Здравейте аз съм нов но това което сънувах много ме замисли..... моля ви кажете какво означава:
бях на море със съучениците ми от гимназията които не съм виждал вече 8 години защото всички са по чужбина. не бяха всички. по принцип в училище бях много шматка и много ги мразих даже в съня се збих с двама с усмивка и го приемах на майтап. всъщност много често сънувам за старото ми училище и много ми липсва в интерес на истината и хората също въпреки че за мен беше ужас там и ги мразех. та бях с тях на море , излязох на плажа и там видях друга съученичка малко шантава и я попитах за друг съученик който ми беше приятел, но тъкмо започна да ми казва и избяга някъде без да разбера нищо. след това тръгнах замислен към хотела и като влязах вътре да питам другите навън беше вече тъмно а аз исках да отида пак на плажа. изведнъж всички си отидоха и аз останах сам опитах се да тръгна но уви не знам защо но изведнъж не можех да виждам добре все едно че ми люти на очите и не мога да ги отворя хубаво и ту виждах смътно ту не, след това намерих изхода и навън имаше нещо което ме захапа за раката и не ме пускаше като го фокусирах беше куче което се зачудих дали да не ухапя пък аз за главата

да види как е . въпреки че ме е захапало за ръката не ме болеше никак просто не ме пускаше. видях 3 непознати момичета явно от съседен клас които ми се усмихнаха и продължиха а аз исках да ги питам нещо. и мисля че е това.
това е най шантавия сън който съм сънувал,ако някой може да го разгадае нека ми пише защото се събудих със много странно чуство че съм изгубил близки приятели,че ми липсва много някой.
казвам се Иво , на 26г, счетоводител и съвсем нормален и добър човек ,женен.