Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64953 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #240 -: Март 07, 2010, 09:23:11 am »
Ще кажеш че ти е изяла "десерта".  :P  С някои хора просто се срещаме за да отработим нещо в себе си. Ако нещо те дразни, просто се попитай защо ? Не е от значение каква е тя като човек, колкото как ти го приемаш и какво в теб докосва нейното поведение и отношение и как го отразяваш. Как е протекъл живота й досега, не разбирам защо тебе лично би те дразнило - това е нейния живот и тя сигурно така го разбира. Теб с какво те е ощетила - я, срещнала си човека до себе си, пък той е неин син.  :P

*

missKapriz

« Отговор #241 -: Март 07, 2010, 09:39:19 am »
Цитат
До манипулация прибягват слабите духом. Манипулацията е начин да постигнеш желаната цел, когато не си способен да я постигнеш по друг начин.

Не съм съгласна,че манипулаторите са слаби духом.Щом им минават номерата,значи тия около тях са по-слабите.А и какво значение има как ще постигнеш целта-нали тя оправдавала средствата?!Говоря за мирни средства разбира се.
Вижън,ако толкова те дразни бабето защо не живеете другаде-не може да очакваш,че някой на 80 ще се промени.Трябва или да се промениш ти или да се преместиш,за друг вариант не се сещам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Март 07, 2010, 11:17:42 am »
Човек след 45-50-годишна възраст човек трудно се променя, а какво да искаме от бабичка на достопочтена възраст?
А що се отнася до прибягването до манипулативни средства, аз лично приемам, че далеч не винаги печели силният. За "слабите духом" говоря. За една силна личност няма значение дали ще спечели или загуби, за нея е важен пътят, а не резултатът. Силният дух не се привързва към плодовете, към резултатите, макар и да е ориентиран към постигането им. Но липсва пристрастност, обвързаност с целта. Толкова еволюирали индивиди обаче все още са малцина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #243 -: Март 07, 2010, 12:03:43 pm »
Vision-
1)  да ти е жив и здрав рибока  да те радва и обича:)
2)  по въпроса за роднинския вампиризъм имам си теория- ако не искаш смесица от гняв и вина да те тровят ( пу че плутонско) им давай концентрирано внимание, изслушване  с желание, но дозирано ( обикновено се получава непрестанно вниамние с отвращение и вина)- просто си отдели някакво време за вниамние към нея.
3) обикновено тези жени изискват вниамние предимно от собственото чаве- накарай го той да й обръща вниамние регламентирано иначе се получава така: когато тя се тръшка  и се самоубива получава вниманието, което е искала ( т.е. захарче за изигрсната роля) е защо й е тогава да  се държи нормално, като е нормална  не получава захарче. И се получава така - дресирате я да хленчи. Покажете й,ч е когато е нормална и добра = захарче ( внимание), истерична и мрънкачка= никакво захарче.
Просто е и върши работа  ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #244 -: Март 07, 2010, 12:31:01 pm »
Цитат
3) обикновено тези жени изискват вниамние предимно от собственото чаве- накарай го той да й обръща вниамние регламентирано иначе се получава така: когато тя се тръшка  и се самоубива получава вниманието, което е искала ( т.е. захарче за изигрсната роля) е защо й е тогава да  се държи нормално, като е нормална  не получава захарче. И се получава така - дресирате я да хленчи. Покажете й,ч е когато е нормална и добра = захарче ( внимание), истерична и мрънкачка= никакво захарче.
Просто е и върши работа  Grin

Мн верно!Обикновено всякакви такива шантави прояви са вик за внимание.Лошото е,че са дразнещи за околните и те вместо с разбиране отговарят с досада и агресия понякога.С две думи-светът е пълен със самотни хора,които лесно бихме могли да направим щастливи,но все нямаме време и нерви за това.А и сега,когато Марс е нажежен до червено в Лъв е още по-трудно да се озаптим и кротнем

*

sunrain

• 6710
« Отговор #245 -: Март 07, 2010, 01:11:20 pm »
Както и самите й жестове, обгрижване също са знак, че иска да бъде значима за близък човек, оценена, наистина страда от липса на внимание. Сигурна съм, че малко съчувствие и мило отношение от твоя страна Вижън ще помогне и ще я озапти. Няма да я промени със сигурност, не разчитай на това.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #246 -: Март 07, 2010, 02:22:13 pm »
 Дозирано внимание, искрена загриженост когато е необходимо, леко хладни и толерантни отношения- това е моята рецепта в отношенията ми със свекърва ми, която е със Слънце и стелиум в дева и нито една планета във въздушен знак.
 Имаше в миналото някакви лаишки опити от нейна страна  за манипулации, но секнаха като видя, че камъните падат в нейната градина.

