Здравей Гост

ново отвличане

• 78 Отговора
  • 13557 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ново отвличане
« -: Октомври 19, 2009, 11:58:00 pm »
а стига бе , тоя път младо момче.тази вече в студентски град!
небесна ,лили , качвайте карта.много ми е жал :'( , на 22 е детето . разхождало си кучето с едно приятелче!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:ново отвличане
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2009, 12:16:06 am »
Уранова квадратурка явно  :-\ Че има ли данните на момчето  ???
Също така Луната е в знака на Скорпион-престъпленията,а специално отвличането е по Плутон-а Луната е в знака му.

Марая нали имахме тема за отвличанията-защо правиш нова? Дай да си пишеме там,нали ред уж ще създаваме тука  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2009, 12:17:18 am »
умишлено го пуснах в нова тема , ще ви кажа по-късно защо!
но тъй като днес бях силно провокирана в две теми по въпроса за разкриваемоста в последните няколко месеца , а АЗ СИ МИСЛЯ , ЧЕ НЕ Е ГЕРОЙСТВО ДА РАЗКРИВАШ А ДА ПРЕСЕЧЕШ ДЕЙСТВИЕТО,ТОЕСТ ДА ТИ ИМАТ РЕСПЕКТ И ДА НЕ ПОСЯГАТ......,та затова подпалих маратонките ;).
този казус съм сигурна ,че ще ви заинтригува.
ще се радвам ,ако се включи скарлет,защото тя намеква за близки контакти с новите управници . разбрах ,че ще работи по време на изборите за нов кмет на софия , а обикновенно в ЩАБОВЕТЕ  са бъдещите служители  ;) :) ,а това от своя страна предполага повече информираност.
както и да е на мен ми е много жал ,защото ТОЗИ ПЪТ СТАВА ДУМА ЗА ДЕТЕ! ПРОСТО НЕ ЩА И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ПО-ДАЛЕЧЕ В МИСЛИТЕ СИ! >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2009, 12:18:47 am »
Уранова квадратурка явно  :-\ Че има ли данните на момчето  ???

Марая нали имахме тема за отвличанията-защо правиш нова? Дай да си пишеме там,нали ред уж ще създаваме тука  ;)

;D ;D,ДОКАТО СИ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСА ,АЗ СЪМ ОТГОВАРЯЛА..... ;)

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Октомври 20, 2009, 12:31:13 am »
Марая, имаше си тема за отвличанията, няма смисъл да нарояваме еднакви теми.
Лека  нощ!... че утре ще ставам рано. ;D
Жаалко за момчето.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2009, 12:53:29 am »
Ето я картата с тежките транзити и прогресии,без известен час на раждане и съответно домове:

Натала има доста напрегната конфигурация-Голям Кардинален Кръст,в който участват светилата и тежки планети-по принцип са възможни сериозни изпитания в живота.

Кардиналният кръст е задействан от транзитен Меркурий,който прави опозиция с Луната.

Планетата свързана с отвличанията Плутон прави аспекти- съвпад с Уран (власт върху свободата  ??? )
Плутон също прави сходяща квадратура с Меркурий.
Уран куинконс Слънце.
Транзитен Марс (насилие) също прави аспект със Уран (свобода/внезапност)-куинконс.
Венера е върху Меркурий.

Явно Уран и Меркурий управляват нещо ключово в картата,щом се повтарят те като засегнат фактор.

Така без домовете ми е много трудно да кажа каквото и да е  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Октомври 20, 2009, 12:57:36 am »
Марая, имаше си тема за отвличанията, няма смисъл да нарояваме еднакви теми.
Лека  нощ!... че утре ще ставам рано. ;D
Жаалко за момчето.

знам , че има....имам си причина. ще споделя по-късно  и лично.знам ,че ще ме разбереш!
лека , мека и розова! :-*

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Октомври 20, 2009, 12:59:57 am »
Обаче това което първо забелязах е,че събитието е около рожденния ден,а за нещастни случаи около тази дата вече имаме тема-това си е критичен период.  :(

На астрологичен език-има нов Солар,който не можем да видим,както и скорошен възврат на Меркурий (общуване,познати).

Заради голямата намеса на Меркурий,имам усещане че това може да са хора с които се е запознал скоро или вече са били негови познати  :-\ Или просто е казал някъде нещо където не трябва  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 20, 2009, 01:55:33 am »
това е кардинален кръст :(. 80 гр. пр. луна и уран към днешна дата. :( скрит и гаден аспект!
сатурн след дни ще направи ингрес във везни , плутон е в козирог.това означава ,че предстоят тежки аспекти към личните планети.
има нещо , което е доста важно според мен , транзитния юпитер ще направи съвпад с СЛВ във водолей на 22:37 на 12.декември. транзитното слънце , ще застане в/у наталния плутон на 6/7 ноември , който прави леки и хармонични аспекти с юпитер в натала! много пари ,за много пари става дума.плутон е в собствения си знак -силен и могъщ. юпитер е в рак-силно положение.произход от добро семейство , в което има разбирателство и родителска подкрепа. пари може би ще се плащат. но си мисля, че не става дума само за пари , мисля ,че тук е замесен и още един мотив-власт! :o :( това са ключовите дати 6/7 ноември и 12-ти декември!
силно ме впечатлява липсата на ретроградна планета в картата на детето .
изумявам се от точния "удар" на плутон в/у наталния уран. ??? около 6/7 ноември сатурн ще направи квадрат с наталния уран , а тук е и плутон! кокошката или яйцето :D ще разчупим ли оковите -упан или ще ограничиме свободата-сатурн :o? съдейки по знака козирог , си мисля , че сатурн и уран ще разчупят оковите ,защото аспекта който правят е действие-квадратура.на същата дата предстои и аспект квинконс на транзинтия марс към наталния нептун , който в натала е в съвпад ,доволно точен със сатурн. марс - отново ще е наложително действие , от онези бонбонки с кукичката./коментирам точни аспекти до минута/.
пак на тази дата уран прави точен 30гр./полусекстил/ със СЛВ в натала. полусекстила е доста интересен аспект и аз го използвам.приемам го за не дотолкова слаб, но действащ аспект-възможност. мисля ,че детето ще си получи свободата , но тя ще струва много..... :( не само финансово , а и на енергийно ниво. в натала луна и марс са в опозиция.
дано всичко завърши добре. дано още утре е приключила тази драма. нека вселената е с родителите и детето!

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Октомври 20, 2009, 02:34:13 am »
дирекций-символични
след 3 г. предстои съвпад на СД слънце с натален плутон. вчера транзитния марс е направил точен съвпад със СД юпитер.
 :o :o :o вчера транзитния сатурн е правил точен ТРИГОН със СД сатурн. транзитния уран е на секстил от СД уран.
предстой ингрес на СД нептун във водолей. градуса е критичен 29:45. СД плутон е в съвпад с наталната венера!

много ми е интересна дата 12 декември. тогава освен аспекта на СЛВ с нат. юпитер ,ще има и още един аспект съвпад на транзитен сатурн с натален меркурий. сатурн е ограничението , меркурий е контакта , комуникацията :o.

ще продължа да мисля и разсъждавам утре ,просто много се изморих ,изцедена съм и вбесена! :'( >:( >:( >:(

п.п. но сатурн са и политиците ::)  сатурн създава формата и структурата , той е архитекта във всеки смисъл.....,но и той кязвя как ще завършат нещата.....винаги съм казвала и в предишни теми сатурн определя ,плутон изпълнява!
меркурий е съседи ,братя ,по-малки , малките превозни средства ,ако не ме лъже паметта, крадеца......

юпи е закона ,съда ........
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 02:55:51 am от Марая »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #10 -: Октомври 20, 2009, 12:27:41 pm »
Преди Юпитер да се върне на СЛВ-и вероятно да спаси положението,виждам че в момента Хирон е точно на СЛВ.
Аз се чудех защо Уран все се акцентира около събитието,а той е управителят на СЛВ.Така пряко и непряко имаме засегната нодална ос-а това е оста на съдбата и на кармата.Хирон на СЛВ може да даде съдбоносно сложни ситуации, среща с нови групи,които да имат ефект на много тънка нужда от запазване на баланс за личността между тях и някаква друга страна.Наталният Хирон е в Рак така че вероятно се засягат темите на семейството или то като отсрещната страна.

И аз очаквам квадрата на Сатурн с Уран и най-вече съвпада му с Меркурий да раздвижи така нещата,че да излезе на бял свят цялата ситуация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Октомври 20, 2009, 02:18:22 pm »
нухе , знаем , че момчето е баскетболист. ако се опитаме да напаснеме картата , имам впредвид да сложиме марс в 5-ти/спорта , заниманията/ ,дали няма да изчепкаме повечко инфо..... ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 20, 2009, 02:24:03 pm »
новолунието във везни е на 24 гр. тук момчето вероятно има нещо ???. като приемеме,че слънцето , марса , мерка и лилит ,която е на 27гр.везни са тук.......,според мен тук е ключа от бараката ???.
дали няма слънце в последните градуси на 11-ти дом??? ???

*

Синухе

• 4978
« Отговор #13 -: Октомври 20, 2009, 02:27:01 pm »
Спорта може да идва от съвпада Слънце/Марс и Луна в Овен+аспектите им към Юпитер.
Така че едва ли само Марс в 5ти би го дал това.
Имам една идея -ще разгледам прогресивната Луна като възможен отсек на отклонение и според аспектите горе-долу ще уточня времето,а от там вече може и да търсим час,без гаранция естествено.

Но Нухето в момента излиза,така че го оставям за по-късно това  ;)

И на мен ми мина идеята за Новолунието  ::)
Както и транзитната Луна при такова събитие не може да не прави някакъв аспект-сигурно е на някаква куспида поне или на главна ос-но сега наистина нямам време.

Почти съм сигурен че Луната е в Козирог и Плутон транзитния е точно върху нея,но ще видя и други моменти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2009, 03:09:46 pm »
Почти съм сигурен че Луната е в Козирог и Плутон транзитния е точно върху нея,но ще видя и други моменти.

