Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64900 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #260 -: Март 15, 2010, 09:28:15 pm »
 хм, много е индивидуално - при транзит на сатурн над моя марс  ходех по 4-5  пъти в седмицата на  спорт и нямаше разеждане на енергията

Vision-  една "медитаци"  за 2 мин-  сядаш  на стол и  крачетата боси ( по чорапи) на земята  и затвяряш очи  представяш си, че пускаш  корени до  центъра на земят и  като стигнеш си ги прибираш:)  отнема 2-3 мин,  но има ефект за високо кръвно
« Последна редакция: Март 15, 2010, 09:33:35 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #261 -: Март 15, 2010, 09:55:11 pm »
пуууууу, че "девешка" прозорливост
топи пък ще кажеш как е ( това техника на рейкисти кълнат се в действието й)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #262 -: Март 15, 2010, 10:16:13 pm »
ok :72: и за да включа темата-  от 1000 години не съм спортувала сега взех да се раздвижвам  - получи се почти естествено

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #263 -: Март 16, 2010, 05:58:30 am »

Vision-  една "медитаци"  за 2 мин-  сядаш  на стол и  крачетата боси ( по чорапи) на земята  и затвяряш очи  представяш си, че пускаш  корени до  центъра на земят и  като стигнеш си ги прибираш:)  отнема 2-3 мин,  но има ефект за високо кръвно

тоя номер го правя лятото когато ходя често в гората. мен ме енергетизира обаче  :blink:  това е техника за заземяване и е свързана с първа чакра. идея си нямам обаче рейкистите за къв чеп я ползват  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #264 -: Март 16, 2010, 10:29:33 am »

тоя номер го правя лятото когато ходя често в гората. мен ме енергетизира обаче  :blink:  това е техника за заземяване и е свързана с първа чакра. идея си нямам обаче рейкистите за къв чеп я ползват  :P

Аз също ползувам тази техника, мо малко по-различно - потаям се цялата в магмата и ме полазват едни разкошни тръпки, заспивала съм така много пъти, макар, чр е по-добре първо да излезеш от нея ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #265 -: Април 07, 2010, 10:30:48 pm »
Чудех се, чудех се от къде ще ми го "сложи"... :-[, ама ей го на.
Днес ми е точната квадратура на транзитния Марс с натален Уран в 5-ти. Марс е на Ас-та, за тези къде още не са научили. :blink: /възврат на Марс/. Не зная има ли, няма ли общо , но изведнъж точно на датата, за мой ужас ми се счупи зъб и то кътник.Не се счупи, ами просто се пукна и сега ме боли.
Как пък не действат хубавите транзити, ами все тези, къде са кофти. :(

« Отговор #266 -: Април 07, 2010, 10:34:34 pm »
Оооо, МИя  :o Има ли начин да намериш някакъв спешен зъболекарски кабинет?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #267 -: Април 07, 2010, 10:37:37 pm »
Има, но мисля да си отида при моя стоматолог утре. Пия болкоуспокояващи и гледам транзитите. :(

PC: Транзитната Луна опозиционира тр. Марс, който е в съвпад с натален Марс и същевременно прави квадратура с Уран. Зъбите какво общо имат с това, освен че са ми визията. :unsure:
« Последна редакция: Април 07, 2010, 10:44:30 pm от Mia21 »

*

Divna

« Отговор #268 -: Април 08, 2010, 12:05:44 am »
Има, но мисля да си отида при моя стоматолог утре. Пия болкоуспокояващи и гледам транзитите. :(

PC: Транзитната Луна опозиционира тр. Марс, който е в съвпад с натален Марс и същевременно прави квадратура с Уран. Зъбите какво общо имат с това, освен че са ми визията. :unsure:

Мия, зъбите мисля са по Сатурн.
Не вярвам този транзит да е оказал влияние, пък и ти говориш за кътник, така че не виждам логика с визията. Освен ако усмивката ти не е до ушите като на тоя приятел  ;D или като на тоя  :93:

