Здравей Гост

Obuvki

• 12 Отговора
  • 4829 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Obuvki
« -: Декември 15, 2004, 09:28:01 am »
Mnogo ne razbiram ot sanishta, imam takiva koito se zbadvat , no chak kato stane razbiram, zashto sania e bil takav  ili kakvo e iskal da mi kaje sania.... ;)
Dnes sanuvah mnogo priaten san - kak si kupuvam obuvki i to dva chifta i nai-starnnoto e che sanuvah kak saprugat mi (koito ne sashtestvuva) mi kupuva vtoria chivt hahaha eeeeiii kakav kef beshe, biah na sedmoto nebe za tia obuvki  :D napravo me e iad, che se sabudih :D  

*

lin

Obuvki
« Отговор #1 -: Декември 15, 2004, 10:04:24 am »
Ами с такъв сън просто трябва да се поогледаш наоколо май ;)

Новите обувки са за любов, а пък и 2 чифта, че и мъж ти ги е купил.... Леле-леле! :D  :D  :D  

*

edna

• **
  • 541
Obuvki
« Отговор #2 -: Декември 15, 2004, 11:51:43 am »
Цитат
Ами с такъв сън просто трябва да се поогледаш наоколо май ;)

Новите обувки са за любов, а пък и 2 чифта, че и мъж ти ги е купил.... Леле-леле! :D  :D  :D
Znachi novi obuvki - nova lubov, taka li ? :D E az takmo se otkazah ot majete i ne mi se zanimava s tiah pone v blizkite niakolko meseca :D Prdpochitam mai da si sanuvam samo  :D  

*

lin

Obuvki
« Отговор #3 -: Декември 15, 2004, 01:47:01 pm »
То не питало казват  :D  :D  :D  

*

edna

• **
  • 541
Obuvki
« Отговор #4 -: Декември 16, 2004, 09:04:13 am »
Цитат
То не питало казват  :D  :D  :D
I az taka znam  :) no az sam pisimstichno nastroena v momenta, no vse pak ako toai san pokaje neshto vednaga shte go spodelia  :)  

*

lin

Obuvki
« Отговор #5 -: Декември 16, 2004, 02:13:48 pm »
стискам ти палци! :)  

*

edna

• **
  • 541
Obuvki
« Отговор #6 -: Декември 16, 2004, 03:08:20 pm »
Цитат
стискам ти палци! :)
Mersi lin :), a az ti pojelavam samo hubavi raboti da ti se sluchvat :)  

*

gostenka

Obuvki
« Отговор #7 -: Декември 16, 2004, 03:25:35 pm »
Zdraveite.
Otdavna ne bqh synuvala tolkova jivo kakto vchera ,no nemoga da otkriq znachenieto na mnogo simvoli v synq mi.
Pomnq malko,no vajni kluchovi simvoli.Putuvah s edin retro angliiski avtomobil ,i do men se nastani edin vesel duh ,vyv formata na myj s shapka ,gospodin,i mi govoreshe ,che e Duh i che moje razni neshta ,naprimer da popytuvame vyv vremeto,az se izsmqh ,i vyv avtomobila zazvucha nqkakva retro muzika.Beshe dobronameren i kaza ,che mi pomaga.
Sledvasht kadyr:az ,oblechena vyv nqkakva bqla roklichka ,dosta nakysana i bosa ,vyrvq ,po-tochno gazq kalishta i trudno se pridvijvam ,krakata mi pochti do kolenete bqha ocapani v kal,a okolo men mnogo hieni ,nqkoi lejat i myrzelivo si hapvat kokali i myrshi razni,kogato me zabelqzaha ogoliha zybi i se pridvijvaha kym men ,i v tozi moment se poqvi onzi Duh i im napravi neshto kato magiq ,hienite vednaga se uspokoiha ,i se vyrnaha ,ostyaviha me da se pridvijvam spokoino.posle sednah nasred kalta i chetoh nqkakyv uchebbnik,trqbvashe da se podgotvqm za izpit,no se kolebaeh dali da ostavq uchebnika i da otida na sreshta s moq priqtelka.izbrah sreshtata.natatyk mi se gubqt spomenite;
sledvasht kadyr:izluizam ot friziorski salon i vijdam kuchenceto mi i vsichki onezi hieni,tozi pyt bqh izzela funkciite na Duha i gi uspokoih nqkak s pogled i spasih kuchenceto si.Kakvo moje da pokazva? :ph34r:  :rolleyes:  

