Първо искам да постна една карта - оставила съм само минорните аспекти, като аспектацията е само в наталната карта. Външната е на транзитите за деня на отвличане.

Та да ви обърна внимание върху двата сентагона изходящи от СЛВ към Фортуната и към Плутон...Конфигурацията е много рядка - и гадно кармична, не намерих да е описана, но по-малките конфигурации между полунонагони свързани с нонагон - наречена затвор
- Затворът е скрита конфигурация, която определя дискретността и в характера, и в събитията. Това се проявява като несъзнателно ограничаване от страна на средата: затвор, но не явен. В дадения случай чрез обкръжението се включва препятствието. Всичко това са лишения, свързани с ограниченията на Кармата. Човек с такава конфигурация може да се лиши от са-мостоятелност, да попадне под опека. Заставят ни да преминем ситуацията за сметка на активното участие на другите хора. Едни са изпратили в психиатрия, за други са създали опека. От нас зависи ще намерим ли ключът за затвора.
Според висшата програма човек много вярно настройва ритъма и овладява ситуацията. В резултат ограничаващите събития отстъпват от него. Всички противоречия се сливат в единство.
И другата конфигурация между кармични аспекти - два нонагона свързани с бинонагон -
Ласото лишава човека от избор, но той не осъзнава това. Дадената конфигурация затваря в кръг и не позволява движение напред. В действителност това е мъртва зона, запечатана в подсъзнанието. Необходимо е да разберем каква задача потайно ни поставя кармата (80°). А след това е необходимо да изтърпим и издържим изпитанията. Кармичните напрегнати аспекти създават разтеглива, продължителна ситуация, която не се повтаря само в случай, че човек я е отработил правилно. И тогава тази конфигурация го защитава. Нейното действие е дискретно, както при Бисекстила и Тао-квадрата. Това е внезапно и скрито изпитание за стабилност. Това са онези кармични дългове, които трябва да бъдат изплатени, за да се премахнат препятствията по пътя на еволюционното развитие. Ако не си платите дълговете най-често ви грози затвор или някакво друго ограничение. Включването на конфигурацията се усеща, като незабавно ограничение, като менгеме. Към Клетката може да се привикне, но към Ласото е невъзможно.
Та момчето няма тези конфигурации - а два сентагона - а отстоянието то Плутон до Парса му е точно 200 градуса. Още не съм чела да съществува подобен аспект, но по пътя на логиката би трябвало да съществува /знам ли

/ щото е 2 пъти по 100. Момчето има още доста интересни аспекти, от рядко срещащите се -1/13, 1/16, 1/19, 1/21 и 4/15. Та наталната конфигурация Кораб с върхове Лилит, Парс и Нептун е задействана с транзитната тао квадратура с връх Слънце и рамене - СЛВ и ЮЛВ. Ако случайно съм налучкала часа му на раждане - картинката става интересна....