Здравей Гост

До Лили - еднократно и само в тая тема

• 46 Отговора
  • 6399 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
До Лили - еднократно и само в тая тема
« -: Октомври 16, 2009, 05:49:01 pm »
Лили, не искам нищо друго и нищо повече. Освен да потвърдиш и в тоя клуб думите си, казани за него в оня..., а именно

galy
само че ги извади зад гърба ми в онзи клуб на астросайт.орг.....

Lillie   
Публикувано   16.10.09 18:09   

Може би защото там има достатъчно "овце" да се вържат и достатъчно "слепци", на които трябва да им се отварят очите. И всички до един извисени, трепнещи в очакване на квантовия скок. Манията за определяне на "нива" не е подминала и оня клуб, за съжаление... чудех се дали от тук се е пренесла заразата там или от там тук, и кой е преносителят...

и още

Lillie ()   
Публикувано   16.10.09 18:17   

Мисля, че в оттатъшния "кокошарник" се чувстваш достатъчно уютно, Кайли.... Кокошарник, в който превърнахте няколко години упорит труд и чисти намерения. Който не умее и не му е дадено да съгражда, ще руши съграденото от другите. Сега започвам да разбирам колко прав е бил админът на сайта астро.тонди.ком в решението си да го затвори и да спре да го поддържа.

*

kaily

• 5145
Re:До Лили - еднократно и само в тая тема
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2009, 05:51:54 pm »
И понеже изобщо не искам да настава калабълък, моля никой да не пише в тая тема.
Единствено искам Лили да каже в очите на тукашните клубари онова, което каза за тях другаде.
Може да си има основания, може всичко, нейна си работа.

Искам да го потвърди.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2009, 06:02:11 pm »
Пренасянето на проблеми от един клуб в друг
не говори добре за този, който ги разнася   :-X
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2009, 06:04:52 pm »
Не очаквах да паднеш толкова ниско, Кайли, наистина не очаквах.

Цитат
Re: да си призная...  [re: Kaily]    
Автор   Lillie ()   
Публикувано   16.10.09 18:53   Редактирай мнение" следващо непрочетено мнение Отговор на мнението

Кайли, ти имаш нужда от стадо, което да те следва. А сега разбирам, че и от интриги. Това е повече от очевидно. После ми говори ти за "достойнство". Много жалка гледка е това, което правиш.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=astrologiq&Number=1950506568&page=0&view=collapsed&sb=5

Фактът, че си в добри отношения със създателите на този форум, би трябвало да те радва.
Единствено това ще е причината да толерират тази твоя тема тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Октомври 16, 2009, 06:06:28 pm »

А ЗАЩО? СВЕТЪТ Е ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО.

Нямам думи.
Възмутена съм от дъното на душата си.
Огорчена съм, че се оправдаха и някои мои предположения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Октомври 16, 2009, 06:10:20 pm »

Също така съмнявам се на колегите да им се чете цялата дискусия в дира, за да добият впечатление откъде е тръгнало всичко. Само да уточня, че особата, пуснала тук тази тема, в продължение на няколко години води вируални войни с неколцина астролози. Набедените за мишена астролози периодично се сменят, репертоарът й обаче не търпи развитие.
Наблюдавам я в продължение на няколко години, дотук гуру синдромът й не ме притесняваше. Но когато бъде засегната цяла група от хора и това носи вреда, руши, няма как да не си кажа мнението, да премълча. Особено, когато се опитва да си постига целите по един недостоен и интригантски начин.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Октомври 16, 2009, 06:13:23 pm »
Аз не пренасям нищо от един клуб в друг, Лили.
Аз си се джафках мирно и кротко ТАМ и дори не пренасях теми в съседните клубове ТАМ!
Камо ли да споделям какво е тук и да го пренасям там.

Ти си позволи ТАМ да дебатираш тукашния клуб и обитателите му, ти започна първа, не съзнаваш ли?

Когато съм на едно място, принципно си обсъждам проблемите на това място и го обсъждам с хората на това място.

Ти се оказа способна да съдиш хора, които и крак не им е стъпвал там.

Затова единственото, което поисках от теб, е да потвърдиш становището си за този клуб и ТУК, пред хората, които осъди.

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2009, 06:16:18 pm »
Лили,
много те моля, отсей нещата,
особата, която си се прави на улава там, не е говорила за хората тук.
Каквато и да съм, не мислиш ли, че доста дълго време пиша тук и тукашните ме познават от години по това, което съм писала тук. Защо им обясняваш каква съм и що съм?

Там съм една, тук съм друга.

Това не е целта на тази тема, не ме нападай, ПРОСТО ПОТВЪРДИ ДУМИТЕ СИ!

