Здравей Гост

Здравейте!

• 49 Отговора
  • 6128 Прегледи
*

Helo

Re:Здравейте!
« Отговор #20 -: Октомври 21, 2009, 04:36:56 pm »
Я кажи дали се интересуваш от езотерика? Имаш данни за това.

« Отговор #21 -: Октомври 21, 2009, 04:43:22 pm »
И благодаря за многото и изчерпателни отговори.  :)

« Отговор #22 -: Октомври 21, 2009, 04:47:22 pm »
Ми зависи какво точно влиза в езотерика...Но съм чел всичките книги на Ернст Мулдашев......Сега се мъча да смилам на братята Тихоплав - "Времето на Бога"
Тя е правена от 140 други научни труда от всякакъв стил - от молекулярна биология и прочие до Господ........Много е интересна,но и сложна......А иначе не искам да съм треньор :) Обичам да практикувам....Не ме сдържа на едно място...... :)

*

Helo

« Отговор #23 -: Октомври 21, 2009, 04:51:09 pm »
Ми зависи какво точно влиза в езотерика...Но съм чел всичките книги на Ернст Мулдашев......Сега се мъча да смилам на братята Тихоплав - "Времето на Бога"
Тя е правена от 140 други научни труда от всякакъв стил - от молекулярна биология и прочие до Господ........Много е интересна,но и сложна......А иначе не искам да съм треньор :) Обичам да практикувам....Не ме сдържа на едно място...... :)

Е да, ама може евентуално да ти се падне да бъдеш треньор като професия по задължение, а не по желание. А по призвание нека другите да кажат каква може да ти бъде професията.

Според мен той има данни да стане жиголо или стриптийзьор по призвание, вие как мислите?  ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

Все пак 10-ти дом му е във Везни, а Венера е в 5-ти - дома на забавленията, в Телец. С изкуството си - танците, може да забавлява дамите.  :P :P :P ;D ;D ;D

Пък спорта просто ще му даде подходящото тяло.

Което ме наведе на мисълта, че може да разгледаме някои карти на стриптийзьори, ако намерим такива.  ;D

« Отговор #24 -: Октомври 21, 2009, 05:01:14 pm »
Аз знам,че в тоя живот нищо не е сигурно....ама доколкото зависи от мене аз няма да съм трениорче........ :) според мойте скромни виждания човек трябва да прави каквото чувства за интересно и близко...На мен отначало ми казваха реплики от сорта - не можеш да свириш.Но откакто влязох малко по-навътре в тази среда дори започнах да пея и веднъж не са ми казвали дори подобно нещо околни.Та смисъла е че ми беше много готино да свиря..Ако слушах разни критици нямаше нищо да стане....А за танците - май съм малко скован точно в тая област :) Поне никога не съм правил това .....

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Октомври 21, 2009, 05:17:35 pm »

Според мен той има данни да стане жиголо или стриптийзьор по призвание, вие как мислите?  ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

Все пак 10-ти дом му е във Везни, а Венера е в 5-ти - дома на забавленията, в Телец. С изкуството си - танците, може да забавлява дамите.  :P :P :P ;D ;D ;D

Хело, освен забавления и секс по 5 дом е и спорта. Може пък да стане треньор на деца. Що го омотаваш момчето още повече?  :)

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Октомври 21, 2009, 05:21:01 pm »

Хело, освен забавления и секс по 5 дом е и спорта. Може пък да стане треньор на деца. Що го омотаваш момчето още повече?  :)

щото Хело мисли или за трупове или за секс  ;D ;D ;D  на сега и стрийптизьор го изкара човека  :P

« Отговор #27 -: Октомври 21, 2009, 05:41:23 pm »
А от тая карта става ли ясно нещо за бойни изкуства(изобщо изкуството война)
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 06:16:21 pm от MEGADETH1991 »

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Октомври 21, 2009, 06:06:43 pm »
"Висок, слаб, подвижен, енергичен" - Megadeth, това описание отговаря ли на теб?  ???

Тук малко на сляпо, ама имаш ли големи, светли, изразителни очи?

