Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 50124 Прегледи
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #180 -: Февруари 08, 2011, 06:21:01 am »
По едната си професия се е издигнал до най-високата позиция, уви както се казваше в една басня 'с пълзене' .. 

По Марс в Риби с пълзене ще да е  ;D... Туй да не ти е Марс в Козирог - да се катери гордо и самотно до върха или телешки - да рие земята с копитца с привидно спокоен вид и да дебне кога моментът е узрял.

а рачешкия?  ;D не ми казвай,че е с пълзене  :unsure:

*

tanina80

« Отговор #181 -: Февруари 08, 2011, 06:50:19 am »
а рачешкия?  ;D не ми казвай,че е с пълзене  :unsure:
Той е по-скоро със сръдни и правежи.... от типа "ама аз не исках това да направя, а пък то виж какво стана ..."

Момичета, много ви се радвам на анализа на картата, и за темата, че се отвори за дуалните знаци  ;) понеже много ме засяга (бъкана съм с Дева, Стрелец, Близнаци, е Риби поне нямам, ама то транзитите в момента (май ми се мернаха доста планети в Риби) ... сигурно са достатъчни)
За дуален знак и двете твърдения, които сте описали ми се струват верни, две думи обясняват едно и също нещо ... и Дева, и Стрелец, и Близнаци и Риби ... гледат двете страни на монетата и преценяват коя за момента е по-добре да гледат. В това им се изразява и подвижността. Нагаждат се към ситуацията, нагаждат се и към неподвижните знаци или тръгват с кардиналните нанякъде  :blink:
Ако направим примерно някакво сравнение със строежа на атома  ;D (тая глупост пък от къде я измислих ...) Дева, Стрелец, Близнаци и Риби са свободните електрони  ;).
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 06:58:12 am от tanina80 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Февруари 08, 2011, 09:24:26 am »
По едната си професия се е издигнал до най-високата позиция, уви както се казваше в една басня 'с пълзене' .. 

По Марс в Риби с пълзене ще да е  ;D... Туй да не ти е Марс в Козирог - да се катери гордо и самотно до върха или телешки - да рие земята с копитца с привидно спокоен вид и да дебне кога моментът е узрял.
;D ;).....
Рибите не пълзят.... ;D ;D , а плуват...,та и марса там....дори не плува , а често потъва... ;D ;D
Що ми е слабост тоя рибешки марс? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #183 -: Февруари 10, 2011, 10:51:10 pm »

Яя, верно че е по марс - военна му е кариерата / тя май е традиционна за марс в 10-ти дом ..   :rolleyes:  /. А компютърната му професия е по линия на МЦ във водолей. Мисля, че добре му пасва тоя час, всичко си излиза точно.

Що ми е слабост тоя рибешки марс? :rolleyes: ;D

;D  Ох, и аз се чудя що така са ми слабост тия раци ..  :P  Сигурно заради слънцето в 4-ти дом ..  :-\  макар че съм с нощно раждане, а вие казахте че в такъв случай се гледа марс ..
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #184 -: Февруари 18, 2011, 11:52:44 pm »
oх, искам да ви се оплача, че нямам пари за тая кола .. по ангелите   :'(  

всъщност, за пръв път да ми се прииска нещо материално .. тюю .. да му се невиди ..

леле, леле .. само как ше ми залепне на стелиума в овен ..  :P

http://www.themotorreport.com.au/wp-content/gallery/mod-squad-subaru-impreza-wrx-sti/gr-impreza-wrx-sti-modified_13.jpg

//

последно време нещо много зех да ви се оплакавам, ама тва е положението ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #185 -: Февруари 19, 2011, 12:34:07 am »
:rolf:

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:24:19 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Февруари 19, 2011, 12:34:35 am »
Искам да се оплача и аз.... :-X :angry: :angry: :angry:
Налъми ,налъми и само налъми по високите етажи.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #187 -: Февруари 19, 2011, 06:05:14 pm »
Oo, до 2012 искам от толкова много неща да опитам, че не знам ше ми стигне ли времето ..  ;D  Искам да се науча да яздя кон, да стрелям с лък, с пистолет ..  // и аз като малките деца .. :P  //, да се науча да карам ролери, да плувам .. поне един път да се кача на яка спортна кола и да дигна 200  ..   :yahoo:  Надявам се като дойдат извънземните да ми дадат да направя поне едно кръгче около земята с нло .. // и не държа да е с баш кораба майка ..  :P

Е добре,че поне си караш на игра хахаха

ахахаха ..  даа, така правя .. създавам си виртуални реалности във виртуалната реалност ..  :P  Досега карах Yamaha R1 по варшавското шосе ..  :rolf: >> http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE&feature=player_embedded

Искам да се оплача и аз....
Налъми ,налъми и само налъми по високите етажи....

