Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 49995 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #100 -: Октомври 19, 2009, 06:57:03 pm »
Куинконс- аспект от 150* между планетите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Октомври 19, 2009, 10:53:31 pm »

на мен не ми е от любимите-бонбонче със скрита кукичка!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Октомври 19, 2009, 11:48:57 pm »

на мен не ми е от любимите-бонбонче със скрита кукичка!

Аз също най-мразя куинсконсите. Много са трудни за проработка.
Имам Марс 29 Везни в куинсконс със Сатурн на 27 Риби.
Мисля, че в моменти, в които проявявам "магарешки инат" се включва точно този аспект.
Разбрах го, когато в една синастрия този куинсконс се яви обърнат.
Моят Сатурн върху негов Марс в Риби и мой Марс върху негов Сатурн във Везни.
Голяма проработка на "ината" падна. Типично в стила :"Е, няма пък да стане по твоя начин!"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Октомври 19, 2009, 11:51:46 pm »
При мен Меркурий и Венера са в квинконкс към Асцендента и много силно се проявяват, дори "оцветяват" с качествата си изгряващия знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Октомври 19, 2009, 11:55:59 pm »

Голяма проработка на "ината" падна. Типично в стила :"Е, няма пък да стане по твоя начин!"
[/quote]

и не за друго , а защото експеримента , кой-кого , кой - как е предизвикателството?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #105 -: Октомври 20, 2009, 12:19:19 am »
При мен Меркурий и Венера са в квинконкс към Асцендента и много силно се проявяват, дори "оцветяват" с качествата си изгряващия знак.

Аз също съм го забелязал-куинконсите към Асцендента са много силни,дори може да излязат като по-преден фактор от планета в 1 дом,която няма аспект с АСЦ.Но и са наистина енергии,които минават през филтър,преди да се изразят т.е. не се изразяват в суров вид.

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Октомври 20, 2009, 12:20:27 am »
Забелязвате ли, че темата постепенно придобива астрологичен обрат? ;)

*

Helo

« Отговор #107 -: Октомври 20, 2009, 12:48:02 am »
На мен Слънцето ми е в куинконс с асцендента.

Според този аспект, би трябвало да съм неуморен работник, който се захваща само с неща, на които може да се отдаде напълно. Човек, който иска да работи зад сцената, хем иска признание, хем не иска да е в центъра на вниманието. Човек, който ще бъде доволен само, ако е успял в професията си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Октомври 20, 2009, 12:59:15 am »

дааа! но ти забелязваш ли кои са активните? кои са членовете?
 :) ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #109 -: Октомври 20, 2009, 01:04:44 am »

Аз пък си мислех,че това се дължи на хаоса във форума-вече е на мода в дадена тема да се пише не по темата,та и оплакваческата нямаше как да избегне тази си участ  ;D

Не че Марая не е права и тя донякъде в коментара си  :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #110 -: Октомври 20, 2009, 10:15:33 am »

:) При мен куинконксите към Асц. са от Нептун и Юпитер. Изгряващият знак е напълно "обезцветен", направо заличен. Но не само по причина на Нептун и Юпитер, разбира се.

Имам общо 9 куинконкса в картата, ако вземем орбис от 3 градуса за аспекта. Което си е доста консервативно, тъй като тоя точно си го броя за мажорен аспект. Имам и куинконкс от Слънцето към МС в Риби. МС-то ми в Риби е най-трудно видимата работа в картата ми. Ич нищо в кариерата или в обществената ми роля досега не е Рибешко. Тук таме някой рибешки авторитет под формата на началник ми се е явявал, ама са наредко  ;D. Управител Нептун в Стрелец също не се връзва с дейността ми. Въпросният слънчев куинконкс е единственият аспект към МС-то, така че явно там е ключето.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #111 -: Октомври 20, 2009, 10:24:33 am »
Имам точен куинконкс на Марс/Асц./ към Луната/9-ти/ и на Нептун /5-ти/към Юпитер/11-ти/.Май започнах вече да съжалявам,че нямам повече опозиции и квадратури в натала.Имам само една квадратура на Марс с Уран.Другите са много широки и доколкото зная,не действат...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Октомври 20, 2009, 11:34:58 am »
Тук таме някой рибешки авторитет под формата на началник ми се е явявал, ама са наредко  ;D.