*

edna

• **
  • 541
Obuvki
« Отговор #8 -: Декември 16, 2004, 04:14:09 pm »
Цитат
Zdraveite.
Otdavna ne bqh synuvala tolkova jivo kakto vchera ,no nemoga da otkriq znachenieto na mnogo simvoli v synq mi.
Pomnq malko,no vajni kluchovi simvoli.Putuvah s edin retro angliiski avtomobil ,i do men se nastani edin vesel duh ,vyv formata na myj s shapka ,gospodin,i mi govoreshe ,che e Duh i che moje razni neshta ,naprimer da popytuvame vyv vremeto,az se izsmqh ,i vyv avtomobila zazvucha nqkakva retro muzika.Beshe dobronameren i kaza ,che mi pomaga.
Sledvasht kadyr:az ,oblechena vyv nqkakva bqla roklichka ,dosta nakysana i bosa ,vyrvq ,po-tochno gazq kalishta i trudno se pridvijvam ,krakata mi pochti do kolenete bqha ocapani v kal,a okolo men mnogo hieni ,nqkoi lejat i myrzelivo si hapvat kokali i myrshi razni,kogato me zabelqzaha ogoliha zybi i se pridvijvaha kym men ,i v tozi moment se poqvi onzi Duh i im napravi neshto kato magiq ,hienite vednaga se uspokoiha ,i se vyrnaha ,ostyaviha me da se pridvijvam spokoino.posle sednah nasred kalta i chetoh nqkakyv uchebbnik,trqbvashe da se podgotvqm za izpit,no se kolebaeh dali da ostavq uchebnika i da otida na sreshta s moq priqtelka.izbrah sreshtata.natatyk mi se gubqt spomenite;
sledvasht kadyr:izluizam ot friziorski salon i vijdam kuchenceto mi i vsichki onezi hieni,tozi pyt bqh izzela funkciite na Duha i gi uspokoih nqkak s pogled i spasih kuchenceto si.Kakvo moje da pokazva? :ph34r:  :rolleyes:
Zdravei milichka :D mnogo interesen san naistina...Soperd men kolata na par i to retro i maj Duh sas shapka :)))- targnala si po niakakva pateka koiato ti si si izbrala oshte ot mnogo otdavna (retroto)i patuvash po patia pak si imash i angel pazitel, koito shte te pazi kalta znam che e nekvi nepriatnosti moje bi po patia shte sreshnesh niakoi da ti prechi i da iska da ti navredi (ot hienite i kalta), no v kraina smetka vsichko shte e v tvoite race i shte se spravish sas vsichki zadachi i prepiatstvia  :D  

*

АН

Obuvki
« Отговор #9 -: Декември 16, 2004, 06:01:40 pm »
Цитат
Zdraveite.
Jeni,

според мен акцентът в сънищата пада върху учебника :ph34r:  

*

gostenka

Obuvki
« Отговор #10 -: Декември 16, 2004, 11:39:53 pm »
Цитат
Цитат
Zdraveite.
sledvasht kadyr:izluizam ot friziorski salon i vijdam kuchenceto mi i vsichki onezi hieni,tozi pyt bqh izzela funkciite na Duha i gi uspokoih nqkak s pogled i spasih kuchenceto si.Kakvo moje da pokazva? :ph34r:  :rolleyes:
Zdravei milichka :D mnogo interesen san naistina...Soperd men kolata na par i to retro i maj Duh sas shapka :)))- targnala si po niakakva pateka koiato ti si si izbrala oshte ot mnogo otdavna (retroto)i patuvash po patia pak si imash i angel pazitel, koito shte te pazi kalta znam che e nekvi nepriatnosti moje bi po patia shte sreshnesh niakoi da ti prechi i da iska da ti navredi (ot hienite i kalta), no v kraina smetka vsichko shte e v tvoite race i shte se spravish sas vsichki zadachi i prepiatstvia  :D
Blagodarq ti za hubavata interpretaciq!
 B)  :rolleyes:  

*

gostenka

Obuvki
« Отговор #11 -: Декември 16, 2004, 11:48:58 pm »
Цитат

AH :rolleyes: ,
tova e tochno versiqta ,za koqto dori na podsyznatelno nivo nejelaeh da se zamislqm.
 :ph34r: uchebnik-kal,kal,uchebnik...kal :wacko: :unsure:
Vdyhnovena ot knigata ,v koqto prochetioh ,che Bog ,predpochital da obshtuva s kartini (chuvstva,znaci)si pojelah predi zaspivane ,da polucha ot Nego otgovor na vyprosite si ,chrez kartini v synq si .I kakto dylgo vreme nishto ne synuvah ,imah tozi syn.
Moje bi otgovora e tochno tova-uchebnikyt.
i nqkakvo poslanie "Az shte te pazq ot vsichko ,ti ne spirai da vyrvish napred"
i"ne si razpilqvai vremeto ,a se zanimavai samo sys seriozni neshta" >uchebnik-namesto sreshta
 :)  :rolleyes:

*

АН

Obuvki
« Отговор #12 -: Декември 17, 2004, 02:30:32 pm »
Цитат
Цитат

AH :rolleyes: ,
tova e tochno versiqta ,za koqto dori na podsyznatelno nivo nejelaeh da se zamislqm.
 :ph34r: uchebnik-kal,kal,uchebnik...kal :wacko: :unsure:
Vdyhnovena ot knigata ,v koqto prochetioh ,che Bog ,predpochital da obshtuva s kartini (chuvstva,znaci)si pojelah predi zaspivane ,da polucha ot Nego otgovor na vyprosite si ,chrez kartini v synq si .I kakto dylgo vreme nishto ne synuvah ,imah tozi syn.
Moje bi otgovora e tochno tova-uchebnikyt.
i nqkakvo poslanie "Az shte te pazq ot vsichko ,ti ne spirai da vyrvish napred"
i"ne si razpilqvai vremeto ,a se zanimavai samo sys seriozni neshta" >uchebnik-namesto sreshta
 :)  :rolleyes:
Jeni,

ако подсъзнанието трябва да ни предаде нещо важно, особено ако дори на подсъзнателно ниво не желаем да се замисляме, то непременно ще се явят още сънища и всякакви прозрения от всякъде - нещо ще те насочва към отговорите на въпросите ти - и сънищата, и срещите, и разговорите и всичко :) - нямаш бърза работа всъщност :)