Ма Кайли, ние тук наистина сме "кокошарник", само дето петли липсват. Има един-двама, но общо взето са малко за сметка на дамското присъствие. Същото мисля, че каза ти и за оттатъшния клуб, аргументирайки го с присъствието на някои астроложки там, които както изглежда не са ти по вкуса
Мила Лили, от това, че аз съм казала, че тамошния клуб е кокошарник,
АБСОЛЮТНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЛЕДВА, че смятам и този за такъв.
Освен това - ОСНОВНО И МНОГО ВАЖНО НЕЩО - отбележи - аз това, че оня е кокошарник, го казах
ТАМ, т.е. в очите на всички, не зад гърба им.
Изобщо не смятам, че тук е кокошарник, смянам, че тук е едно приятно и приятелско място на хора, които макар и различни и понякога поджафкащи се, са в основата си добронамерени, добросърдечни и с желание да си помагат взаимно.
Смятам този тук клуб за едно от малкото места в интернета, къде по чудодеен начин е постигната атмосфера на приятелство и сътрудничество и тази именно атмосфера е по-важна от всичко останало, дори от факта, че нерядко не се говори за астрология.
Поради която именно причина аз тук се държа по начин такъв, че се налага ти да обясняваш на тукашните за изявите ми там в образа ми на воюваща. Не се ли замисли, че след като вися 4-5 години тук, е малко странно да обясняваш каква съм? Тук съм такава, там съм инаква.
Освен това тук писах, че имам нужда от конфликт и от война за вдигане на адреналина, точно преди да отида там и да намеря кой да ми го вдига. Не съм се и опитвала, и през ум не ми е минало да си вдигам адреналина си тук, защото, както вече казах, това място е свещено за мен заради комфорта, който е създаден тук.
Искам да воювам, отивам при кокошките, с които искам да воювам, казвам им в очите, че са кокошки и нататък по реда си.