Рибешки "авторитет" звучи наистина забавно. Не им е дадено на тези хора да бъдат авторитетни началници, стига да няма някъде намесени Марс и Сатурн. Но повечето Рибки, ако се доберат до шефска позиция, имат перфектен нюх за междуличностните отношения във вътрешнофирмената структура, а често именно това е факторът, който ги издига. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #113 -: Октомври 20, 2009, 11:47:43 am »
Но повечето Рибки, ако се доберат до шефска позиция, имат перфектен нюх за междуличностните отношения във вътрешнофирмената структура,

Точно единия, като се замисля, направо ми скрива шапката по тоя критерий. Подреди си "фирмата" направо като по сценарий от астродрама. Първо си намери няколко Рака за заместници - да се грижат за него и да му бачкат безпаметно и без мрънкане. Бързо намери цаката на един Лъв, де му се целеше в поста и на един Скорпион, де му мътеше водата. Тури си един полиглот Водолей да му бори вятърните мелници, а пред вратата си сложи една засукана Овенка да му разпъжда навлеците и да му сащисва началниците и една кротка Дева, стара мома с визия на гимназиална учителка, да му реди папките и да му пише срещите. Надолу по веригата не ми се обяснява. В интерес на истината човекът верно се съветваше с астролог.

*

Helo

« Отговор #114 -: Октомври 20, 2009, 12:17:58 pm »
Но повечето Рибки, ако се доберат до шефска позиция, имат перфектен нюх за междуличностните отношения във вътрешнофирмената структура,

Точно единия, като се замисля, направо ми скрива шапката по тоя критерий. Подреди си "фирмата" направо като по сценарий от астродрама. Първо си намери няколко Рака за заместници - да се грижат за него и да му бачкат безпаметно и без мрънкане. Бързо намери цаката на един Лъв, де му се целеше в поста и на един Скорпион, де му мътеше водата. Тури си един полиглот Водолей да му бори вятърните мелници, а пред вратата си сложи една засукана Овенка да му разпъжда навлеците и да му сащисва началниците и една кротка Дева, стара мома с визия на гимназиална учителка, да му реди папките и да му пише срещите. Надолу по веригата не ми се обяснява. В интерес на истината човекът верно се съветваше с астролог.

;D ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А Овенката безцеремонна ли е била с навлеците?

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Октомври 20, 2009, 02:01:36 pm »
В интерес на истината човекът верно се съветваше с астролог.

и това е изключително важно за успешния бизнес! :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Октомври 20, 2009, 02:07:47 pm »
Забелязах, че този аспект не е никак добър от картата на близък. При него такова нещо като да се учи от собствените си грешки- НЯМА . Има 6-7 куинкоси с планети и 2-3 планета/ос. На нон стоп едни и същи уроци учи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Октомври 20, 2009, 02:08:47 pm »
Да попаднеш на добър консултиращ астролог или да имаш нюх за горепосоченото?
Зависи за какво се използва тоя нюх, някои го използват да плетат интриги. Бившата ми шефка, Риба със стелиум във Водолей в квадрат към Нептун в първи дом бе точно такава. Прилагаше двоен стандарт, създаваше неравнопоставеност между колегите и се възползваше от дрязгите помежду им. Целта бе да са един срещу друг вместо да си отстояват всички заедно правата пред нея. Естествено накрая сама си вкара автогол и остана без квалифицирани кадри с изключение на един-двама, които така и не се осмелиха да рискуват да напуснат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #118 -: Октомври 20, 2009, 06:43:54 pm »
. Първо си намери няколко Рака за заместници - да се грижат за него и да му бачкат безпаметно и без мрънкане.
какви са тези раци :o  около мен раците са зверове ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #119 -: Октомври 20, 2009, 07:10:49 pm »
А Овенката безцеремонна ли е била с навлеците?
Първо стреля, после пита!  ;D