И моля никой от тукашните клубари да не се меси, за да не се създават дрязги.
Всичко, което искам, е Лили да има доблестта да потвърди онова, което може да каже зад гърба на друг.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 16, 2009, 06:16:39 pm »
Небесна, прочети внимателно и помисли защо в цитираното съм писала някои думи в кавички!
Там е разковничето, ако можеш да четеш между редовете отвъд думите.
Постингът ми не изразяваше отношение към определена група потребители, а единствено виждането ми за опитите за влияние върху чужди съзнания на потребителката, с която се наложи да вляза в спор оттатък, бидейки възмутена от нейните нападки. Повечето от тях при това са на субективно основа. На всичкото отгоре неколкократно съм я хващала да пренася конфликтите от другия клуб тук, макар и индиректно, с намеци.

ПП. Може би ще е най-добре да се запознаете с цялата дискусия оттатък, за да прецените сами защо се е стигнало до този тон и липса на диалогичност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #9 -: Октомври 16, 2009, 06:17:08 pm »
Надявам се, че тук модератора ще изтрие темата
и няма да позволи подобни интриги  :-X

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Октомври 16, 2009, 06:22:38 pm »
Значи го отрече, не си визирала това и тези думи не са думи към клуба тук, а аз съм се заблудила.

...ми аз манипулирам, ти не...затова оставям хората тук да отсъдят...и да не се месят.
Мунлейди, която ти е основна поддакваща там и няколко дена ми ходи също по петите, не е от хората тук, тя си върви оттам.

С две думи и да го подчертая - ОТРИЧАШ

На мен хич не ми изглежда като описание на един нещастен клуб от свестни хора, попаднали по неволя под моя гнет. Но щом пък ти казваш.....

*

Moonlady

• **
  • 1112
МОЛЯ МОДЕРАТОРА
« Отговор #11 -: Октомври 16, 2009, 06:27:13 pm »
МОЛЯ МОДЕРАТОРА да изтрие тази недостойна тема  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 16, 2009, 06:30:07 pm »
Лили, не искам нищо друго и нищо повече. Освен да потвърдиш и в тоя клуб думите си, казани за него в оня..., а именно

Заставам зад всяка своя дума, Кайли, но само в контекста, използван от мен. И обърни по-специално внимание на кавичките, ако случайно не си ги забелязала. А и ти не си човекът, който може да знае какъв смисъл съм вложила в написаното. И какво отношение. Най-вече за отношението ми можеш да тънеш в догадки. Което обаче не ти дава никакво морално право да занимаваш с манията си за манипулация и дребнаво интригантство този форум, като ми вадиш думите от контекста на дискусията. Не очаквах от теб да занимаваш с месианската си мания и този форум. Мисля, че тук има достатъчно теми за дискусия освен личните ти битки. Ще те разочаровам, драга, но с повечето от съфорумците, които пишат по-отдавна тук, съм имала удоволствието да се запозная и се познавам и лично, в реалния живот. Така че твоите жалки напъни да им внушиш "мое" отношение, което аз не споделям, не ще се увенчаят с успех. Това, което правиш, наистина надмина очакванията ми. До последния момент вярвах и се надявах, че ще успееш да си запазиш достойнството в този, да си признаем, глупав и безпредметен спор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 16, 2009, 06:42:22 pm »
Значи го отрече, не си визирала това и тези думи не са думи към клуба тук, а аз съм се заблудила.

Ма Кайли, ние тук наистина сме "кокошарник", само дето петли липсват. Има един-двама, но общо взето са малко за сметка на дамското присъствие. Същото мисля, че каза ти и за оттатъшния клуб, аргументирайки го с присъствието на някои астроложки там, които както изглежда не са ти по вкуса. Е, тогава щом периодично вземам участие в набедения от теб за кокошарник клуб, като същевременно пиша и тук, няма ли да е "кокошарник" и този? Нали според теб съм една от особите, които превръщат мястото оттатък в "кокошарник"? Да приемем ли, че и този форум съм превърнала в такъв? Да приемем ли също така, че казвам на пишещите тук съфорумци какво и как да мислят, как да реагират, как да дискутират, какъв им е пътят в живота, кое е правилно/неправилно за тях и въобще "с какво право" блаблабла, каквато позиция всъщност си застъпила ти оттатък спрямо съклубарите? Изумяваш ме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Октомври 16, 2009, 06:45:38 pm »
Нищо не внушавам, повторих ти думите, контекста нека сам да си го чете, всеки има очи да чете, всеки има акъл да съобрази.
Аз така видях, разтърках очи, бях много учудена, пак го четох и пак го мислих, за себе си установих, че ти говориш пределно ясно за тукашния клуб, който въпреки твоите героични усилия и чисти намерения се превърнал в кокошарник.

Сега се оказва, че всъщност аз съм го превърнала в кокошарник. Това си имала предвид.
Ясно.

Така или иначе, аз тоя клуб нямаше да занимавам с нищо, ако ти не го беше намесила. Както вече споменах, имам навика на едно място да не говоря за другите места, които посещавам. Поради тая причина ти не знаеш в кои клубове влизам и пиша, защото тук не споменавам ония и там не споменавам тия и останалите.

