Здравей Гост

новолунието във везни

• 51 Отговора
  • 6357 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
новолунието във везни
« -: Октомври 17, 2009, 02:27:08 pm »
предлагам всеки да каже къде ще му цъфне ;D новолунието утре на 24: 59 във везни. да сподели след събитието , какво и къде се е случило и какво е отключило. ;D и така да проследиме всяко новолуние в различните зодиакални знаци.

при мен е в 11-я дом и е в тригон с юпитер :).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:новолунието във везни
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2009, 02:31:22 pm »
Аз честно досега не съм забелязала някое новолуние па даже и еклипса да ми е подействала по някакъв начин, ма щом си рекла...на мен ми е в 11 също и ми прави точни секстили към Уран и  Мерка.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2009, 02:47:32 pm »
Интересно ще е наистина да следим всички Новолуния и да видим дали и как ни работят,след като засегнат дадена точка или дом  ;)

На мен предстоящото Новолуние  ми е в точен съвпад с Плутон във 2 дом!  ::)

Хм очаквам кинти и печалби,пък да видим  ;D

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2009, 03:01:01 pm »
При мен новолунието ще попадне в 1 дом, без аспекти към натални планети.Не знам при такива случаи дали съответното новолуние има значение само за дома в който попада или не оказва влияние. Ще видим, ще следя за събития. ;)

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Октомври 17, 2009, 03:06:11 pm »
при мен попада в 8 дом и е в куинконс със Селена в 1 дом и квадрат с Атина Палада в 11 дом... идея си нямам какво да очаквам  ??? ... и евентуален тригон /3* орбис не зная дали са валидни/ със Сатурна в 4 дом...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2009, 03:08:08 pm »
кайли , новолунието го приемам като транзит ,като фокус или като акцент в/у лупа. при нас с теб е в 11-ти дом. на този дом му казвам трите п-ъта ;D. приятели ,протектори , проекти ,приоритети любовта която получаваме. значи присъединяване към групи , активен социален живот.нови приятелства....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Октомври 17, 2009, 03:23:43 pm »
Много хубава тема,Марая.  ;D Новолунията са много важни и ако правят точни аспекти към куспиди и натални планети,са много показателни. Синухе,пожелавам ти от сърце много пари.Ще чакам да се пахвалиш какво се е случило.  ::) Новолунието при мен е на куспидата на асцендента ми.Важни са и осите от картите на Новолунията-асц.,десц.,МЦ и ИЦ, в кои домове попадат в натала.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 17, 2009, 03:25:44 pm »
предлагам всеки да каже къде ще му цъфне ;D новолунието утре на 24: 59 във везни. да сподели след събитието , какво и къде се е случило и какво е отключило. ;D

На мен утре ще ми кацне точно върху СЛВ в 11 дом, в опозе към натална Венера.

Ама да ти кажа, не очаквам кой знае какво, но пък да видим... :)

Иначе и аз утре очаквам кинти, ще вземат още едно коте (за подарък). Любимото ми ще вземат, все се надявах да харесат някое друго... Ох, не знам как ще го откъсна от сърцето, толкова силно се привързах към тях.  :(
При Венера във Везни и Марс в Лъв, както и обратното, става актуална темата с подаръците и ухажването.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 17, 2009, 03:33:18 pm »
Много хубава тема,Марая.  ;D Новолунията са много важни и ако правят точни аспекти към куспиди и натални планети,са много показателни. Синухе,пожелавам ти от сърце много пари.Ще чакам да се пахвалиш какво се е случило.  ::) Новолунието при мен е на куспидата на асцендента ми.Важни са и осите от картите на Новолунията-асц.,десц.,МЦ и ИЦ, в кои домове попадат в натала.  ;)

скарлетка , я нова прическа , я нов гардероб с акцента в/у асц-то. ;) :)

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Октомври 17, 2009, 03:42:08 pm »

скарлетка , я нова прическа , я нов гардероб с акцента в/у асц-то. ;) :)

Я начало на нови изяви.  ;)  

« Отговор #10 -: Октомври 17, 2009, 05:51:31 pm »
А на мен ще ми влияе на целия солар :-[. Утре трябва да си измисля 9 желая по Везни  ::) Интересно е също, че 2009/2010 има две затъмнения с Луната ми и едно, което пряви квадрат на Слънцето и Урана ми. 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Октомври 17, 2009, 05:56:03 pm »
предлагам всеки да каже къде ще му цъфне ;D новолунието утре на 24: 59 във везни. да сподели след събитието , какво и къде се е случило и какво е отключило. ;D

На мен утре ще ми кацне точно върху СЛВ в 11 дом, в опозе към натална Венера.

Още един глас за 11 дом.  :) Върху Плутон/СЛВ и в квадрат към Венера.  ::) Ама то като ми остане време мога да се замисля, а докато това се случи, вече сигурно ще съм разбрала как ще ми се отрази.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #12 -: Октомври 17, 2009, 05:58:44 pm »
    ;) в този градус коя звезда беше ?

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Октомври 17, 2009, 06:20:09 pm »
   ;) в този градус коя звезда беше ?

Арктур е на 24,22 градуса във Везни.
На мен новолунието ми е в 10-ти дом.
Не сключва точни аспекти. 

« Отговор #14 -: Октомври 17, 2009, 06:25:46 pm »
   Да считаме ли че Арктур е в съвпад с новолунието - това вече би трябвало да има ефект...А при мен ще прави точен тригон с ЮЛВ и МС  ;)...Ще докладваме за събития ако ги има въобще...По този начин веднага се сещам, че можем да се върнем назад във времето и да видим миналите новолуния какво влияние са оказали ... 8)

« Отговор #15 -: Октомври 17, 2009, 06:26:41 pm »
и при мен новолунието активира 2 дом,без аспекти

и Спика е близо до новолунието 23гр.20 Везни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #16 -: Октомври 17, 2009, 06:27:41 pm »
Каква е продължителността на влияние на новолунието?

На мен ми е в 12-ти дом.

« Отговор #17 -: Октомври 17, 2009, 06:28:44 pm »
До пълнолунието след 14 дни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Октомври 17, 2009, 06:32:50 pm »
e понякога и за по- дълго :P
луната във везни и гардеробчето ми се уголеми ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Октомври 18, 2009, 12:56:20 am »
имам наблюдения....новолунието работи преди точния аспект :) :o