Zdraveite.
Otdavna ne bqh synuvala tolkova jivo kakto vchera ,no nemoga da otkriq znachenieto na mnogo simvoli v synq mi.
Pomnq malko,no vajni kluchovi simvoli.Putuvah s edin retro angliiski avtomobil ,i do men se nastani edin vesel duh ,vyv formata na myj s shapka ,gospodin,i mi govoreshe ,che e Duh i che moje razni neshta ,naprimer da popytuvame vyv vremeto,az se izsmqh ,i vyv avtomobila zazvucha nqkakva retro muzika.Beshe dobronameren i kaza ,che mi pomaga.
Sledvasht kadyr:az ,oblechena vyv nqkakva bqla roklichka ,dosta nakysana i bosa ,vyrvq ,po-tochno gazq kalishta i trudno se pridvijvam ,krakata mi pochti do kolenete bqha ocapani v kal,a okolo men mnogo hieni ,nqkoi lejat i myrzelivo si hapvat kokali i myrshi razni,kogato me zabelqzaha ogoliha zybi i se pridvijvaha kym men ,i v tozi moment se poqvi onzi Duh i im napravi neshto kato magiq ,hienite vednaga se uspokoiha ,i se vyrnaha ,ostyaviha me da se pridvijvam spokoino.posle sednah nasred kalta i chetoh nqkakyv uchebbnik,trqbvashe da se podgotvqm za izpit,no se kolebaeh dali da ostavq uchebnika i da otida na sreshta s moq priqtelka.izbrah sreshtata.natatyk mi se gubqt spomenite;
sledvasht kadyr:izluizam ot friziorski salon i vijdam kuchenceto mi i vsichki onezi hieni,tozi pyt bqh izzela funkciite na Duha i gi uspokoih nqkak s pogled i spasih kuchenceto si.Kakvo moje da pokazva? :ph34r: :rolleyes: