Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 50112 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #220 -: Април 28, 2011, 02:54:19 am »
Комплексарите и по-дребните на ръст мъже обичат да си вземат питбули, между другото. И нарочно си озлобяват кучетата, макар че тия породи са достатъчно агресивни. Наблюдавам ги в Морската градина като излизам да се разхождам.
И как няма да те напсува и обиди? Та те само това могат, женските им и те са като амеби.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #221 -: Април 28, 2011, 03:10:27 am »
Комплексарите и по-дребните на ръст мъже обичат да си вземат питбули, между другото. И нарочно си озлобяват кучетата, макар че тия породи са достатъчно агресивни. Наблюдавам ги в Морската градина като излизам да се разхождам.
И как няма да те напсува и обиди? Та те само това могат, женските им и те са като амеби.  ;D

Не, питбула го различаваам, той е грозничък, а това беше красиво куче със снажна осанка, мисля че беше вълчак. Направи ми впечатление колко беше жизнерадостно и игриво, а онзи като го забуха, то нито подви опашка, нито издаде звук...държа се достойно.

Жените им са амеби, верно..аз не бих се възхищавала на такъв мъж.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Април 28, 2011, 03:20:35 am »
На една от съседните улици в една по-нова кооперация някакъв идиот отглежда огромна кавказка овчарка на покривния етаж, сигурно има мезонет там. Често минавам и чувам как пребиват кучето, горкото се скъсва да скимти. Изглежда, че го затварят по цял ден на терасата и като почне да лае го налагат с пръчка. Едноклетъчно бие многоклетъчно.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #223 -: Април 28, 2011, 04:15:03 pm »
Шест милиарда евро безвъзмезно за фонд за закъсали икономики е подписал пожарникара ......Няма детски надбавки , индексация на пенсийте....но 12 милиарда лева отиват в тоя фонд...,като вноските са по 3 милиарда.....

ГНУС МЕ Е ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...... :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #224 -: Април 29, 2011, 04:53:02 am »
На една от съседните улици в една по-нова кооперация някакъв идиот отглежда огромна кавказка овчарка на покривния етаж, сигурно има мезонет там. Често минавам и чувам как пребиват кучето, горкото се скъсва да скимти. Изглежда, че го затварят по цял ден на терасата и като почне да лае го налагат с пръчка. Едноклетъчно бие многоклетъчно.  :-X

Лили, ти можеш да сигнализираш полицията или има една неправителствена органидация "Очи на четири лапи" за системен тормоз над животно. Тя е софийска, но може да те насочи към сродна организация във Варна. Аз не бих издържала да чувам такъв постоянен тормоз над животно. Трябва все повече организации да се намесват в защита на животните в подобни случаи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #225 -: Април 29, 2011, 04:58:38 am »
такива организации във Варна няма. По-скоро са сдружения на доброволни начала и ако Лили ми даде повече инфо, мога да говоря с тях за проблема. Другият вариант е 112. Вярно е,че преди не обръщаха внимание, защото нямаше закон...Ние сме се обаждали, заедно със съпруга ми. Знаеш за случая, в който оня олигофрен насъска кучето си и разкъса едно улично куче...е,това беше до нашия блок. Полицията дойде. Жалкото е,че точно ние не сме чули...иначе, нямаше да има нужда да идват. Лордът се закани да си нагласи оптиката...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Април 29, 2011, 05:05:15 am »
На една от съседните улици в една по-нова кооперация някакъв идиот отглежда огромна кавказка овчарка на покривния етаж, сигурно има мезонет там. Често минавам и чувам как пребиват кучето, горкото се скъсва да скимти. Изглежда, че го затварят по цял ден на терасата и като почне да лае го налагат с пръчка. Едноклетъчно бие многоклетъчно.  :-X

Лили, ти можеш да сигнализираш полицията или има една неправителствена органидация "Очи на четири лапи" за системен тормоз над животно. Тя е софийска, но може да те насочи към сродна организация във Варна. Аз не бих издържала да чувам такъв постоянен тормоз над животно. Трябва все повече организации да се намесват в защита на животните в подобни случаи.

Лапи на 4-ри очи се казва...