Mарайче, абе зАрежи ги тия тиквеници и се радвай на живота ..  ;)  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Февруари 19, 2011, 06:16:15 pm »
Не мога слънце хей така.... :( , като съм си избрала тази съдба....
Гадоже , корумпирани и прости мизерабли.... :mellow:
Отврат са....не ги приближавай...,ако не ти се налага.... :wub:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #189 -: Февруари 19, 2011, 07:27:35 pm »
Е, все нещо ше може и от тях да се научи, знам ли ..  :rolleyes:  Oo, изобщо нямам и намерение да ги доближавам ..  :P   :wub: 

*

tanina80

« Отговор #190 -: Февруари 19, 2011, 07:59:03 pm »
 Надявам се като дойдат извънземните да ми дадат да направя поне едно кръгче около земята с нло .. //
Тука и аз се записвам  ;D, може и в кораба майка  :-[, ако не е много нагло от моя страна  :blink:

« Отговор #191 -: Март 15, 2011, 11:36:30 pm »
Днес платих 600 лв данъци на тъпата държава, която ще ми бутне незаконния гараж, защото било по-красиво без него и за да може някой след 2 месеца да си сложи негов гараж!  :angry: :angry: :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Март 16, 2011, 12:04:04 am »
Няма ли да получиш някаква компенсация за това, че го събарят?
Плащаш данъци за нещо, което съвсем скоро няма да съществува?
Егаси държавата, егаси цирка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #193 -: Март 16, 2011, 12:07:30 am »
Аз платих данъци за друго имущество, а той е гаражна клетка, която сама по себе си е незаконна. И трябва доброволна да я преместя /трябва да намеря кран  :lol:/ Нито загрозява, нито пречи. Но хората имат акция и са им дали пари от ЕС, които трябва да да бъдат похарчени. Глобата била 5000 лв.....ако ме намерят  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Март 16, 2011, 12:32:55 am »
Днес платих 600 лв данъци на тъпата държава, която ще ми бутне незаконния гараж, защото било по-красиво без него и за да може някой след 2 месеца да си сложи негов гараж!  :angry: :angry: :angry:

Пристига група чужденци в България....Целта на посещението е покупка на Б-я....След встъпителните речи и оглед на страната чужденците казват:* Г-н Борисов , много ни харесва терена , но народа ви е болнав , беден , гладен ...нямаме нужда от него* Бойко отговорил на часа....елате през месец януари!

http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

Гнус ме е , че съм в тая скапана територия на бехаберни чиновници...,на селяни дошли по министерски кресла , на корупция при това не регламентирана , на държавен рекет..... :angry:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #195 -: Март 18, 2011, 07:49:33 pm »
Аз искам да се оплача от на пръв поглед дребен проблем, то тия се превърнаха в ежедневие и нещо нормално, та смея ли, но наистина няма такава държава, това е разграден двор, в който се вихрят всякакви престъпни и безочливи единици. Вчера научих, че са разбили къщата на баба ми, в която незнам майка си ли са търсили, но ударили са джакпота - взели мивката, незнам къде ще си я кичат, нямам думи...сега дома стои на произвола без прозорец от едната страна, пердето се веело, от покрива също са влизали, представям си гледката, сърцето ми се свива, защото сме далеч, няма как да я наглеждаме и каквито и мерки да се вземат, неизбежно е. Чувството, че някой съсипва нещо, градено от близките ти, място, където си оставил детството си и искаш да опазиш и за в бъдеще, но нямаш шанс да се защитиш в тази ситуация, е най-отвратителното от всичко. Не сме за вещите или постройката, но това е гавра, как не го разбират хората, които го вършат. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #196 -: Март 18, 2011, 08:23:28 pm »
Вчера научих, че са разбили къщата на баба ми.....

Ужас! Възрастните хора са толкова беззащитни! Преди много години разбиха вилата ни. Слаба Богу там никой не живее и баща ми с един замах реши , че трябва да се продаде. Нищо не можеш да опазиш. Нищо .  :'( :'( :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #197 -: Март 19, 2011, 12:02:15 am »
Това, вече го преживях преди 6-7 години.
Освен, че липсваше оградата-метална и дадена за скрап, циганите бяха изсекли овошките,за да си палят кюмбетата и...асмите. Идея нямам колко време може да гори една асма, но и тя беше аут. Мебели, дрехи, посуда.. :-X
Незнам какъв питекантроп трябва да си, за да отсечеш плодно дърво. Да му оберат плодовете го разбирам, но да го отсекат за дърва за огрев...
п.п.По този повод не съм фен на вилите. Изобщо не ми се трепери за имущество, в което има вложени труд, емоции, плащаш му данъците, а по никакъв начин не можеш да защитиш от вандалски грабежи.

« Отговор #198 -: Март 19, 2011, 01:19:27 am »
п.п.По този повод не съм фен на вилите.

Аз не съм им фен по друга причина - това спокойствие и кислорода там не побъркват  ;D

« Отговор #199 -: Март 19, 2011, 01:50:21 am »
Аз платих данъци за друго имущество, а той е гаражна клетка, която сама по себе си е незаконна. И трябва доброволна да я преместя /трябва да намеря кран  :lol:/ Нито загрозява, нито пречи. Но хората имат акция и са им дали пари от ЕС, които трябва да да бъдат похарчени. Глобата била 5000 лв.....ако ме намерят  :angry:

и как те известиха за клетката :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...