДСЦ е в Телец-фиксиран знак,Венера е във фиксиран знак и не е ранена по натал от Уран,Сатурн или Плутон за да има силна тенденция за драми и разводи,както и ги няма в 7 дом.Пък и всеки със СЛВ в 7 дом обикновено привлича лесно бракове и трудно се отървава от тях,защото са му урок  ;D

Иначе,да по натал има стресиращи и сложни индикации,мисля че донякъде е склонна да привлича инциденти и переодически нещо и се случва,но най-вече на самата нея(все пак Плутон и упр АСЦ,наред с Марс-и тяхните аспекти влияят повече на нея определено).

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #132 -: Януари 27, 2010, 12:57:37 pm »
Офф,недей ме стряска,но ще ги видя нещата и ще и кажа какви са тенденциите  :(

Иначе има стабилен един брак,който още си съществува,все пак ДСЦ е в Телец-фиксиран знак,Венера е във фиксиран знак и не е ранена по натал от Уран,Сатурн или Плутон за да има силна тенденция за драми и разводи,както и ги няма в 7 дом.Пък и всеки със СЛВ в 7 дом обикновено привлича лесно бракове и трудно се отървава от тях,защото са му урок  ;D

Иначе,да по натал има стресиращи и сложни индикации,мисля че донякъде е склонна да привлича инциденти и переодически нещо и се случва,но най-вече на самата нея(все пак Плутон и упр АСЦ,наред с Марс-и тяхните аспекти влияят повече на нея определено).

Абе,Нухеее,ти да не си метнал някоя чашка!  :P Закачам се.  ;) Управителката на 7 дом Венера е в съвпад не с кой да е,а с Марс. И двете квадратират Нептун, управител на 5 дом. Уран е техен диспозитор, а той е в опозиция със съуправителя на 4 дом - Сатурн. НЕма да навлизам в подробни тълкования,ти си знаеш нещата за Венера и Марс в квадрат с Нептун.  :-[  
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 09:42:54 am от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #133 -: Януари 27, 2010, 12:59:55 pm »
Нухее,забравих да тъ питам - тя има ли някакви инциденти на път?  Луната управлява 9 дом - дългите пътувания и е в съвпад с диспозитора на Марс и Венера - Уран,както и с Плутон. Да не пътува и със самолет. Уран нали се свързва със самолети. А има и Слънце в 3 дом и сега лунните възли са активирали оста 3/9 дом. А сигурно й се налагат пътувания - Слънцето управлява 10 дом. Божеее,дано всичко е наред.  :(
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 01:14:04 pm от Скарлет »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #134 -: Януари 27, 2010, 01:37:36 pm »
Съвпада с Марс на Венерата и квадрата с Нептун не е притеснителен,там са си силните чувства и някои ексцесии,но не непременно развод.Като цяло тя е склонна да дава повече отколкото да получава и да помага дори това да и вреди,Нептуна е в 1 дом и тя си пречи на себе си понякога с това.Както и да е, аз си казах кои 3 планети гледам да са пряко замесени за да има по-силна тенденция за развод или за бързо разтрогване на партньорства;нейният брак е бая продължителен.

За произшествия по време на път си права,има един голям инцидент с кола и от тогава е с пирони в гръбнака.Костната система определено и е най-уязвима-Слънце в Козирог.

*

Divna

« Отговор #135 -: Януари 27, 2010, 01:54:48 pm »
Като гледам картата на тази жена, все едно гледам моята и направо ми настръхват косите. Тр. Марс, също ми прави опозиция на нат. Марс(водолей) който е в съвпад с ЛСВ на ИЦ.
Аз очаквах да взема да срешна голямата си любов при транзитна Венера и Лилит върху Марс и ЛСВ, пък и пр. Луна ми е в 5 дом (Лъв), дир. Марс в точен съвпад с дир.ЛСВ в 5 дом също ... а то какво излиза .... :03:
Успокойте ме малко бе хора, направо ми настръхнаха косите. Ще се мре ли? Да се пазя ли от катастрофи? Какво ме застрашава? А нали съм и сама в чужбина, та съвсем ще я втасам ако вземе да стане нещо по-сериозно. Какво ще правят децата ми сами... ужас.
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 11:21:49 pm от Divna »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #136 -: Януари 27, 2010, 02:14:39 pm »
Като гледам картата на тази жена, все едно гледам моята и направо ми настръхват косите. Тр. Марс, също ми прави опозиция на нат. Марс(водолей) който е в съвпад с ЛСВ на ИЦ.
Аз очаквах да взема да срешна голямата си любов при транзитна Венера и Лилит върху Марс и ЛСВ, пък и пр. Луна ми е в 5 дом (Лъв), дир. Марс в точен съвпад с дир.ЛСВ в 5 дом също ... а то какво излиза .... :03:
Успокойте ме малко бе хора, направо ми настръхнаха косите. Ще се мре ли? Да се пазя ли от катастрофи? Какво ме застрашава? А нали съм и сама в чужбина, та съвсем ще я втасам ако вземе да стане нещо по-сериозно. Какво ще правят децата ми сами... ужас.
................

Извинявай,но твоя хороскоп няма нищо общо с пуснатия от Синухе. Нямаш повод за такива страхове.
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 09:44:36 am от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #137 -: Януари 27, 2010, 02:21:33 pm »
Съвпада с Марс на Венерата и квадрата с Нептун не е притеснителен,там са си силните чувства и някои ексцесии,но не непременно развод.Като цяло тя е склонна да дава повече отколкото да получава и да помага дори това да и вреди,Нептуна е в 1 дом и тя си пречи на себе си понякога с това.Както и да е, аз си казах кои 3 планети гледам да са пряко замесени за да има по-силна тенденция за развод или за бързо разтрогване на партньорства;нейният брак е бая продължителен.

За произшествия по време на път си права,има един голям инцидент с кола и от тогава е с пирони в гръбнака.Костната система определено и е най-уязвима-Слънце в Козирог.

Съгласна съм за брака. Там нещата са други. И защо ми се обясняваш толкова,виждам че е читав човек. Благодаря,че сподели за този тежък инцидент,защото е много добре показан. Сега е важно да се предпазва,защото тр. Марс пак прави кофти аспекти. Нека просто приеме съветите насериозно и да не пътува. Тя дали кара ски или да има афинитет към планинарството?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #138 -: Януари 27, 2010, 02:23:09 pm »
Дивна, не бива да си позволяваш до такава степен да се вкарваш във филми и да настръхваш от всяка апокалиптична прогноза, която срещаш случайно или не.
Разбираемо е, но не го допускай, защото силата на мисълта всички знаем, че е голяма, нали.  :blink: Във всеки живот има хубави и лоши моменти, но когато потънеш за миг в подобни мисли се обгради със светлина и любов, мисли за важните и истински неща и вярвай, че някой бди над теб и ти мисли доброто.  :wub:    

*

Синухе

• 4978
« Отговор #139 -: Януари 27, 2010, 02:31:43 pm »
Абе Дивна я се успокой!Това което се е случило на жената най-лошото е преди години,а това което сега Марс и сервира е заради това че упр 1 и 6 дом.
Ако почнем да гледаме какво ни застрашава-винаги ще си го намерим в някой и друг аспект.При теб от това което казваш,наистина има шанс за любовна връзка,но не разчитай на бързи транзити да сформират това-те само могат да го отключат.Търси по-тежки транзити и важни прогресии  ;)