виж ,какво нещо е астрологията :o
ако приемеме , че прогресивната луна е в козирог на 3гр., то тя прави точен квадрат с наталния меркурий във везни , който също е в третия градус.... :o ::)
както вчера , така и днес транзитната луна все още е в скорпион.... ??? все си мисля ,че скорпиона ще е някъде в 12-ти дом.
в интернет има снимки на детето....знаеме ,че е много висок около 1м.90. очите са светли ,челото е голямо. асц. стрелец дава висок ръст. ::)
имаме достатъчно факти и астроинфо , за да опитаме да напаснем хороскопа.наред с това имаме и събитие.
за бащата знаем ,че е бивш агент на ДС.знаеме ,че се занимава с бизнес ,че е близък с политически фигури.
какво още знаем? ???
ами да...,знаеме ,че е общински съветник. значи , слънцето ,като символ на бащата /в картата на всеки човек/   е високо поставено. имам съмнение ,че е около 10/11- ти  дом.
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 03:17:30 pm от Марая »

« Отговор #15 -: Октомври 20, 2009, 03:13:57 pm »
  Първо искам да постна една карта - оставила съм само минорните аспекти, като аспектацията е само в наталната карта. Външната е на транзитите за деня на отвличане.

Та да ви обърна внимание върху двата сентагона изходящи от СЛВ към Фортуната и към Плутон...Конфигурацията е много рядка - и гадно кармична, не намерих да е описана, но по-малките конфигурации между полунонагони свързани с нонагон - наречена затвор
   - Затворът е скрита конфигурация, която определя дискретността и в характера, и в събитията. Това се проявява като несъзнателно ограничаване от страна на средата: затвор, но не явен. В дадения случай чрез обкръжението се включва препятствието. Всичко това са лишения, свързани с ограниченията на Кармата. Човек с такава конфигурация може да се лиши от са-мостоятелност, да попадне под опека. Заставят ни да преминем ситуацията за сметка на активното участие на другите хора. Едни са изпратили в психиатрия, за други са създали опека. От нас зависи ще намерим ли ключът за затвора.
Според висшата програма човек много вярно настройва ритъма и овладява ситуацията. В резултат ограничаващите събития отстъпват от него. Всички противоречия се сливат в единство.
  И другата конфигурация между кармични аспекти - два нонагона свързани с бинонагон -
  Ласото лишава човека от избор, но той не  осъзнава това. Дадената конфигурация затваря в кръг и не позволява движение напред. В действителност това е мъртва зона, запечатана в подсъзнанието. Необходимо е да разберем каква задача потайно ни поставя кармата (80°). А след това е необходимо да изтърпим и издържим изпитанията. Кармичните напрегнати аспекти създават разтеглива, продължителна ситуация, която не се повтаря само в  случай, че човек я е отработил правилно. И тогава тази конфигурация го защитава. Нейното действие е дискретно, както при Бисекстила и Тао-квадрата. Това е внезапно и скрито изпитание за стабилност. Това са онези кармични дългове, които трябва да бъдат изплатени, за да се премахнат препятствията по пътя на еволюционното развитие. Ако не си платите дълговете най-често ви грози затвор или някакво друго ограничение. Включването на конфигурацията се усеща, като незабавно ограничение, като менгеме. Към Клетката може да се привикне, но към Ласото е невъзможно.
   Та момчето няма тези конфигурации - а два сентагона - а отстоянието то Плутон до Парса му е точно 200 градуса. Още не съм чела да съществува подобен аспект, но по пътя на логиката би трябвало да съществува /знам ли  :D/ щото е 2 пъти по 100. Момчето има още доста интересни аспекти, от рядко срещащите се -1/13, 1/16, 1/19, 1/21 и 4/15. Та наталната конфигурация Кораб с върхове Лилит, Парс и Нептун е задействана с транзитната тао квадратура с връх Слънце и рамене - СЛВ и ЮЛВ. Ако случайно съм налучкала часа му на раждане - картинката става интересна....

« Отговор #16 -: Октомври 20, 2009, 03:15:28 pm »
   Ииии Марая, май налучкваме еднакви неща  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 20, 2009, 03:19:40 pm »
дейзи , не търси парс фотуната . за нея е нужен час /дневно и нощно раждане/.

« Отговор #18 -: Октомври 20, 2009, 03:28:11 pm »
   Верно, но чисто интуитивно направих хороскопа и така се получи. Но и без това има доста кармични и съдбоносни аспекти. Само се надявам за благоприятен изход от случилото се и имам такава надежда. Но не мога да се обоснова, къде в картата виждам това....

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Октомври 20, 2009, 03:36:55 pm »
и двамата със синухе сме писали по-горе на какво разчитаме :-\ , но .....това е много малко. до тук работихме без домове ::) ??? , а без домове и това е много. :-[
затова искам по събитията и СД , а така също и от другото инфо ,което имаме да напаснем най-точния час.мисля ,че плутон е в 12-ти дом и съм повече от категорична в това си заключение.
също си мисля ,че венера е в 1-ви дом .
за слънцето съм повече от категорична ,че е високо..... ;) :)