Елементарно джентълменство.

Ясно - ти ме обвиняваш мен, че съм скапала тоя клуб, защото съм манипулативна и умрем да правя дрязги, а клубарите тук явно са инфантилни, щом толкова много народ ме е оставил да го скапя.

*

kaily

• 5145
« Отговор #15 -: Октомври 16, 2009, 06:52:12 pm »
Цитат
Ма Кайли, ние тук наистина сме "кокошарник", само дето петли липсват. Има един-двама, но общо взето са малко за сметка на дамското присъствие. Същото мисля, че каза ти и за оттатъшния клуб, аргументирайки го с присъствието на някои астроложки там, които както изглежда не са ти по вкуса

Мила Лили, от това, че аз съм казала, че тамошния клуб е кокошарник, АБСОЛЮТНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЛЕДВА, че смятам и този за такъв.

Освен това - ОСНОВНО И МНОГО ВАЖНО НЕЩО - отбележи - аз това, че оня е кокошарник, го казах ТАМ, т.е. в очите на всички, не зад гърба им.

Изобщо не смятам, че тук е кокошарник, смянам, че тук е едно приятно и приятелско място на хора, които макар и различни и понякога поджафкащи се, са в основата си добронамерени, добросърдечни и с желание да си помагат взаимно.
Смятам този тук клуб за едно от малкото места в интернета, къде по чудодеен начин е постигната атмосфера на приятелство и сътрудничество и тази именно атмосфера е по-важна от всичко останало, дори от факта, че нерядко не се говори за астрология.

Поради която именно причина аз тук се държа по начин такъв, че се налага ти да обясняваш на тукашните за изявите ми там в образа ми на воюваща. Не се ли замисли, че след като вися 4-5 години тук, е малко странно да обясняваш каква съм? Тук съм такава, там съм инаква.

Освен това тук писах, че имам нужда от конфликт и от война за вдигане на адреналина, точно преди да отида там и да намеря кой да ми го вдига. Не съм се и опитвала, и през ум не ми е минало да си вдигам адреналина си тук, защото, както вече казах, това място е свещено за мен заради комфорта, който е създаден тук.

Искам да воювам, отивам при кокошките, с които искам да воювам, казвам им в очите, че са кокошки и нататък по реда си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 16, 2009, 06:52:30 pm »
За щастие този клуб не си скапала, защото очевидно нямаш такива намерения. Харесваш го заради хората, пишещи в него, заради отношението, заради атмосферата, а може би си имаш и други причини и пристрастия, които няма нужда да коментираме... Оттатък обаче показваш другото си лице и създаваш дрязги. Усетиш ли наченки на конфликт, веднага се появяваш, като че ли за това дебнеш... Та се чудя, Кайли, кое е истинското ти лице - това тук или оттатък? Да вярваме на това ти лице тук, след като сме видели и другото? Или тук се опитваш да спазваш някакво благоприличие, а в други форуми си на принципа "след мен - потоп"?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Октомври 16, 2009, 06:56:16 pm »
И двете лица са мои. И имам още много.

Но едно не си позволявам. Като имам нещо да кажа някому, се изправям и му го казвам в лицето.
Както направих там с приятелката ти, която ти тръгна да защитаваш, а аз доста време се опитвах да не споря с теб и гледат да ти отговарям по-меко.

Та стига вече си подхващала мои тези и си ме замеряла с тях по главата.
Исках да знам едно - ти се отметна от думите си.
Толкоз.
Сега върти и усуквай, нападай ме, обяснявай, че аз съдя, че Мерка ми там, а Юпито ми онам, съди ми Сатурня и накрая заявявай, че аз съдя, а ти си света вода ненапита.

Вече го минах тоя етап оттам, отидох да се заям, заядох се. Не намесих тукашните. Ти се намеси да защитиш приятелката си и в резултат на разменените реплики се изплю в лицето на тоя клуб.
А после дойде тук и отрече.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 16, 2009, 06:56:59 pm »
Искам да воювам, отивам при кокошките, с които искам да воювам, казвам им в очите, че са кокошки и нататък по реда си.

Ама Кайли, по същата логика всеки е в правото си и теб да те нарече кокошка. Щом ти самата демонстрираш такова отношение. Или мислиш, че онези са кокошки, а ти не си? Хайде, да не се вдетиняваме, че става смешно вече. С това приключвам участието си в твоята лична драма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 16, 2009, 07:00:14 pm »
Ти се намеси да защитиш приятелката си и в резултат на разменените реплики се изплю в лицето на тоя клуб.
А после дойде тук и отрече.

Кайли, те се изплю в лицето на цялата астрология.
Върни се горе и препрочети какво съм написала:
Цитат
Заставам зад всяка своя дума, но в контекста, който съм използвала.

А ти ги вадиш от контекста, въртиш и сучиш в опита си да докажеш нещо, което не е. И да ми вмениш отношение към този клуб или към пишещите в него, което нямам. Жалко е за теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.