ОЧИ НА ЧЕТИРИ ЛАПИ СИ Е ЗА БИСЕРИТЕ... :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #227 -: Април 29, 2011, 05:13:06 am »
Мараяяя,ти с тая Хуя съвсем я оплеска..как ще е лапи на четири очи,бе...кои са тез дето имат 4 очи ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Април 29, 2011, 05:13:11 am »
Аз на тия дори не им знам адреса, а и си имам мои кучета на главата, че да се занимавам с тяхното.
Но по принцип не е много редно да се държат такива едри животни в жилищна кооперация, тия породи са за гледане в къща с двор или на открито. Няма да се учудя, ако тръгнат да отглеждат прасета и кокошки по терасите си, пълно е със селяндури тук, нищо че сме в центъра. Има си закон за етажната собственост, но някои все минават между капките, докато на мен изтрещели бабички на улицата ми правят забележки защо кучетата ми акат в някоя затрупана с боклуци и фекалии на бездомни животни градинка, някъде зад блока. Иначе отпред, където има плочки и са наредени разни магазинчета и ателиета, някои нарочно се спират с кучетата си и им казват "Акай, акай, миличък" - там, където има лехи с цветя и тревичка. Съответно на тях забележки не им се отправят, продавачките стоят пред вратите със запалени цигари и чаша кафе в ръка и гледат с отсъстващ поглед, или се събират на групички за клюки. Същевременно на мен веднъж ми се вдигна луд скандал, когато кучето посегна да ака върху затрупан с боклуци камък на пътя, до него имаше казани за боклук. Мразя двойните им стандарти, тъпи селяни. Да се спасяват, това не са нормални хора, това не е държава.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #229 -: Април 29, 2011, 05:24:44 am »
абе, тя и на мен една се опита да ми се озъби, къде съм разхождала кучетата и щяла да се обади в данъчното..пък,то ,тогаз ме цепеше такава глава и като ми причерняяя,че като се опулих и облещих..оная изквича и изчезна ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Април 29, 2011, 05:27:02 am »
Моля ти се, майка ми навремето доста често се прибираше разтреперена от яд след разходка с кучетата в Морската градина. Някои пенсионери от скука, озлобяване и нищонеправене като че ли нарочно излизат в градината, за да се заядат с някой, иначе няма да им е хубав денят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #231 -: Април 29, 2011, 05:30:11 am »
тъййй,кат'ме гледашшш,дали успяват да се заядат... тъй подпалвам,че са пишман, за 'дето са си отворили устата. Нямам нищо против данъка за кучетата, но да има и места, които да са за тях,а не,като ги питам в данъчното къде отиват парите,да ми отговарят,че се грижели за уличните кучета.

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Април 29, 2011, 05:34:38 am »
Мараяяя,ти с тая Хуя съвсем я оплеска..как ще е лапи на четири очи,бе...кои са тез дето имат 4 очи ;D

Нали трЕБЕ майтап да става ма жено... ;D :P...Ти не беше скучна...и буквална... ;D :P..
Аааа, Лорда се излага ...,а чувам , други работи за него... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Април 29, 2011, 05:35:19 am »
Уличните не ми изглеждат много обгрижвани, но като цяло през последните няколко години популацията им в града рязко намаля, вече не се движат на глутници, да те е страх да минеш през някоя градинка. Изглежда, че по-драстични мерки се прилагат, но само общинарите знаят какви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #234 -: Април 29, 2011, 05:37:56 am »

Нали трЕБЕ майтап да става ма жено... ;D :P...Ти не беше скучна...и буквална... ;D :P..
За кво се е изложил,бе?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #235 -: Април 29, 2011, 05:39:33 am »
Уличните не ми изглеждат много обгрижвани, но като цяло през последните няколко години популацията им в града рязко намаля, вече не се движат на глутници, да те е страх да минеш през някоя градинка. Изглежда, че по-драстични мерки се прилагат, но само общинарите знаят какви.
Не съм забелязала.Все нови кучета има в квартала

*

sunrain

• 6710
« Отговор #236 -: Април 29, 2011, 05:41:41 am »
Амии, няма такова нещо, въдят си се, общинарите нищо не правят, оставили са нещата на произвола. Обаче мине, не мине и някой се учи по тях да стреля и може тук-таме да са намалели.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Април 29, 2011, 05:42:08 am »

За кво се е изложил,бе?

Ми как за какво...,малко те развеселява...Не ми схвана майтапа...,а винаги си усещала какво искам да кажа... ;D ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #238 -: Април 29, 2011, 05:45:59 am »

За кво се е изложил,бе?
ама,той го няма,бе...за това съм така...пукам сама и съм пред компа ;D ;D ;D ;D ;D

Ми как за какво...,малко те развеселява...Не ми схвана майтапа...,а винаги си усещала какво искам да кажа... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #239 -: Април 29, 2011, 05:47:29 am »
Яснооо...и на к"во си..пред компа? :rolleyes: ;D
Как ми се доядоха пуканки...не е истина... ;D