Шегувам се  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #269 -: Април 08, 2010, 06:26:54 am »
Дивна, ами тъкмо. Аз имам натален съвпад на Марс със Сатурн. ;) :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #270 -: Април 08, 2010, 08:36:15 am »
Виж ти,и при мен имаше посещение на зъболекар/другия ефект освен ситемното и постоянно спортуване/ при същия транзит на Марс в/у натални Сатурн и Марс,само ,че при мен тръгна от зъбния камък и венците .Марс ми У на Асц.Разликата е,че аз почти"доброволно" отидох ,можеше да почакам и още да стане наложително   ;)

А този квадрат явно ми е причинил едно постоянно напрежение ,безпокойство и раздразнителност,от които пък се разболях ,все някъде изби :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #271 -: Април 12, 2010, 06:40:00 pm »
Както вече писах,месец март паднах 2 пъти,нещо което не ми се беше случвало години.Февруари приятелката ми си счупи крака.На Великден на сестра ми мъжа-и двамата са с операции.Снощи на приятелката ми сина и.Каза,че в същото време гипсирали още около 7-8 деца.Друга позната мисля януари или февруари-отново крак.Такова нещо не помня.Имате ли подобни наблюдения и дали Марс в Лъв или аспектите на Сатурн са виновни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Април 12, 2010, 06:54:16 pm »
В моето обкръжение никой нищо не си е чупил. Аз през целия си живот нямам нищо чупено, засега.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #273 -: Април 12, 2010, 06:59:58 pm »
В моето обкръжение никой нищо не си е чупил. Аз през целия си живот нямам нищо чупено, засега.

Марс в 1 дом дава предразположения към травми, както и твърд аспект на Марс към Уран или Плутон. С Марс в 1 дом в Лъв мой близък си чупи 4 пъти ръката, един път главата и 2 пъти си е изваждал ръката от рамото.  :lol:

*

missKapriz

« Отговор #274 -: Април 12, 2010, 07:17:24 pm »
Момчето със счупения снощи крак има пр.марс съвпад с нат Слънце на К3,Сол.Асц и сол Марс в съвпад в 6 натален дом,Уран/У1 е в съвпад със Сатурн/У12
Приятелката ми-тр.сатурн съвпад с пр Асц,пр.Марс съвпад тр.Хирон в 6 натален дом,няколко активирани чрез прогресии куспиди
Пропуснах нещо важно-в натала тя има опозиция Луна/Марс съответно на К12/К6 и в деня на инцидента аспекта е активиран от новолунието -30.01 и опозиция тр Марс в Лъв с наталния и Марс
« Последна редакция: Април 12, 2010, 07:47:28 pm от missKapriz »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #275 -: Април 12, 2010, 07:43:36 pm »
Аз в момента имам транзитен марс в точен съвпад АС.
Дано не ми се случи подобно нещо :'(
По натал марс ми управлява 10 дом и се намира в 10ти.

« Отговор #276 -: Април 13, 2010, 09:14:08 am »
   Ииии, МисКаприз сега се сещам, една позната - зодия Лъв, падна и тя през февруари и си счупи ръката, а сега й открили меланом и ще я опирарат....

*

nerealna

« Отговор #277 -: Април 13, 2010, 09:31:12 am »
Четох някъде, че марс в 6 дом дава счупване на кост.

*

missKapriz

« Отговор #278 -: Април 13, 2010, 09:33:15 am »
Дейзи,изрови и картата от някъде да и видим аспектите

*

missKapriz

« Отговор #279 -: Април 13, 2010, 10:04:22 am »
Цитат
но само двете ръце съм си чупила по веднъж, отдавна и това е, не мисля, че е много, за да говори нещо за тази позиция на марс специално..
E не е малко!Но едва ли само той е виновника-ако помниш датите може да разгледаш аспектите и да сравним