« Отговор #247 -: Март 07, 2010, 02:28:00 pm »
Един мой приятел /и жена му/ си говорят с родителите на половинката си на Вие - супер инструмент за спазване на дистанция! ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #248 -: Март 07, 2010, 02:30:40 pm »
Към втория съпруг на майка ми все още се обръщам на Вие, макар че изкараха осем години заедно. А първата ми братовчедка се обръщаше и към баба ни на Вие. Аз не, защото бях отгледана от нея. Но при нас по принцип така е прието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Март 12, 2010, 06:12:36 pm »
Тази гадинка днес прецака компютъра, който ползвам в офиса. Ей тъй от нищото дойде.  ;D

« Отговор #250 -: Март 12, 2010, 07:06:33 pm »
Vision-
 клин- клин избива като се оплаква , и ти се оплаквай, колко ти е тежко, влез в ролята на слабия, хленчещия да я видиш как ще се
изблещи, ако е умна, ще се усети, че влизаш в нейната роля и я иронизираш, няма да й хареса със сигурност да се види отстрани ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #251 -: Март 12, 2010, 11:03:36 pm »
оффф, да влиза в дева , че полудявам!
хем съм със слънце в първи ,хем е стрелец , ама нещо мн. ме уморява тая огнена енергия....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #252 -: Март 15, 2010, 10:30:44 am »
Хора, възможно ли от високото кръвно, което вдигам да е от квадратурата на транз. Марс и Слънцето ми.Главоболие нон стоп.Толкова съм бясна тези дни на мъжете, така ме дразнят.Да има как  ще ги скалпирам.....Аман от тарапонкьовци!! :lol:

*

nerealna

« Отговор #253 -: Март 15, 2010, 10:33:09 am »
Марс ми е в съвпад с асцендента - 2 дни вече силно главоболие :( (упр.  ми 10 дом)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #254 -: Март 15, 2010, 07:26:00 pm »
Вижън, не са хубави тия хапчета...друг начин няма ли.   :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Март 15, 2010, 08:47:12 pm »
С билков чай пробвала ли си - мента, мащерка... или е "слаба ракия"?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #256 -: Март 15, 2010, 09:07:47 pm »
Vision, може би трява нещо със спорт да опиташ. Аз "отмивам " стреса с плуване. И бягане на гребната база, ноо в случая бягането не е добре за теб, щом имаш високо кръвно. Но плуването може да помогне. А пък и Марс в Лъв според мен е добре сега да спортуваме...кой както може.

*

Nebesna

« Отговор #257 -: Март 15, 2010, 09:09:38 pm »
Vision, може би трява нещо със спорт да опиташ. Аз "отмивам " стреса с плуване. И бягане на гребната база, ноо в случая бягането не е добре за теб, щом имаш високо кръвно. Но плуването може да помогне. А пък и Марс в Лъв според мен е добре сега да спортуваме...кой както може.

Аз съм решила да играя народни танци - по един час бързи хора 2 пъти седмично...после можеш да си изцедиш тениската.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #258 -: Март 15, 2010, 09:13:17 pm »
Определено за спорт е момента с тоя Марс и си е по темата, споко, Вижън.  ;)

За народните танци наистина е така, Небесна. Аз като изиграя едно хоро по повод и издържа до край едва си поемам въздух, страхотно е.  :blink:

« Отговор #259 -: Март 15, 2010, 09:21:11 pm »
Всичко, що е свързано с натоварване и удоволствие е много добре и за психиката и за тялото. сега съм си направила програма - плуване, фитнес, багане на гребната и упражненията от танците по 1 или 2 пъти в седмицата, мляко с овесени трици всеки ден и ще съм шест!
По натал Марс ми е в Лъв квдратура със Слънцето и съм много издържлива. Само натоварването ме спасява от "глупости".