От лични наблдения съм забелязала, че обикновено Стрелците са мургави, с тъмни коси и очи и тъмни кръгове около очите - както се описва за Везните, както и специфична кожа, която при жените изглежда доста мека.

Бре, много точни попадения, Хело! Да не ти се надява човек, много си наблюдателна. Поздравления!  ;D ;D ;D
Само дето моите очи са пъстри - нито светли, нито тъмни. Кожата ми е леко смугла със специфичен тен и имам тъмни кръгове под очите, но не са кафеви, а теменужено лилави.

*

Helo

« Отговор #29 -: Октомври 21, 2009, 06:08:11 pm »

Хело, освен забавления и секс по 5 дом е и спорта. Може пък да стане треньор на деца. Що го омотаваш момчето още повече?  :)

Аз му казах треньор, ама той каза, че не ще такова. Затова предположих като професия по призвание - стриптийзор.

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Октомври 21, 2009, 06:27:42 pm »
И по кой дом го търсиш призванието, Хело?  ::)

« Отговор #31 -: Октомври 22, 2009, 02:28:50 pm »

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2009, 02:33:28 pm »
Като стратег зад фронтовата линия или в челните редици на боя?

« Отговор #33 -: Октомври 22, 2009, 02:34:33 pm »
Ми и това :) А също и бойни изкуства по отделно и т.н ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Октомври 22, 2009, 02:43:41 pm »
Ми и това :) А също и бойни изкуства по отделно и т.н ...
Според мен- Тц. Не е вашата чаша чай. Марс е планетата, която ни дава енергия във физически стълкновения. При вас тя има един полуквадрат с Венера ( вярно, че е управител на спортния 5 дом, но е Венера все пак :)) и квадрат половина ( аспект с не дотам добра енергетика) с диспозитора си Луна. Секстилът с Меркурий- управителят на 6 дом..знам ли може пък за спортен коментатор да ставате. :)

« Отговор #35 -: Октомври 22, 2009, 05:37:17 pm »
Мисля,че нещо сериозно липсва...мълчах си досега да видя  :P .Сега надявам се да не обидя никого...Все пак доста неща ми казахте и осветлихте :) та - липсва голямото ниво на агресия и лудата глава  :P  и умствените способности и нещо като мноооого голяма активност :)..Просто допълвам :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Октомври 22, 2009, 06:30:42 pm »
Мисля,че нещо сериозно липсва...мълчах си досега да видя  :P .Сега надявам се да не обидя никого...Все пак доста неща ми казахте и осветлихте :) та - липсва голямото ниво на агресия и лудата глава  :P  и умствените способности и нещо като мноооого голяма активност :)..Просто допълвам :)
Съгласявате се с нас, че не сте за спорта? ;D

*

missKapriz

« Отговор #37 -: Октомври 22, 2009, 07:59:03 pm »
Цитат
Мисля,че нещо сериозно липсва...мълчах си досега да видя
Това,което изброяваш ти липсва на теб или липсва във отговорите на съфорумците?В смисъл,че никой не е видял тези ти качества?!

« Отговор #38 -: Октомври 22, 2009, 08:44:27 pm »
Аз лично не вижам, чак такова голямо ниво на агресия, нормална е известна агресивност, поради това, че си Овен. Със Слънце в трети дом вероятно не спираш много на едно място. Предполагам и че говориш доста, може би бързо, обичаш да провокираш с думи, може дори да имаш лек дефект или някаква особеност в произношението( планетите в първи и  аспектите на Меркурий). Може би имаш спорове с домашните си, особено за джобните. Я кажи сега ти.

« Отговор #39 -: Октомври 23, 2009, 07:40:25 am »
Ми,не че на мен ми липсва :) И аз не знам защо е толкова високо нивото на агресията...не говоря бързо.Нямам говорни дефекти :) Как да не съм за спорта,хора  ;D
Ама аз не ви уча как да си врште това което можете.Аз просто ви казах нещо сериозно което не споменахте пък надявам се да ви помогне занапред във вашата работа(или хоби какъвто е сайта) :)