Ми освен да качиш карта и по-безжалостните да кажат някоя друга лоша дума за него, незнам как да ти помогнем.
хех, защо реши че точно пък това ще ме облекчи ..

той човека така се е оакал пред мен, че не знам дали има какво повече лошо да се каже за него ..

Неприятно чувство, намери начин да се оттърсиш и си виж синастрията, може би там са отговорите, кофти, ако имаш срещи по принуда с него.
Един добър начин за оттърсване от чувствата е да се напишат на лист хартия .. е аз писах тука ..

По отношение на синастията ни мисля, че няма да ме доведе доникъде, понеже забелязах, че и на жена му вече й е трудно да го понася .. Реагираме паралелно и едновременно - просто аз съм по-чувствителна, пък тя си го знае що за стока е.
Иначе най-лесно е да го отбягваш.
Няма как да стане, съседи сме. А и не мисля, че проблемите се решават с бягство. Ех, можеше да се оплача в темата за съседите

ама така и така съм почнала тука, да кажа че имам водолей на к3 - той е компютърен специалист + марс в риби - явно дава съседи подлизурковци .. :rolleyes: междувпрочем и той е с марс в риби, като нищо ше спретнем една война на световете ..

Да няма нещо във Везни, Риби или Рак този Стрелец?
еми да, тоя съвпад на венера и меркурий дет съм го набедила е в 7-ми дом, значи везни ..
Но аз имам наблюдения върху нептунови Стрелци, може оттам да идва проблемът.
да, точно нептунов стрелец - слънце съвпад с нептун. поздравления!
квадрата на плутон с меркурий / у4 / да не ви заблуждава, използва го само срещу жена си .. :mellow: